Skip to content

Meditația Ka-întărirea aurei și vindecarea bolilor (With Love 1)

  • by
meditatia ka

Meditația Ka-întărirea aurei și vindecarea bolilor/ Sursa: Anastasia Novîh- Sensei. Shambhala, Partea IV/AllatRa

Meditația Ka și corpul energetic

Determinantul primar al formei de viață și al vieții însăși în orice structură materială este corpul energetic,  corpul astral, biocâmpul. Este o „matrice” a unei combinații de anumite energii, care formează aura. Iar starea fizică a unei anumite forme de viață depinde direct de starea acestei „matrici energetice” sau Ka (aura).

Viața, inclusiv în corpul nostru, este rezultatul unei munci uriașe a unui număr infinit de molecule care funcționează datorită energiilor subtile. După cum știți din chimie, pentru ca molecula  unei substanțe să reacționeze, aceasta are întotdeauna nevoie de energie – o forțare internă (ezoosmoză), la fel cum orice mașină are nevoie de energie pentru a o pune în mișcare.

 Chiar și cea mai ușoară  emoție este rezultatul interacțiunilor, a unui anumit val de energii subtile și, în consecință, a activității chimice a corpului – molecule responsabile de reacția corpului nostru. O persoană însăși este un generator de diferite tipuri de energii și câmpurile lor corespunzătoare. Dereglările corpurilor energetice duc inevitabil la perturbări și disfuncționalități chimice ale corpului fizic.

Meditatia Ka- starea energetică a corpului

Prin urmare, sănătatea fizică a unei persoane depinde în primul rând de starea energetică a corpului său. Corpul fizic îndeplinește o funcție de protecție împotriva deteriorării mecanice, așa-numitul contact dur. Așa cum vă monitorizați curățenia corpului în fiecare zi, faceți exerciții și luați diverse măsuri preventive împotriva bolilor pentru a vă menține constant corpul într-o formă fizică sănătoasă, și corpul energetic necesită îngrijire similară .

Mai mult, este indicat să-l monitorizezi chiar mai atent decât corpul. De ce? Pentru că multe boli ale corpului fizic apar la o persoană tocmai din cauza unei defecțiuni a energiei sale cauzate de contactul cu energiile străine.

Pentru a vă menține corpul fizic și energetic într-o stare sănătoasă, armonioasă, din cele mai vechi timpuri a existat o meditație foarte eficientă pentru corectarea Ka (aura). Mai mult, această meditație este accesibilă oricui este familiarizat cu principiile primare ale meditației. Ca principii primare, puteți folosi și meditația ”Floarea de Lotus”.

Desfășurarea Meditației Ka

Așezați-vă în poziția lotusului, adică cu picioarele încrucișate. Intrați într-o stare de meditație așa cum o faceți de obicei: calmați-vă gândurile, relaxați-vă alternativ picioarele, abdomenul, pieptul, brațele, capul. Concentrați-vă pe a face meditația în sine.

Esența meditației este aceasta: Imaginar , cauzați excitarea din profunzimea pelvisului. Ridicați valul acestei excitații prin suprafața interioară a coccisului până la coloana vertebrală, adică ganglionii parasimpatici inferiori și coada  măduvei spinării. Creșteți excitația prin sistemul simpatic și parasimpatic al coloanei vertebrale până la structurile antice ale creierului.

 Imaginați-vă că această excitație curge ca un curent electric, de la polul cu „plus” la „minus”. Această undă,  „electrică” activează structurile antice ale creierului. Și aceasta, la rândul său, provoacă un răspuns din partea lui Ka. Când structurile antice ale creierului sunt excitate, Ka este mult mai ușor de simțit, adică devine mai tangibil.

Apoi, din cap, răspândiți această undă „electrică” în toată membrana Ka, care se întinde de la corpul uman la o distanță de zece până la treizeci de centimetri (pentru unii, acest înveliș poate fi de până la cincizeci de centimetri). Creșteți frecvențele și intensificați noi unde „electrice” până când câmpul vostru Ka (aura voastră) devine dens și omogen. Este necesar să vă asigurați că aceasta nu este doar imaginația voastră, ci trebuie să simțiți și senzații fizice reale.

Pe scurt: îți imaginezi cum un val de energie se ridica din adâncul bazinului până la coloana vertebrală. Este necesar să simți aceste energii. Dacă nu reușești, atunci încearcă să evoci intenționat,  „un fel de descărcare slabă a „curentului electric” în interiorul pelvisului”. Cine nu reușește trebuie să se concentreze mai bine pe proces.

O oarecare tensiune ușoară trebuie să apară în adâncurile pelvisului. Împingeți în sus tensiunea care se ivește, adică energia. Această energie trebuie s-o ridici prin coloana vertebrală până în cap. În acest moment poți simți piele de găină sau un sentiment uimitor de parcă ți s-ar deschide o poartă. Acest sentiment al pielii de găină se poate răspândi prin tot corpul, iar ajungând în cap, poți simți o stare de lniște, un fel de plăcere care te va relaxa mai mult. Acum poți simți biocâmpul ca o presiune ușoară. Continuă să extinzi, să radiezi acele unde energetice în exterior în Ka( în aură). Vei simți ca și cum îți încarci bateriile.

Meditația Ka restabileșe sănătatea

Dacă te antrenezi în mod sistematic, atunci această meditație va fi foarte eficientă pentru restabilirea sănătății și a energiei irosite. Trebuie să o faci de cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara.

 De asemenea, este foarte indicat s-o executați după vizitarea locurilor aglomerate, mai ales acolo unde se acordă prioritate valorilor materiale. Adică, astfel de locuri pot fi: piețe, magazine, transport public, locuri de evenimente publice și așa mai departe. De ce? Pentru că atunci când o persoană se află, într-o mulțime, este în permanență în contact cu câmpuri străine, străine de Ka-ul său.

Nu numai că el însuși încalcă spațiul personal al altei persoane, așa-numitul „teritoriu Ka”, dar și spațiul său personal este supus unui atac similar din partea altor oameni care nici măcar nu sunt conștienți de el. În mod firesc, contactul și interacțiunea câmpurilor au loc, și duc la perturbarea funcționării obișnuite a Ka și, în consecință, la perturbări în funcționarea corpului.

 De exemplu, o persoană merge la piață într-o stare veselă și se întoarce de acolo obosită, de parcă „i-ar fi fost luată toată puterea”. Apar dureri de cap și pierderea generală a energiei. Acesta este chiar rezultatul interacțiunii cu câmpuri străine Ka. Pentru a restabili puterea corpului, este necesar să restabiliți Ka. Acest lucru se realizează fie prin autoreglare naturală, adică prin somn,  fie într-un mod artificial mai eficient – prin această meditație.

Echilibrarea structurii energetice prin somn și meditație

O persoană are nevoie de somn pentru a-și restabili și echilibra structura energetică. La urma urmei, viața noastră de zi cu zi este informare constantă, entuziasm, contacte cu alți oameni, animale și așa mai departe. Toate acestea își lasă amprenta definitivă asupra structurilor energetice ale unei persoane. În timpul somnului, când corpul se odihnește, ele sunt restabilite, adică este ca „încărcarea bateriei”. De aceea este important procesul de somn și nu este de dorit să se reducă timpul alocat odihnei adecvate a corpului.

Dar dacă printr somn reâncărcarea cu energie este „automată”, atunci în această meditație este artificială, adică „manuală”, care poate fi reglată de persoana însăși. Mai mult, o astfel de reîncărcare „manuală” se dovedește a fi mult mai eficientă, deoarece folosește mai degrabă surse externe decât forțele de rezervă ale corpului.

 Prin urmare, această meditație, atunci când este efectuată sistematic, contribuie la refacerea rapidă și eficientă a Ka, stabilizarea unui biocâmp bun și puternic. Și asta, la rândul său, înseamnă sănătate bună, imunitate excelentă. La urma urmei, orice agenți patogeni, precum bacteriile, virușii, sunt și organisme vii care au propria polaritate și funcționează la o anumită frecvență. Dar dacă aveți un câmp energetic puternic, atunci energia străină pur și simplu nu va trece prin această barieră puternică. Și nu este nimic supranatural aici.

Vindecarea bolilor prin meditație

În plus, această meditație este foarte utilă și eficientă în tratarea diferitelor boli. De fapt, este universală. Din punct de vedere medical,  nu există contraindicații pentru utilizarea acesteia. Reface în primul rând sistemul imunitar și rezervele interne ale organismului, influențându-i chimia prin energie. Principalul lucru este concentrarea clară pe meditație, materializarea senzațiilor și implementarea sistematică a acestei practici spirituale.

În meditație, totul, atât psihicul cât și energia, funcționează complet diferit decât într-o stare umană normală. Tocmai în această stare de meditație pe jumătate adormită ( nu hipnoză, nu autohipnoză sau altă stare, dar tocmai meditația) se produce acest efect de manifestare a Ka, adică prin inhibarea cortexului cerebral (structuri ale creierului tânăr), structurile creierului antic sunt excitate de o anumită energie. Acest lucru echivalează cu utilizarea unei chei de origine necunoscută pentru a deschide ușa către panoul de control al Ka.

 Ajută și la stresul post-traumatic.

Ajută a tât pentru boli cronice, cât și post-traumatice. Și este destul de eficientă pentru paralizia cerebrală. De asemenea, ajută foarte bine la problemele de hipertensiune, hipotensiune și promovează recuperarea eficientă a organismului după un accident vascular cerebral sau atac de cord, deoarece funcționarea vaselor de sânge este, de asemenea, normalizată. Dar cel mai important lucru este că, desigur, restabilește foarte bine imunitatea unei persoane, ameliorează stresul în exces și reînnoiește puterea.

Este recomandată în mod special ,nu numai celor care suferă de orice boală, ci și celor care tratează, medicilor înșiși,  adică persoanelor care au contact frecvent cu pacienții. Când o persoană este bolnavă, Ka lui este deja deteriorată. Vrând-nevrând, el interferează cu Ka-ul unei persoane sănătoase. Deci, prevenirea în timp rapid a Ka va fi foarte utilă.

Te-ar putea interesa și: Meditația Qi pentru concentrarea atenției 

Meditație ”Iubire și Recunoștință”-vindecare interioară

Meditația ”Floarea de Lotus”-cunoașterea sufletului

Meditația ”Ulciorul”-curățarea de gândurile negative

Imagine: www.pixabay.com