Skip to content

Million Dollar Habits 1-Obiceiurile milionarilor (With Love )

 • by

Million Dollar Habits. Obiceiurile oamenilor care ajung milionari- Brian Tracy

Ai muncit mult ca să ajungi unde ești acum. Ți-ai făcut datoria. A făcut sacrificii. Dar câștigi destui bani ? Venitul tău crește la fel de repede cum ai merita?

Fiecare își poate crea propriul destin. Dacă nu ai obținut în viață rezultatele pe care știi că le meriți, este din cauză că n-ai găsit instrumentele potrivite.

În baza unei bogate experiențe și a cunoștințelor dobândite de la oameni de afaceri de top, Brian Tracy,milionar realizat prin forțele proprii, conturează un întreg plan cum să te dezveți de obiceiurile proaste și să adopți obiceiuri care te duc spre succes.

Citind cartea Million Dollar Habits. Obiceiurile oamenilor care ajung milionari, vei învăța:

 • Să dezvolți noi obiceiuri și să depășești amânarea;
 • Să-ți gestionezi finanțele asemeni unui milionar;
 • Vei învăța să obții rezultate revoluționare de marketing;
 • Să te menții concentrat în fiecare zi;
 • Să obții putere și energie din abundență.

În plus, te vei evalua singur pe măsură ce parcurgi cartea, prin exercițiile practice propuse de autor în acest ghid complet pentru a-ți împlini adevăratul potențial. Începe de atăzi să preiei controlul asupra vieții tale !

Ești dispus să-ți modifici cursul vieții ca să-ți îndeplinești cele mai puternice dorințe? Brian Tracy și metodele sale din cartea Million Dollar Habits. Obiceiurile oamenilor care ajung milionari te vor ajuta să atingi succesul personal și profesional la care ai visat dintotdeauna. Vei învăța obiceiurile oamenilor care ajung milionari. Poate crezi că sunt foarte dificile ? Treaba stă chiar altfel. Sunt niște obiceiuri destul de practice și ușoare, totul depinde de tine cum le înveți și cum le pui în aplicare.

Iată care sunt aceste obiceiuri care te fac milionar:

 • Preia controlul asupra propriului destin;
 • Ia decizii mai bune;
 • Trece dincolo de zona ta de confort;
 • Planifică independența financiară;
 • Depășește amânarea;
 • Atinge ambițiile vieții;
 • Revitalizează relațiile în care te afli;
 • Trăiește cu energie și integritate.

” OBICEIUL, PRIETENE, ESTE O PRACTICĂ EXERSATĂ ÎNDELUNG CARE DEVINE, ÎN FINAL, OMUL ÎNSUȘI.”

– Evenus

Poți prelua controlul deplin asupra destinului tău prin controlul total al gândurilor, al cuvintelor și al faptelor tale . Nu mai puțin de 95% din tot ce gândești, simți, faci și obții este rezultatul obișnuinței.

Oamenii de succes au obiceiuri de succes.

Definiția preferată a lui Brian Tracy  a succesului este următoarea : ”Succesul este abilitatea de a-ți trăi viața așa cum vrei, făcând ceea ce-ți place cel mai mult, înconjurat de oamenii pe care îi admiri și îi respecți.”

Cartea Million Dollar Habits. Obiceiurile oamenilor care ajung milionari este compusă din 12 capitole din care vei afla cum se dezvoltă tiparele unui obicei și cum le poți transforma într-un mod pozitiv. Vei afla cum să devii genul de persoană care, asemeni valurilor unui ocean, se mișcă tot înainte și tot mai sus, spre realizarea fiecărui obiectiv.

Capitolul 1- Originea obiceiurilor tale

” Orice acțiune repetată frecvent se transformă rapid în obicei, iar obiceiul lăsat să se formeze crește constant în forță. La început poate fi ca o pânză de păianjen, ușor de destrămat, dar dacă nu ne împotrivim lui, ne leagă în curând cu lanțuri de oțel.”

– Tryon Edwards

În dezvoltarea obiceiurilor de milioane, unul dintre cei mai importanți pași este să-ți confrunți convingerile limitative. Nu ai deloc limitări. Când îți antrenezi mintea până în punctul în care vei crede la modul absolut că poți face orice îți pui în minte să faci, vei găsi un mod de  a transforma acea convingere în realitate. Ca urmare, toată viața ta se va schimba.

Unul dintre cele mai importante obiceiuri pe care trebuie să ți le dezvolți este acela de a  avea gânduri pozitive și de a-ți imagina clar lucrurile care ai vrea să se materializeze.

Preluând controlul complet al gândurilor conștiente, îți poți controla direcția în viață.

” Nu puteți controla ceea ce vi se întâmplă, dar vă puteți controla atitudinea față de ceea ce vi se întâmplă.”- Brian Tracy

Capitolul 2- Programul director al succesului

Orice gândești și despre orice vorbești în majoritatea timpului apre, până la urmă, în viața ta. Toate acțiunile tale față de lumea din jurul tău sunt legate de modul în care simți și gândești. Conceptul tău de sine explică de ce legile mentale au un efect atât de puternic asupra personalității tale.

Idealul de sine este o combinație dintre cea mai bună versiune a ta și cea mai bună viață pe care ai putea s-o trăiești. Oamenii fericiți și de succes au idealuri de sine foarte clare.

Cea mai bună definiție  a stimei de sine este :” Cât de mult te placi pe tine.”

Cu cât te placi mai mult, cu atât te descurci mai bine. Cu cât te descurci mai bine, cu atât te placi mai mult. De fiecare dată când evoluezi bine în orice domeniu, stima de sine îți va crește. Cele mai puternice cuvinte pe care le poți folosi pentru a prelua controlul asupra personalității tale și pentru a construi stima de sine sunt acestea :” ÎMI PLACE DE MINE!”

Cu cât stima ta de sine este mai mare, cu atât mai repede și mai ușor îți va fi să dezvolți obiceiurile de milioane care te ajută să faci lucruri extraordinare în viața ta.

Teama de a încerca ceva nou

Sentimentul de ” NU POT„ pune bazele apariției fricii de eșec. Dacă ești descurajat sau pedepsit prea des la vârsta copilăriei, foarte devreme în viață vei ajunge să-ți fie frică să încerci lucruri noi. Dar este important un lucru: Cu cât te placi mai mult, cu atât te temi mai puțin de eșec și respingere.

Cel mai important obicei de milioane pe care îl poți dezvolta este obiceiul de a-ți construi în mod deliberat stima de sine și încrederea în sine de la zi la zi.

Capitolul 3- Cum devii o persoană de valoare

Cheia pentru a deveni o persoană nemaipomenită și pentru  a trăi o viață frumoasă este ca tu să-ți formezi obiceiuri de succes.

Șapte pași pentru un obicei nou:

 1. Ia o decizie
 2. În timpul formării unor noi obiceiuri, nu face nicio excepție.
 3. Spune-le și altora că vrei să adopți un anumit comportament.
 4. Vizualizează-te.
 5. Crează-ți o afirmație pe care s-o repeți în gând de mai multe ori.
 6. Fii perseverent în noul comportament până când acesta va deveni o obișnuință.
 7. Oferă-ți o recompensă oarecare pentru practicarea acestui nou comportament.

Capitolul 4- Obiceiurile de care ai nevoie pentru a reuși

Cel mai important obicei pe care îl poți dezvolta pentru succes, realizare și fericire este obiceiul autodisciplinei.

” Autodisciplina este capacitatea de  a te determina să faci ceea ce trebuie să faci, atunci când trebuie s-o faci, indiferent dacă îți place sau nu.”

Autodisciplina este cheia pentru autocontrol.

Formula în șapte pași pentru setarea obiectivelor:

 1. Decide exact ce vrei într-un anumit domeniu și notează-l în mod clar, în detaliu.
 2. Stabilește un termen- limită pentru atingerea obiectivului.
 3. Întocmește o listă cu tot ceea ce va trebui să faci pentru a atinge acest obiectiv.
 4. Organizează-ți lista de pași de acțiune într-un plan.
 5. Identifică obstacolele care te-ar putea împiedica să-ți atingi obiectivele.
 6. Începe să acționezi imediat
 7. Fă în fiecare zi ceva care te duce spre cel mai important obiectiv.

Vestea bună este că, dacă îți stabilești ca obiectiv excelența, faci un plan și lucrezi la el în fiecare zi, peste cinci-șapte ani vei fi în primii 10 % din domeniul tău.  Nu există limite, cu excepția limitelor pe care ți le impui cu propria ta gândire.

Citește continuare: Million Dollar Habits-partea 2- Brian Tracy

Cumpără cartea aici

Te-ar putea interesa și :Crede Si Vei Reusi de Brian Tracy

Succesul In Viata De Brian Tracy

Controlează-ți timul ca să-ți controlezi viața– Brian Tracy

Schimbând gândirea îți schimbi viața-Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place– Brian tracy

Comments are closed.