Skip to content

Meditație ”Iubire și Recunoștință”-vindecare interioară (With Love 1)

  • by
meditatie

Meditație ”Iubire și Recunoștință”-vindecare interioară- AllatRa

Meditație ”Iubire și Recunoștință

Această meditație este o continuare a meditației Floarea de Lotus. Esența sa este următoarea. Mai întâi,  te concentrezi asupra plexului solar, manifestând acolo o floare de lotus și concentrându-ți toată dragostea pe cultivarea ei, adică realizând meditația „Floarea de Lotus”.

Când îți calmezi gândurile mai mult sau mai puțin în acest fel și te concentrezi pe pozitivism, începi să-ți imaginezi că corpul tău este format din multe bile mici, sau atomi, sau celule, în general, în măsura în care imaginația îți permite. Este foarte important să-ți vezi structura corpului tău, să-ți imaginezi fiecare celulă.

După ce ți-ai imaginat corpul plin de astfel de particule, luați fiecare minge sau celulă, și scrieți vizual pe ea, ca și cum ați deduce mental fiecare literă, o formulă spirituală foarte puternică- IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ . Și nu contează în ce limbă scrieți aceste două cuvinte. Principalul lucru este esența lor. Această formulă funcționează pe principiul Graalului. Căci, Iubirea și Recunoștința sunt singurele lucruri pe care o persoană le poate oferi lui Dumnezeu.

Formula sănătății

Astfel, prin meditație umpleți treptat miliarde de celule ale corpului cu aceste inscripții, drept urmare vă concentrați gândurile pe această formulă puternică, vindecându-vă corpul nu numai fizic, ci și spiritual. Celula pe care ai lăsat această inscripție rămâne pentru totdeauna sub protecția acestei formule eficiente, puternice, ca sub un talisman.

Umplându-te cu această formulă, nu numai că te cureți de negativitatea ta mentală, ci și, începi să manifesti lumina interioară care emană din aceste celule, de parcă s-ar aprinde multe beculețe mici și devin atât de strălucitoare în interiorul tău încât nu există loc pentru întuneric. Da, este important ca atunci când efectuați această meditație, să vă concentrați doar pe aceste cuvinte și să eliminați toate gândurile străine.

Chiar și atunci când ne gândim doar la ceva, avem mai multe gânduri pe diferite subiecte, sărind de la unul la altul. În timpul meditației, acest proces, desigur, încetinește, dar este diferit pentru fiecare. Uneori, când ai o concentrare slabă, gândurile incontrolabile apar în fundal și poți, imperceptibil, în timp ce faci meditația, să treci la gânduri străine celor pe care te concentrezi.

 În aceeași meditație, este important să te concentrezi atât de intenționat încât să nu existe gânduri inutile.

Cea mai simplă și utilă meditație

Deși la prima vedere această meditație poate părea prea simplă, totul aici este departe de a fi simplu. Într-adevăr, pe lângă influența acestei formule puternice, datorită imaginației umane, se activează puterea gândirii. Puterea gândirii este un fel de imbold pentru implementarea unui program definit de o persoană, ale cărui consecințe se reflectă în sănătatea sa spirituală și fizică. Și din moment ce mulți oameni sunt în mod constant pe valul naturii lor Animale, multe dintre problemele lor, inclusiv psihologice și fizice, sunt rezultatul, în primul rând, al gândurilor lor negaitve.

Aceeași meditație este foarte utilă nu numai pentru cei care doresc să restabilească echilibrul în ei înșiși, ci și pentru acele persoane care suferă deja, inclusiv de diverse boli. La urma urmei, aproape optzeci la sută din boli au o componentă psihologică. Cu cât o persoană se gândește mai mult la boală, cu atât o agravează.

Uneori, se întâmplă ca o persoană să-și inventeze o boală în așa fel încât să fie imposibil să scape de ea; își înrădăcinează atât de mult ideea că în cazul lui este incurabilă. Pentru persoanele care au probleme cu nervii, această meditație va fi într-adevăr un remediu mult mai bun decât toate cele mai eficiente medicamente moderne combinate. La urma urmei, chimia nu poate vindeca gândirea umană.

Chimia este bună doar pentru organism, dar nimic mai mult. Creierul uman rămâne încă o substanță foarte misterioasă și departe de a fi studiată. Este uimitor că oamenii din antichitatea știau puțin mai multe despre cum funcționează creierul decât omenirea modernă.

Sursa: Anastasiei Novîh- „Sensei. Originalul lui Shambhala.” Partea 4 .

Te-ar putea interesa și: Meditația ”Floarea de Lotus”-cunoașterea sufletului

Meditația ”Ulciorul”-curățarea de gândurile negative

Parabola celui mai fericit și mai bogat om

Simbolul AllatRa- puterea creatoare a lui Dumnezeu 

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.