Skip to content

Secretul ascuns- Totul este posibil prin credință (With love 1)

secretul ascuns

Secretul ascuns- Totul este posibil prin puterea credinței !- Christian Larson

Secretul ascuns -Puterea Credinței

Cine are credință, pentru el toate lucrurile sunt posibile ! Credința este acel ceva din interiorul fiecăruia care transcende orice formă de limitare și deschide mintea spre puterea Infinită a Spiritului.

Secretul ascuns este CREDINȚA-cheia care deschide toate ușile ce pot exista în Univers, este calea perfectă pentru lumea interioară de unde provin toate lucrurile: iubirea necondiționată, puterea nelimitată, înțelepciunea. Prin ea se deschide ușa spre orice dorință și nevoie omenească.

Credința absolută dizolvă toată negativitatea din viața umană, orice formă de sărăcie, orice greșeală este ștearsă și fiecare dorință este împlinită. Credința adevărată nu înseamnă să crezi în lucruri, dar să faci acele lucruri.

Credință nu înseamnă încredere. Încrederea este umană, credința înseamnă mai mult. Credința știe totul, pe când încrederea nu știe nimic.

Credința adevărată este o stare mentală spirituală care cunoaște. A avea credință absolută, înseamnă să te afli pe vârful muntelui inteligenței, a înțelepciunii, iluminării. Căci credința cunoaște tot ce este superior, perfect și fără limite.

Credința este starea mentală care duce conștiința în lumile cele mai subtile unde totul este perfect și real.

Secretul ascuns- Puterea Interioară

Credința este cea care permite minții de a obține tot ceea ce vrea ea. Ea deschide mintea spre lumea interioară de unde se poate obține totul. Toată puterea este în interiorul nostru. Atunci când această putere este trezită, se întâmplă toate lucrurile: iubire, armonie, abundență, virtuți, înțelepciune.  Această putere poate fi trezită doar prin credință adevărată.

Prin intermediul credinței, orice dorință poate fi realizată, căci credința pune în contact mintea cu puterea care poate face totul (este sufletul), deschide mintea către puterea interioară nelimitată și creează în minte realizarea conștientă a acelei puteri. Când ai credință, puterea pe care o simți este atât de mare că nimic nu pare imposibil. Poți face orice când ai credință absolută, căci aceasta este o lume în care puterea nelimitată este la comanda ta.

În conștiința obișnuită nu suntem conștienți de această lume nelimitată.  Doar prin credință supremă putem deveni conștienți de această lume nelimitată, și cu timpul, să și primim această putere.

Tu exiști într-o lume cu puteri nelimitate, iar prin credință supremă, toată această putere se află la dispoziția ta, acesta-i adevărul care trebuie să-l cunoască fiecare. Această putere funcționează prin intermediul tău, este puterea ta interioară.

Secretul ascuns- Trezirea la o nouă viață

Credința expandează conștiința în afara oricărei limitări. A trăi în credință înseamnă a trăi o viață mai bună, căci funcția credinței este de a amplifica, a lărgi și dezvolta tot ceea ce ține de viața mentală și spirituală a omului.

Credința pătrunde în universul necunoscut și-l face cunoscut. Credința demonstrează că poți merge în orice direcție, poți intra în orice adâncime și peste tot vei găsi infinitul.

Credința este secretul ascuns al înțelepciunii și al puterii nelimitate. Ea trezește la o viață nouă care vindecă, purifică și regenerează. O viață nouă înseamnă putere, sănătate, integritate și libertate. Aceasta înseamnă că prin credință, fiecare se poate elibera de toată negativitatea existenței umane.

Atunci când credința se manifestă în interiorul nostru, toate puterile interioare se trezesc și încep a acționa.

Când ești amenințat de o boală, adu credința în fiecare atom al celulelor că vindecarea are loc și se va săvârși.

Când suntem conștienți că credința trezește toate puterile interioare, atunci tot ce ne dorim, se va manifesta. Credința dizolvă din minte frica, îndoiala, confuzia, limitarea. Acestea nu pot exista acolo unde există credință.

A fi în credință supremă înseamnă a intra într-o mare cristalină a purei inteligențe și a se dezvolta în acea înțelepciune superioară care știe totul, căci este lumina adevărului. Astfel îți vei dezvolta o inteligență strălucitoare, vei avea capacitatea de a face lucrurile corect în momentul perfect, se va dezvolta intuiția.

Așteptările Credinței

A avea încredere în tot și toate înseamnă a dezvolta puterea multidirecțional, a-ți deschide mintea spre capacitatea de  a putea face totul.

De ce uneori credința eșuează ? Pentru că avem credință doar în careva lucruri și avem dubii asupra altora. Credința adevărată înseamnă credință în tot și în orice moment.

Când avem credință în tot, intrăm în unitate absolută cu viața a tot și toate, ne punem în contact cu universalul, care ne poate furniza toate lucrurile.

Când ai încredere în tine însuți, trezești imensitatea vieții tale interioare și descoperi pe tine cel mai bun, Eul tău superior fără limite.

Trăind în credință, vei avansa spre o conștiință superioară, astfel îți vei dezvolta talentele. Ai încredere mereu în tine însuți și vei fi în cel mai bun mod, vei promova în tine un proces de îmbunătățire continuu.

În fiecare din noi doarme un geniu (capacități și abilități nelimitate). Credința este cea care trezește geniul.

Credința pune accentul pe ce-i mai bun, pe adevăr și corectitudine. Cei care-și țin atenția pe bine, vor manifesta o viață de bine. Aceasta este o lege absolută prin care fiecare se poate realiza. Credința este secretul acuns al acestei legi și a utilizării ei într-un mod perfect.

Credința creează doar bine, nimic altceva opus. Credința intră în armonie cu orice lucru opus binelui, îl posedă și-l transformă din dușman în prieten.

Când avem credință absolută, atenția noastră este direcționată doar spre bine: gândim gânduri pozitive, facem fapte frumoase, trăim într-o lume bună. Secretul unui gând evoluat se găsește în credință. Și, fiindcă, omul devine ceea ce gândește, iar gândurile sunt lucruri, se creează valoarea nelimitată a credinței.

Credința în Dumnezeu

Când avem credință în Dumnezeu, intrăm în unitate cu Dumnezeu și cu tot ceea ce există bun în Univers.

Îl cunoaștem pe Dumnezeu doar prin cerdință, prin ea înțelegem că omul e una cu Dumnezeu (Eu și cu Tatăl meu una suntem), iar omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Când avem încredere în Dumnezeu, totul devine posibil și nimeni nu eșuează.

A crede în Dumnezeu nu înseamnă credința în Dumnezeu. Cine crede în Dumnezeu se separă de El. Cine are credință, intră în Spiritul lui Dummezeu, se umple de puterea lui, puritatea lui, înțelepciune, pace și iubire infinită. El știe că există doar bine, nu ai frici și ești protejat în orice moment.

Dorința și credința

Acțiune plus credință =Putere

Orice lucru ne dorim cu credință că l-am și primit, îl vom primi. Poate că nu vom primi chiar exact ceea ce ne dorim, dar în jurul dorinței -da. Vom primi ceva ce ne va servi mai bine scopului nostru.

Când exprimăm o dorință puternică și o lăsăm în seama credinței că se va împlini- se va împlini în modul cel mai perfect pentru noi. Adică, nu vom primi de fiecare dată ceea ce cerem, dar ceva mai bun. Rugăciunea cu credință este unica ascultată și la care primim răspuns, aceasta este rugăciunea din suflet.

A ruga nu înseamnă a cere lui Dumnezeu. A ruga înseamnă a duce dorințele noastre către Dumnezeu, a intra în prezența lui Dumnezeu și a primi prin Spirit tot ce ne dorim sau avem nevoie.

Credința distruge frica. Ea este substanță și există în substanță. Frica este umbră și există în umbră. Frica creează răul, iar credința binele.

Citește și: Cum să manifești bogăție timp de 21 de zile

Ce este o Dieta mentală de 7 zile

Cheia de Aur- Formula practică pentru rezolvarea problemelor

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.