Factorul de Atractie de Joe Vitale (The Most Important Secret)

 • di

Care Este Secretul Pentru A Schimba Totul In Viata? Află din cartea ”Factorul de Atractie” de Joe Vitale

Aprecieri ale cărții ” Factorul de Atracţie” de Joe Vitale

„Această carte îi loveşte pe oameni drept în moalele capului şi îi face să reflecteze. Este manualul suprem de sporire a potenţialului personal şi va face mare vâlvă.“ -Nerissa Oden

„De ce au unii oameni tot norocul de pe lume şi obţin orice vor, iar alţii se aleg doar cu o strădanie continuă? Există oare un «secret» pe care, dacă l-am cunoaşte, am putea schimba totul? Da, cu siguranţă – şi Joe Vitale ştie care este acesta. Recomand călduros cartea ” Factorul de atracţie” tuturor acelora care urmăresc să-şi modifice relaţia cu banii şi prosperitatea – sau care vor doar să se delecteze cu o lectură minunată.“- Bill Harris

„Trebuie să ştiţi că aceasta nu este doar o carte. Conţine formula cheie pentru eliberarea «geniului» ascuns în interiorul dumneavoastră, astfel încât să-i puteţi încredinţa împlinirea dorinţelor personale. Pur şi simplu, aceasta este singura carte de care aveţi nevoie pentru a obţine de la viaţă tot ce vă doriţi. Cumpăraţi-o chiar acum.“ – Craig Perrine

„Extraordinara abilitate a lui Joe Vitale de a-i învăţa şi pe alţii ceea ce ştie, prin intermediul povestirilor captivante şi cu o mare putere de influenţă, nu a fost utilizată niciodată până acum atât de eficient ca în Factorul de atracţie. Cartea aceasta ar trebui citită de fiecare om de pe planetă, deoarece nu poate fi o lecţie mai importantă decât să deprindem aptitudinea nelimitată de a atrage prosperitatea în vieţile noastre, trăind potrivit scopurilor şi pasiunilor personale. De o importanţă covârşitoare!“ -Bob Doyle

„Îmi plac nespus de mult toate cărţile lui Joe Vitale şi când am citit Factorul de atracţie am ştiut, fără nicio urmă de îndoială, că era un alt viitor bestseller. Este cartea pe care o aşteptam cu toţii… care explică în termeni simpli motivele şi modalităţile de atragere a lucrurilor pe care ni le dorim în viaţă. În stilul său inimitabil, Joe vă pune la dispoziţie materialul informativ integral, fără nicio exagerare. Este o carte strălucită, care trebuie citită neapărat şi care vă dă răspunsuri la toate întrebările personale, schimbându-vă viaţa în mod radical.“- Terri Levine

„Cum să procedez pentru a obţine ceea ce vreau?“

Factorul de Atractie de Joe Vitale

Răspunsul este definit cu claritate în această uimitoare carte ” Factorul de Atracție” de Joe Vitale.

Cartea te lasă copleşit de intuiţia şi limpezimea cu care este descrisă puterea creatoare, ascunsă şi deseori ignorată, care sălăşluieşte în fiecare dintre noi. Ce este această putere? Cum o putem utiliza pentru a ne făuri viaţa pe care o dorim? Mai important chiar, cum putem face acest lucru în aşa fel încât să ne trăim viaţa uşor şi fără stres?

Pe parcursul cărţii ” Factorul de Atracție” Joe Vitale vă va povesti viaţa sa – cu cele bune, cu cele rele sau cu cele urâte ale ei. Nu ascunde nimic. Vă va împărtăşi felul în care, prin încercări şi greşeli, a descoperit formula alcătuită din cinci paşi care l-a scos din sărăcie, nefericire, frustrare şi uneori disperare, oferindu-i o viaţă îmbelşugată, fericită, mulţumită şi un succes inegalabil. Sigur că o veţi aprecia ca pe o sursă deosebită de inspiraţie şi n-o veţi putea uita.

Dar dumneavoastră? Aveţi nelinişti şi insatisfacţii în viaţă? Sunteţi dispus să aflaţi mai mult despre o formulă simplă în cinci paşi care vă va schimba în întregime viitorul?

Joe „Mr. Fire!“ Vitale are convingerea că putem găsi rezolvări spirituale la problemele noastre şi ne putem crea viaţa pe care ne-o dorim prin intermediul acestui „Factor de Atracţie“. Cartea de faţă vă va ajuta să înţelegeţi cât este de uşor să utilizaţi formula respectivă în propria viaţă şi cum puteţi trăi fără stres, încordare şi luptă. Vă va ajuta să descoperiţi că aveţi mai mult control asupra vieţii şi destinului dumneavoastră decât v-aţi fi putut imagina vreodată că este posibil.

Toată lumea are dorinţa de a descoperi marile secrete ale succesului, de a obţine satisfacţia supremă în viaţă şi de a găsi calea împlinirii personale. Joe  Vitale ne arată cum putem realiza toate acestea prin intermediul  cărții ”Factorul de Atracţie”.

Secretul pentru a atrage lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat se află în paginile cărţii sale. Cu toate acestea,  veţi fi şocat să aflaţi cât este de simplu de aplicat formula propusă. S-ar putea ca această simplitate să vă surprindă, dar nu vă lăsaţi păcălit. Minţii noastre îi plac lucrurile complicate, însă nu puteţi complica Adevărul. Prin însăşi natura lui, Adevărul este întotdeauna simplu. Avem nevoie doar să aplicăm adevărurile simple şi viaţa noastră se poate schimba în mod miraculos într-o clipă.

Pe măsură ce veţi citi cartea ”Factorul de Atracție”, s-ar putea să vă reîntâlniţi cu idei şi strategii cu care sunteţi deja familiarizat. Din nou, nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe. Aşa cum spunea Oliver Wendell Holmes Sr., „cu toţii avem nevoie să fim instruiţi în privinţa lucrurilor evidente“.

Factorul de Atractie de Joe Vitale

Ceea ce a făcut Joe Vitale a fost să ne redeştepte cunoştinţele pe care le aveam deja, de data aceasta însă la un nivel mai profund. Apoi, ne-a încurajat să aplicăm ceea ce ştim printr-o formulă simplă formată din cinci paşi, care nu poate da greş!

Imaginaţi-vă cum ar fi dacă am şti care a fost cauza tuturor lucrurilor pe care le atragem în viaţă şi cum ne putem schimba punctul de atracţie magnetic, astfel încât să obţinem numai lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat?

Odată ce veţi afla secretul Factorului de Atracţie, veţi scăpa de orice îngrijorare şi de îndoiala de sine. Nu veţi mai avea de ce să vă întrebaţi ce vă va aduce viitorul, deoarece veţi fi capabil să vă creaţi viitorul pe care-l veţi dori, utilizând formula simplă în cinci paşi.

Diferenţa dintre extraordinar şi ordinar rezidă în acel „extra“. Aţi făcut deja demonstraţia că sunteţi hotărât să căutaţi extraordinarul, când aţi decis să citiţi cartea de faţă.

F.W. Sears- How to Attract Success („Cum să atragem succesul“).

În cadrul fiecărei vieţi se află cauzele oricărui lucru care îi dă consistenţă.
Factorul de Atractie de Joe Vitale

Cartea ”Factorul de Atracţie” vă arată felul în care puteţi trece lin prin viaţă.

”Amintiţi-vă faptul că lucrurile sunt simboluri, iar ceea ce simbolizează ele este mai important decât simbolul însuşi.” Judecătorul Thomas Troward, citat în Attaining Your Desires („Împlinirea dorinţelor“).

Joe Vitale a scris un minighid şi o hartă de călătorie excelente, clare, succinte şi pline de inspiraţie, pentru transformarea visurilor în realitate.

Joe a extras multă înţelepciune spirituală de la numeroşi maeştri, pentru a-şi împlini visurile personale şi a le da viaţă în mod lucid, plin de forţă. Arătându-ne câteva schelete din dulapul său (ca furtul din magazine pentru a avea ce să mănânce) şi dezvăluindu-ne cum a fost în cele din urmă capabilsă creeze ceea ce dorea utilizând un program simplu, alcătuit din cinci paşi, el face ca visele noastre să devină mult mai accesibile şi mai posibile!

 Joe vorbeşte ca un om obişnuit (şi nu ca un guru motivaţional, extraordinar în aparenţă, care a ajuns la un succes meteoric pe care cei mai mulţi dintre noiştim că nu ne-arsta în puteri să-l imităm) şi ne împărtăşeşte miracolele realizate de el însuşi prin utilizarea unui plan simplu, dar care ne poate schimba viaţa cu desăvârşire. De aceea este atât de valoroasă cartea de faţă. Joe vorbeşte cu adevărat din inimă- integritatea şi onestitatea lui răzbat din fiecare pasaj.

Cartea ” Factorul de Atracție” ne ajută să ne descoperim forţa interioară şi să ne concentrăm asupra ei. Este cât de poate de plăcut să vezi cum viaţa ta urmează cursul pe care ţi l-ai dorit.

Este adevărat că nu există o metodă valabilă pentru toată lumea. Nu există un învăţător potrivit pentru toţi oamenii. Nu există o carte care să inspire toată populaţia globului.

Factorul de Atractie de Joe Vitale

Totul vine din interior. Sunteţi prima şi ultima autoritate din viaţa dumneavoastră.

În loc să respingeţi ceva ce ar putea funcţiona, doar pentru a dovedi că aveţi dreptate, de ce să nu acceptaţi acel lucru, pentru a putea să creşteţi?

Respingerea este deseori o modalitate de a deforma mesajele. Este un mecanism de autoapărare. Dacă desfiinţaţi o carte, o idee sau o metodă care v-a fost oferită, ajungeţi să aveţi dreptate – şi să rămâneţi exact acolo unde vă aflaţi.

Lester Levenson- Keys to the Ultimate Freedom („Soluţii pentru libertatea supremă“)

Dacă nu ne place ce ni se întâmplă în viaţă, tot ce avem de făcut este să ne schimbăm conştiinţa — şi lumea exterioară se va schimba pentru noi!

FACTORUL DE ATRACŢIE VĂ UREAZĂ BUN-VENIT

În cartea aceasta ”Factorul de Atracție” Joe Vitale   oferă o cale nouă, uşoară şi lipsită de efort, pentru creşterea afacerii, găsirea iubirii, îmbunătăţirea sănătăţii, atragerea banilor sau a oricărui alt lucru pe care vi-l puteţi imagina. Totul se bazează pe principiile spirituale eterne.

Veţi avea revelaţia felului în care starea interioară atrage şi creează rezultatele exterioare şi veţi afla ce trebuie să faceţi astfel încât să puteţi avea, să puteţi realiza sau să puteţi fi orice vă doreşte inima. Această formulă este Factorul de Atracţie. Este o formulă spirituală de succes, cât se poate de reală şi care nu dă greş niciodată.

A şti că viaţa poate fi altfel pentru fiecare dintre noi şi că ea însăşi ne va sprijini să obţinem ceea ce vrem- aceasta este ideea care stă la baza procedeului în cinci paşi, adică Factorul de Atracție.

Factorul de Atractie de Joe Vitale

Iată un indiciu al modului în care funcţionează, preluat din cartea scrisă în 1921 de Genevieve Behrend- ”Your Invisible Power” („Puterea voastră invizibilă“): „Încercaţi să vă aduceţi aminte că imaginea la care vă gândiţi, pe care o vedeţi şi o simţiţi, este reflectată în Mintea Universală şi, datorită legii naturale a acţiunii şi reacţiunii, trebuie să se întoarcă la dumneavoastră, fie în formă spirituală, fie în formă fizică.“

”Activităţile pe care le observăm în lumea exterioară sunt absolut tipice pentru ceea ce se petrece în lumea interioară de gânduri şi simţiri ale omului…”- Charles Brodie Patterson- The Law of Attraction („Legea atracţiei“)

Calea cea mai scurtă pentru a vă face viaţa aşa cum v-o doriţi: Fiţi fericit acum

Fericirea este scopul tuturor oamenilor. Şi încă un secret: Nu este nevoie să aveţi nimic în plus pentru a fi fericit chiar acum. Puteţi alege pur şi simplu să fiţi fericit.

„Dacă nu plătiţi acum pentru o pereche de pantofi mai mult decât plăteaţi înainte pentru o maşină, mai aveţi de lucrat la conştiinţa prosperităţii.“ -Randy Gage- 101 Keys to Your Prosperity („101 soluţii pentru prosperitate“).

Factorul de atracție- 5 pași spre succes- Joe Vitale

Odată ce veţi afla secretul Factorului de Atracţie, veţi scăpa de orice îngrijorare şi de îndoiala de sine. Nu veţi mai avea de ce să vă întrebaţi ce vă va aduce viitorul, deoarece veţi fi capabil să vă creaţi viitorul pe care-l veţi dori, utilizând formula simplă în cinci paşi.

Pasul 1- Trambulina (Conştientizarea a ceea ce nu vreţi)

Ce veţi auzi dacă veţi intra în orice local? Bârfe, văicăreli, supărări, lucruri negative.

Continuare aici

Citește și Test IQ pentru prosperitate- Joe Vitale

Citește și Exercițiu pentru clarificarea stării – Joe Vitale

Citește și Citate din cartea ” Factorul de atracție”- Joe Vitale

Cărți despre succes și atragerea banilor:

 1. Cartea ”7 Strategii pentru obținerea bogăției și fericirii”- J.Rohn ( Rezumat)
 2. Cartea ” Spune ”Pot” și vei putea”- Norman Vincent Peale( Rezumat)
 3. Cartea ”Succesul în viață”- Brian Tracy (Rezumat)
 4. Cartea ”Cel mai bogat om din Babilon” – George S Clason( Rezumat)
 5. Cartea ”Regula 10X” – Grant Cardone( Rezumat)
 6. Cartea ”Secretele minții de milionar” – T. Harv Eker (Rezumat)
 7. Cartea ”Secretul ” de Rhonda Byrne ( Rezumat)
 8. Cartea ”Te-ai născut bogat”- Bob Proctor ( Rezumat)
 9. Cartea ”Știița de a deveni bogat”- Wallace D. Wattles ( Rezumat)
 10. Cartea ” Gândește și vei fi bogat”- Napoleon Hill ( Rezumat)
 11. Cartea ”De ce vrem să fii bogat”- R. T.Kiyosaki, D. Trump(PDF)
 12. Cartea ”Rețeta succesului”– John C. Maxwell (Rezumat)
 13. Cartea ”Secretele succesului în era digitală”- Dale Carnegie (Rezumat)
 14. Cartea ”Cheia succesului-Gândirea pozitivă”-Napoleon Hill

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.