Skip to content

Kryon. Care este sensul vieții tale ?- Tamara Schmidt (With love 1)

kryon

Kryon. Care este sensul vieții tale ?- Tamara Schmidt: Afirmații pentru fiecare zi

Despre cartea Kryon

Ce este un sentiment ? Putem afla de ce am venit pe Pământ ? Da, putem. Mesagerul Lumii Divine, maiestuosul Spirit Kryon, dezvăluie adevăruri care ne-au fost ascunse secole întregi, dar care ne oferă linii directoare în viață, fiecare trebuie să-și găsească propria cale.

În cartea Kryon, care este sensul vieții tale? de Tamara Schmidt, găsim răspunsuri la cele mai presante întrebări despre cine suntem, care este sarcina noastră pe Pământ, cum să ne găsim scopul, cum să umplem fiecare moment al vieții cu sens și să realizăm potențialul maxim, precum și cum să ne eliberăm de suferință. La finalul fiecărei secțiuni găsim sarcini practice, adică exerciții de meditație și afirmații din care putem alege pentru a le practica zilnic.

Câteva idei esențiale din cartea Kryon, care este sensul vieții tale?

1. Momentul prezent.

Este foarte dificil să rămâi complet cufundat în momentul prezent. Mintea te face să rămâi în urma realității, fie înaintea ei. În ambelem cazuri, nu suntem în realitate. Momentul trecut a trecut deja, iar tu încă ești în el. Viitorul nu a sosit încă, dar ești deja în el. Momentul prezent trece astfel pe lângă tine, iar tu nu ești prezent în el. Aceasta înseamnă că nu ești conștient de ceea ce se întâmplă.

Întrucât momentul prezent este singura realitate, îți pierzi viața. Și nu îi simți plenitudinea și sensul și nu te poți bucura de ea pentru că ești în iluziile trecutului sau viitorului, dar nu în realitatea prezentului.

Doar momentul prezent este momentul întâlnirii cu viața reală, cu realitatea adevărată. În spațiul Spiritului nu există timp liniar, nici trecut, nici viitor, există doar Eternul Acum, există doar un moment infinit existent al prezentului.

2. Găsirea sensului vieții.

Găsirea sensului vieții începe întotdeauna de la punctul de plecare, adică de la regăsirea pe tine însuți. A căuta nu înseamnă a nu ajunge la un rezultat. A căuta înseamnă a te regăsi din nou și a-ți realiza în mod continuu toate cele mai bune posibilități.

Singura persoană care creează dificultăți pe această cale , ești tu. Le creezi cu o idee greșită despre plinătatea existenței. O cauți nu înăuntru, ci în exterior. Încercați să vă umpleți viața cu ceva pentru a-i simți plinătatea. Și de foarte multe ori o umpleți de drame, de suferințe.

Caută ceea ce te face fericit ! Și aceasta nu înseamnă egoism. Când ești fericit, aduci beneficii nu doar ție, dar și altora prin faptul că ești un exemplu d efericire. Fericirea este simplă: trebuie doar să fii tu însuți și să faci ceea ce îți place și ceea la ce ești bun.

3. Sarcina noastră principală

Care este sarcina noastră princială ? Să găsim pur și simplu lumină și iubire în inimile noastre, fiind în același timp calmi, înțelepți și pașnici. Atunci când aduci lumină, nu mai ești inactiv. A aduce lumină este o acțiune reală a Duhului. Dragostea însăși este o forță activă. Aducerea puterii active a iubirii în lume este sarcina noastră.

4. Sincronicitatea în viață

Amintește-ți momentele din viața ta când ai avut noroc, când totul ți-a ieșit perfect sau ai avut parte de coincidențe fericite pe drumul tău. Poate că rezolvai o problemă dificilă și ajutorul a venit în mod miraculos la tine, tocmai oamenii care te puteau ajuta au venit spre tine. Sau poate îți realizai visul, iar circumstanțele erau de partea ta, te-ai găsit la locul potrivit și momentul potrivit. Toate aceste lucruri însemnau că în acel moment îți duceai la îndeplinire planul divin, acționai în concordanță cu interesele Spiritului și pentru binele tău cel mai înalt. Prin urmare, Duhul a creat sincronicitatea pe calea ta , iar sistemul numit Dumnezeu a lucrat pentru tine.

Planul Divin cere ca tu să fii un participant activ la implimentarea lui. De aceea nu există predestinare. Pentru că tu creezi planul divin în fiecare minut cu intențiile și acțiunile tale.

Sincronicitatea este rezultatul acțiunii sistemului de a implimenta planul tău divin. Este ca un drum verde în viața ta. Este atunci când se întâmplă exact evenimentele de care aveți nevoie sau când circumstanțele sunt în favoarea ta.

Exercițiu ” Centrul Divin” din cartea Kryon

Alegeți un mediu calm, unde vă puteți relaxa, calma gândurile și vă îndrepta atenția spre interiorul vostru. Pentru a vă concentra mai bine, puteți închide ochii. Repetați în gând sau cu voce tare de mai multe ori: ” Eu sunt”, ”Acesta sunt Eu”. Imaginează-ți că aceste cuvinte pătrund adânc în ființa ta și creează o ancoră în tine. Devii conștient de Sinele tău și începi să-l simți ca pe ceva real. Sinele tău este adevărata ta esență, este ceea ce poți simți. Prin repetarea lui ” Eu sunt” îți găsești Centrul Divin, care-ți oferă un sentiment de încredere și stabilitate.

Afirmații pentru fiecare zi:

  • Eu sunt Spiritul Divin care joacă rolul omului pe Pământ. Eu sunt lumină, Eu sunt iubire, sunt una cu Dumnezeu și sunt creat de energiile divine.
  • Dragostea lui Dumnezeu mă călăuzește și mă îndrumă către adevărata mea cale. Am venit pe Pământ pentru a face marea lucrare de a transforma realitatea pământească în lumina și iubirea lui Dumnezeu.
  • Sunt înzestrat cu puterea conștiinței divine. Puterea conștiinței mele transformă realitatea. Transformă întunericul în lumină. Puterea iubirii divine transformă lumea pământească.
  • Dragă, Dumnezeule, sunt hotărât să merg pe calea care duce la Înălțare din acest moment înainte. Intenționez să creez o uniune iubitoare cu Dumnezeu în mine și să conectez corpul meu biologic cu câmpul energetic al lui Dumnezeu în măsura în care este cel mai potrivit pentru mine în această încarnare. Intenționez să merg pe calea Înălțării ușor și lin, într-un ritm potrivit pentru mine. Așa să fie !
  • Sunt în fluxul Ascensiunii. Fiecare celulă a corpului meu este plină de energie divină. Corpul meu este transformat în acest flux.
  • Trăiesc în fluxul vieții și trăiesc fiecare clipă la maxim. Trăiesc dincolo de vârstă. Opresc procesul de îmbătrânire în corpul meu. Aleg tinerețea și sănătatea veșnică.
  • Dumnezeu este în mine și în fiecare persoană pe care o întâlnesc. Eu intru într-un legământ cu Dumnezeu bazat pe iubire. Îl țin de mână pe Dumnezeu și de aceea am totul.
  • Fiecare celulă a corpului meu este luminată în lumina și iubirea lui Dumnezeu. ADN-ul din fiecare celulă a corpului meu poartă programe divine pentru sănătate, fericire și iluminare care sunt acum activate. Duhul meu și trupul meu sunt una. Intru într-un parteneriat cu Dumnezeu bazat pe iubire. În unire cu Dumnezeu sunt complet în siguranță. Aleg să trăiesc o viață lungă într-un corp sănătos.

Sursa:Книга Крайон- Шмидт Tamapa

Te-ar putea interesa și: 46 Afirmații spirituale de Florence Scovel Shinn

Calea spre iluminare- Fl. Scovel Shinn-rezumat 

Puterea Cuvântului Rostit- F. Scovel Shinn

Cuvântul tău este Bagheta ta magică- Florence S. Shinn

Omar Khayyam- Poezie și citate minunate

Imagine: www.pixabay.com