Skip to content

Universul îți împlinește dorințele. Kryon: afirmații și exerciții (With love 1)

kryon

Universul îți împlinește dorințele. Kryon: afirmații și exerciții- Tamara Schmidt

Despre cartea Kryon. Universul îți împlinește dorințele

În această carte, Kryon ne dezvăluie una dintre principalele legi ale Universului: Universul este plin de comori și poți obține tot ce ai nevoie cu adevărat. Îndeplinirea dorințelor tale nu este o întâmplare, tot ceea ce ni se întâmplă este firesc și, în plus, este creat de noi. Creăm cauze, ale căror consecințe se manifestă sub formă de evenimente din viața noastră.

Kryon ne încurajează să învățăm cum să creăm doar cauzele necesare și să primim doar efectele de care avem nevoie și, cu dragoste, ne oferă o cunoaștere atât de importantă și prețioasă în acest moment – cunoașterea cum să devenim un adevărat maestru creator, creând o lume strălucitoare și frumoasă, lume pentru noi înșine și pentru alții. Nu mai trebuie să cauți abundență și prosperitate – le poți crea singur!

Spiritul Divin Kryon ne cheamă să alegem calea corectă în Lumea Noilor Energii. Alege Lumina și ți se vor deschide oportunități pe care nici măcar nu le-ai bănuit ! Alege Lumina și o cale se va întinde înaintea ta, unde nu vor fi boli, necazuri, obstacole dureroase. Aceste căi există deja în lumea noastră. Ele ne așteaptă, trebuie doar să deschidem ochii și să vedem.

Noile mesaje ale lui Kryon vor deveni un far călăuzitor pentru toți cei care sunt gata să construiască o nouă viață pe planeta Pământ.

Idei esențiale din cartea Kryon. Universul îți implinește dorințele:
1. Lumea este o extensie a ta.

Lumea este o reflectare a ta. Atrageți energiile care le aveți deja în voi. Lumea în care trăiești este elementul tău, pentru că este elementul energiei, iar tu însuți ești energie. În plus, poți controla energia. Aceasta înseamnă că poți controla singur lumea. Poți crea propriile căi în această lume.

2. Recunoștința este un flux de energie.

Dacă nu știi pentru ce poți fi recunoscător, mulțumește chiar și pentru faptul că ai fost supus unor încercări menite să te facă mai puternic sau pentru că te-au îndreptat către Dumnezeu. Adesea,suferința și lipsa iubirii din viața noastră ne obligă să apelăm la Dumnezeu pentru ajutor și iubire. Pentru aceasta , putem mulțumi și oamenilor neiubitori din viața noastră.

Aceștia au apărut în viața noastră pentru a deveni catalizatori , pentru a ne pune pe drumul nostru către Dumnezeu și spre iluminare. În astfel de cazuri, poți afirma cu voce tare sau în gând: ” Sunt recunoscător că în urma acestei situații am devenit mai puternic, am învățat să trec peste acest obstacol cu înțelepciune, am învățat cine sunt, etc. Mulțumesc , mulțumesc, mulțumesc!„

Dragostea și recunoștința sunt cele mai puternice mecanisme de tansformare a energiilor. Mulți oameni se așteaptă ca iubirea și recunoștința să schimbe instantaneu circumstanțele vieții sale și, prin urmare, sunt dezamăgiți. Dar adevărul este că, circumstanțele vieții fiecăruia se schimbă cu adevărat și instantaneu, de îndată ce îți aprinzi lumina interioară și începi să radiezi iubire. În lumea Spiritului acestea se schimbă instantaneu.

Doar în lumea noastră tridimensională aceste schimbări nu apar imediat. Dar aceasta nu înseamnă că nu se întâmplă. Trebuie să avem răbdare. Pe măsură ce devenim multidimensionali, timpul liniar își slăbește strânsoarea asupra noastră. Iar pauza dintre intenția noastră și împlinirea dorinței devine din ce în ce mai scurtă . Atunci, schimbările pozitive în situația către care ți-ai îndreptat lumina, apar din ce în ce mai repede.

Transformați orice energie în lumină și iubire ! De fapt, aceasta este munca principală și sarcina noastră pe Pământ. Am venit aici pentru a transforma energiile. Nu există întuneric ce nu poate fi transformat în lumină. Acesta și este motivul pentru care nu ar trebui să ne fie frică de întuneric, căci avem puterea de a-l schimba, de a-l transforma în lumină prin darul iubirii și al recunoștinței.

Aduceți lumina acolo unde este întuneric. Nu ar trebui să fii supărat sau îngrijorat dacă vezi răul și nedreptatea. Doar strălucește lumina acolo. Doar vezi prin ochii lui Dumnezeu. În felul acesta îi oferi lui Dumnezeu ocazia de a privi ceea ce se întâmplă prin ochii tăi. Va alunga întunericul și va restabili dreptatea.

3. Stima de sine.

Dacă îți faci prea multe griji pentru probleme, prețuiești problemele tale mai mult decât te prețuiești pe tine. Aceasta este o problemă a stimei de sine. Dacă depinzi de opiniile altor oameni, prețuiești această opinie mai mult decât propria ta Divinitate. Aceasta este o problemă a stimei de sine!

Dacă ți-e frică să nu pierzi ceva, înseamnă că prețuiești acel ceva mai mult decât pe tine. În toate situațiile, inclusiv în cele mai dificile, trebuie să vă amintiți de valoarea voastră divină. Când ești certat, când ești umilit, când problemele te depășesc, când simți durere , amintește-ți, că ceea ce are cu adevărat valoare- ești tu. Orice altceva este un joc, un experiment, un test de energii. Acest lucru este temporar și nu este real.

Dizolvă toate condamnările tale, toată respingerea prin dragoste. Vei dobândi astfel plenitudinea Divinității tale interioare. În acest fel, vei câștiga stima de sine. Iar stima ta de sine nu va mai depinde de aprecierile și opiniile altcuiva. Va depinde doar de evaluarea lui Dumnezeu. Atunci vei observa ce schimbări se întâplă cu tine.

Afirmații din cartea Kryon. Universul îți împlinește dorințele:

  • ”Eu sunt. Eu sunt puterea. Sunt un magnet care atrage și deține tot ceea ce este mai bun, tot ceea ce este mai valoros, toate beneficiile de care am nevoie.”
  • ” Sunt în fluxul Ascensiunii. Sunt în fluxul iluminării. Sunt în fluxul vindecării!”
  • ”Te cunosc frică străveche. Tu și cu mine ne-am cunoscut deja și am avut nevoie odată de tine. Chiar m-ai salvat de necazuri și pericole. Dar acum timpul tău a trecut. Nu am nevoie de tine. Acum știu cine sunt. Acum știu despre Divinitatea mea. Divinitatea este lumină și iubire în care toate fricile se dizolvă !”
  • ” Energia divină a fost primită de fiecare celulă și fiecare moleculă a corpului meu ! S-a terminat ”
  • ” De acum înainte și pentru totdeauna, mă predau pe mine și viața mea sub controlul Sinelui meu Divin!”
  • ” Eu sunt Spiritul Divin, Eu sunt Lumină, Eu sunt iubire, Eu sunt una cu Dumnezeu și sunt creat de energiile divine !”
  • ” Sunt înzestrat cu puterea conștiinței divine. Puterea conștiinței mele transformă realitatea, transformă întunericul în lumină !”

Exercițiu: Simte Ascensiunea !

Procesul de iluminare și ascensiune poate deveni mai activ dacă începeți să îl abordați în mod conștient. Ridică-te drept și imaginează-te că te afli într-un flux alb strălucitor de energie. Acesta este fluxul Ascensiunii. Sunteți în ea tot timpul, dar dacă vizualizați procesul, acesta va deveni mai conștient și veți putea trece peste această cale mai ușor și mai rapid. Imaginează-ți că fluxul curge prin corpul tău, atingând fiecare celulă și întreaga ta ființă la toate nivelurile cu lumin sa. Spune mental sau cu voce tare: ” Sunt în fluxul Ascensiunii. Sunt în fluxul iluminării. Sunt în fluxul vindecării.” Repetați acest exercițiu zilnic.

Exercițiu: Transformarea exercițiilor prin iertare

Gândește-te la cineva care te-a jignit sau ți-a făcut rău. Încearcă să fii sincer cu tine însuți. Dacă cineva te face să te simți rău, probabil există un resentiment la baza lui. Prezența sa nu trebuie negată. Închide ochii, îndreaptă-ți atenția spre interior și stabilește unde se află resentimentul în spațiul tău interior. Aduceți-vă atenția asupra acelei zone și amintiți-vă resentimentele, oamenii sau situațiile asociate cu acestea. Imaginați-vă un fulger strălucitor în această zonă și în același timp, spuneți: ” Iertat, iertat, iertat !”

Exercițiu: Radiază lumină !

Imaginează-ți că în inima ta există o sură de iubire și lumină divină. Acest lucru este adevărat, trebuie doar să realizezi și să simți acest fapt. Imaginează-ți că ochii tăi emit lumină divină. Când pur și simplu privești în jurul tău cu dragoste, umpli lumea din jurul tău cu energie divină. Nu este nevoie să te străduiești să-ți faci fața să arate iubitoare și blândă.

Fii tu însuți, așa cum ești , doar imaginează-ți că Dumnezeul tău interior privește lumea prin tine, prin ochii tăi și prin tine binecuvântează tot ceea ce vede. Privește orice obiecte, persoane , cu astfel de ochi. Simte-te un releu al iubirii divine. Imaginați-vă că împărtășiți dragostea și lumina lui Dumnezeu cu întreaga lume și priviți oamenii în același mod. Vei observa că comunici diferit cu oamenii și ei au altă atitudine față de tine.

Sursa:Книга Крайон- Шмидт Tamapa

Te-ar putea interesa și: Kryon. Care este sensul vieții tale ?- Tamara Schmidt 

Fericirea care Durează- Bert Hellinger 

Cartea despre Tao- Osho- 5 parabole taoiste

Cântecul lui Dumnezeu- Bhagavad Gita-partea 2 

Cartea lui Tao despre Perfecțiunea Spirituală 

Imagine: www.pixabay.com