Skip to content

Cum să manifești bogăție timp de 21 de zile (With Love )

bogatie

Cum să manifești bogăție timp de 21 de zile. Program practic de 21 zile pentro o viață prosperă- Emet Fox

O conștiință prosperă înseamnă o stare mentală dominată de gânduri de abundență, dorințe îndeplinite; este o stare a minții care-ți aduce bunăstarea materială dorită și pentru care ai lucrat mult.

Schimbându-ți conștiința, îți vei schimba viața, te vei îndepărta de vechea stare mentală a lipsurilor și limitărilor și vei ajunge la starea echivalentă a abundenței.

Cum să manifești bogăție – Săptămâna afirmării

Pentru multe persoane, cuvântul ”prosperitate” înseamnă doar bogăție în termeni de bani și proprietăți.  Ceea ce nu știu ei, este că prosperitatea este o stare a bunăstării mai completă, ea cuprinde și sănătate, armonie în relații, realizarea lui Dumnezeu în tot și toate. Prosperitatea este prezența lui Dumnezeu, este o stare a conștiinței.

Emmet Fox spunea: ”Poți avea toți banii care-i vrei dacă-i vrei pentru un obiectiv onest, pe toți îi poți avea prin intermediul rugăciunii. Nimeni, care cunoaște bine cum funcționează rugăciunea, nu se va afla vreodată în dificultate economică. Dar trebuie să urmeze rugăciunea. Primul lucru ce trebuie făcut este să fii convins că Planul Divin va avea grijă de toate. Dumnezeu există în tot și toate și este sursa oricărei bogății.”

Ce vrei să obții de la viață ? O slujbă mai bună ? O casă mai mare ? Atunci plantează această idee de prosperitate în subconștientul tău, cultivând-o cu încredere. Când gândești gânduri de prosperitate, Substanța Divină începe a lua formă în jurul gândurilor tale și le manifestă în viața ta. Important este să-ți menții gândurile departe de lipsuri , limitări și dificultăți și să le menții centrate pe Dumnezeu.

Începe de acum să gândești: ” Eu trăiesc în prosperitate”. Acesta trebuie să fie gândul de bază și să-l repeți des.

Când îți construiești credința în prosperitate și Sursa Infinită, activitatea Divină va lua parte la crearea vieții tale și te va binecuvânta cu propria bogăție fără limite. În moduri miraculoase și neașteptate, vei începe să atragi binele în viața ta.

Nu spune că vrei să te eliberezi de sărăcie, dar folosește afirmațiile care indică că vrei să obții bogăția care te așteaptă. Dacă gândurile tale se concentrează pe ieșirea din sărăcie, atunci vei crește conștiința sărăciei. În schimb, trebuie să te gândești la prosperitate, chiar dacă încă nu ai achitat facturile sau gazda, rata la bancă. Ceea ce trebuie să faci: menține-ți mintea plină de gânduri pozitive și constructive. Nu respecți legea prosperității când permiți să ai gânduir de lipsuri, sărăcie, limitări. Elimină orice gând că tu trebuie să trăiești în sărăcie. Gândește la prosperitate, vorbește prin termenii de prosperitate.

Cheia este: Legea plus Acceptarea plus Credința

Manifestarea  începe când ideile de prosperitate sunt puse în acțiune. Toate sursele noastre se găsesc în interiorul nostru.

Exercițiu: Timp de 1 săptămână, afirmă de 25 de ori pe zi: ” Prosperitatea mea este  nelimitată !”

Apoi scrie un mesaj lui Dumnezeu. Va fi o listă a lucrurilor pe care le dorești cu adevărat.

Săptămâna manifestării

Persoanele care se îmbogățesc brusc fără a construi o conștiință a properității, pierd foarte repede banii. Cei care sunt născuți pentru bogăție, de obicei au abundență în viețile lor fără mare efort. Charles Filmore ne explică că aceștia sunt plini de abundență fiindcă ideea de abundență este în gândul lor, încât a devenit parte din ei. Ei au conștiința prosperității în care nu poate pătrunde nicio idee de sărăcie sau lipsuri.

Bogăția este dezvoltarea unei conștiințe bogate. Cheia pentru pregătirea drumului prosperității este :

 • Începe din momentul de acum;
 • Alege gândurile, cuvintele, acțiunile;
 • Donează. Plătește facturile, dar ține deoparte ceva pentru a dona, 10 % din salariu;
 • Crede că ești un singur lucru cu ofertă infinită;
 • Așteaptă-te la ce este mai bun și mai mult;
 • Pregătește-te pentru livrare, pentru că poate veni de oriunde.

Cheia succesului în viață este să construiești o echivalentă mentală, gândind corect. Ceea ce semni, aceea alegi.

Fiecare din noi are o zonă de confort, este un punct în care rămâne pasiv în fața posibilităților vieții. Dacă nu depui un efort pentru a ieși din zona de confort, nu-ți vei schimba viața în următorii ani.

Cheia constă în a schimba modul de gândire, nu locul sau timpul. Trebuie să te vezi mental trăind stilul de viață care-ți va permite bogăția ta.

Trebuie să lăudăm, să ne controlăm cuvintele și să menținem mereu ideea bogăției și abundenței.  Trebuie să ne dăm seama că casa noastră este un magnet al iubirii și prosperității care atrage doar binele.

Multe persoane aflate în dificultate financiară devin preocupate, speriate și depresive. Gândurile de lipsă devin o obsesie și nu reușesc să se gândească la altceva. Ceea ce trebuie să facă este de a-l pune pe Dumnezeu în centrul a ceea ce gândește. (Vezi cheia de Aur a lui Emmet Fox). Trebuie să refuze preocuparea, dezamăgirea, îndoiala, frica. Schimbă aceste gânduri cu gândul de Dumnezeu.

3 lucruri necesare pentru a pune în funcțiune legea prosperității:

 1. Să înțelegem că tot ceea ce ne dorim există acum în Mintea Divină. Nu există lipsuri.
 2. Să ne dăm seama că toate lucrurile aparțin lui Dumnezeu și le putem folosi temporar în această viață sau în alta.
 3. Să știm că toate lucrurile sunt distribuite de Sursa Infinită conform legii.
Reguli importante pentru  a obține bogăția:
 1. Meditează cerând lui Dumnezeu dacă există vreun motiv pentru a nu avea ceea ce-ți dorești. Aceasta va elimina incertitudinea, dacă există , din mintea ta.
 2. Menține concentrarea mentală asupra dorinței tale.
 3. Fii pozitiv. Nu cere sfaturi de la alții. Nu fi nerăbdător. Rămâi centrat pe dorință.
 4. Fii explicativ, cere ceea ce-ți dorești tu, nu alții. Dacă vrei bani, nu cere altceva. Aceasta este o greșeală, cere concret ceea ce-ți dorești.
 5. Rămâi tăcut, mulțumind pentru împlinirea dorinței tale. Nu spune nimănui despre dorința ta.
 6. Ține minte: furia, resentimentele, frica, preocuparea, lipsa autocontrolului, invidia, toate acestea resping și întârzie procesul de manifestare al dorinței.
 7. Conștientizează că nu Dumnezeu te recompensează, dar că ceea ce ceri, vine la tine fiindcă folosești corect legea.
 8. Nu ceda. Dacă ești persistent în credința ta, nu vor exista limite ale posibilităților.
Dumnezeu iubește omul prosper. Dumnezeu este un principiu căruia îi răspundem toți și-i dăm formă.

Săptămâna partajării

Vrei abundență ? Bani ? Siguranță financiară ? Poți avea totul. Puterea este în interiorul tău. Prin intermediul dorințelor noastre, a ideilor, a obiectivelor, suntem mânați de spirit. De parcă ne spune că mai avem multe de experimentat și realizat. Dumnezeu ne vrea abundenți și prosperi. Pin intermediul gândului nostru, spiritul caută o exprimare mai plină, mai bogată a ceea ce dorim. Ca să se întâmple aceste lucruri , mai  întâi trebuie să acceptăm convingerile noastre, legea prosperității la nivel mental, nu doar intelectual. Aici intră în joc zeciuiala.

Emmet Fox spunea:” Trebuie să donezi a zecea parte pentru a prospera.”

Prosperitatea este acțiunea lui Dumnezeu. Atunci când nu mai ești convins că ”BANUL ESTE RĂU”, dar îți muți atenția că banul este bun , atunci te convingi la nivel mental de aceasta. Astfel banii vor începe să circule mai bine în viața ta.

Unica limitare este cea  a capacității de  a primi. Dacă trăim în gândul sărăciei, atunci acesta este conceptul nostru despre Dumnezeu. Dacă suntem dezamăgiți de viață, blocați într-un serviciu teribil, acesta este conceptul nostru despre Dumnezeu. Total greșit !

Mintea exprimă conștient ceea ce-i dăm. Ești prosper căci ești o expresie a lui Dumnezeu. Dacă nu ne dăm valoare nouă însuși, Mintea Divină spune:” Dacă vezi așa lucruri, așa le vei avea.”

Cheia este atitudinea noastră mentală. Ea determină ce valoare a noastră se manifestă în lumea noastră. Dacă nu investim în noi valoare, principiul creativ nu ne poate oferi acest lucru.

Afirmație pentru bani: ” Iubesc banii, îi folosesc cu înțelepciune, constructiv și corect. Banii circulă constant în viața mea. Îi cheltuiesc cu bucurie și se întorc la mine înmulțit, în mod miraculos. Banii vin la mine în cantități enorme și nelimitate. Îi folosesc doar spre bine și sunt recunoscătoare pentru binele meu și pentru bogăția minții mele.”

Trebuie să învățăm să oferim și să primim. Când nu acceptăm să primim de la alții le blocăm fluxul lor. Dificultățile, boala, sărăcia înseamnă că ne folosim negativ liberul arbitru, aceasta înseamnă că Dumnezeu nu se exprimă prin noi.

Pentru a fi bogat în viață, trebuie mai întâi să fii bogat în conștiință, acesta este primul pas spre manifestarea opulenței. Zeciuiala nu înseamnă caritate.

Nu te descuraja când manifestarea întârzie. Trebuie să-ți întărești credința.

Afirmații de rostit pentru prosperitate, timp de 1 săptămână:
 • Eu sunt propseră. Abundența este peste tot în jurul meu.
 • Atrag spre mine doar binele meu suprem.
 • Accept succesul în toate aspectele vieții mele.
 • Dumnezeu are un plan perfect pentru mine.
 • Binecuvântările divine curg în viața mea din toate direcțiile.

Sursa: Manifestă-ți bogăția, Acum !- Program practic de 21 zile pentro o viață prosperă- Emmet Fox

Citește și: Cheia de Aur– Formula practică pentru rezolvarea problemelor –Emmet Fox

Ce este o Dieta mentală de 7 zile

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.