Skip to content

Scrisoarea lui Christos- partea 3- Puterea Minții (With Love )

scrisoarea lui christos

Scrisoarea lui Christos, partea 3 din cele 9 Scrisori ale lui Christos. Puterea Minții și Puterea Credinței – Idei esențiale

În această Scrisoare, Christos continuă cu întâmplările din viața sa, cu învățăturile sale, cu conștientizarea faptului că timpul petrecut pe pământ urma să fie scurtat prin răstignire. Lucrurile pe care le-a făcut pentru a trezi mânia liderilor religioși evrei. Ceea ce a avut loc cu adevărat și ce s-a spus la ”Cina cea de Taină”, atitudinea ”ucenicilor” și adevărul cu privire la ”înălțarea Sa”. Recomand, mai întâi, să citiți Scrisoarea 1 și Scrisoarea 2. Lectură divină vă doresc !

Scrisoarea lui Christos- Adevărul Existenței

În această scrisoare, Christos ne îndeamnă să ne îndepărtăm de vechile dogme ale ”mântuirii prin sângele mielului”, de Trinitate și de alte credințe și să venim cu mințile perfect deschise și receptive la Adevărul Existenței.

Niico altă mântuire nu este posibilă. Dumnezeu ”nu vă poate salva”, deoarece, în ignoranța faptelor existenței, omenirea va continua să facă aceleași greșeli legate de pământ până la sfârșitul timpului, creându-și astfel propria boală și mizerie.

Indiferent de credința unui om în ceea ce privește ”salvarea de păcate”, aceasta este o eroare umană, deoarece Legea Cauzei și Efectului este de neschimbat și este o caracteristică intrinsecă, naturală a existenței. Nu putem separa efectele de cauzalitate și nici nu putem șterge cauzalitatea și să avem totuși efecte. În fiecare nivel al Ființei, acesta este Adevărul.

Singura speranță de evadare definitivă, de a ieși de pe banda rulantă a existenței umane, este să recunoaștem Legile Existenței și să avem încredere în ele, apoi să lucrăm minut cu minut pentru a le transcende, și în cele din urmă, să ne contopim, în puritatea minții, a inimii și acțiunii, și să devenim una cu Conștiința Iubirii Universale- ”Tatăl” care face Lucrarea Iubirii.

În Conțtiința Iubirii tatălui se află soluțiile perfecte care așteaptă să fie recunoscute de noi. Când le putem recunoaște, vom fi eliberați de durere, dar aceasta se va întâmpla doar atunci când vom deveni flexibili și dispuși să ascultăm. Până nu suntem dispuși să ascultăm, nu putem fi umpluți de Conștiința Iubirii Tatălui.

În Dumnezeu trăiți !- Scrisoarea lui Christos

Dumnezeu nu este cuprins într-un singur loc, ci este peste tot, așa cum sunt cerurile și aerul deasupra noastră. Cuvântul Sfânt a vorbit cu adevărat când a spus : ” În Dumnezeu trăiți, vă mișcați și aveți ființa voastră !”

Pentru că Împărăția Cerurilor este deasupra, în jurul și înăuntrul nostru, și putem intra fiecare în Împărăția lui Dumnezeu. Și ce este această Împărăție a Cerurilor ? Este o stare a minții și a inimii care este pe deplin deținută de Dumnezeu- Tatăl nostru. Când suntem în acaestă stare, tatăl este capul corpului nostru și conduce tot ceea ce facem și toată viața noastră.

Este posibil să fii atât de golit de sine, de dorințe egoiste, de dusmănii, mânii, gelozii, lăcomie, ură, răzbunare, încât doar Dumnezeu să rămână în control în mintea și inima ta. Atunci intri în starea de „a fi„ care este dirijată de Dumnezeu. Doar atunci este totul frumos și glorios.

Este iubire, este generozitate, este grijă față de ceilalți oameni așa cum ai grijă de tine însuți, este lipsă de judecată, deoarece îi accepți pe ceilalți exact așa cum sunt, știind că și ei sunt copiii lui Dumnezeu. Este fericirea nemăsurată, este bucuria în frumusețea lumii, este viața nelimitată și energia sporită, este sănătatea și este împlinirea tuturor nevoilor tale înainte ca tu să știi măcar că ai astfel de nevoi.

Cum vom intra în Împărăția Cerurilor ?

Ne-am născut pentru a fi fiii moștenitori ai Tatălui, ne-am născut pentru a ne bucura de tot ceea ce este Tatăl în Sine și de tot ceea ce ne poate oferi. Dar noi întoarcem spatele întregii glorii a împărăției și căutăm să găsim plăceri în lucrurile pământești. Cât timp vom face aceste lucruri, nu vom găsi niciodată Împărăția lui Dumnezeu și nici nu vom putea intra în Ea.

Intrăm în Împărăția Cerurilor doar când regretăm ceea ce suntem în inima și mintea noastră. Atunci când ne ducem răul la Tatăl și îi cerem iertare și ne rugăm pentru a primi puterea de a fi curățați de gândurile, cuvintele și faptele noastre rele și să scăpăm de ele. Doar atunci putem fi siguri că suntem pe cale să găsim Împărăția Cerurilor. După ce am realizat acest lucru, vom observa că atitudinea noastră față de ceilalți se schimbă, pentru că Tatăl își va face lucrarea sa de Iubire în noi.

Ne vom elibera de lanțurile și chingile dorințelor , a faptelor rele care ne legau anterior. Mai mult, vom descoperi că Tatăl ne satisface orice nevoie.

Puterea Credinței

Credința este credință. Este o putere de convingere totală în minte care stăpânește mintea și nu poate fi limitată în mărime. Credința apare din nevoia ta de a crede în ceva, pentru că o astfel de credință îți va servi scopurilor tale într-un fel sau altul, poate fi puternică și plină de forță, dar niciodată nu poate fi estimată în mărime.

Credința este chiar și mai puternică. Credința poate fi produsul zvonurilor și al logicii. Pentru că ați auzit ceva și ați fost convins că ceea ce ați auzit sau ați citit este adevărat, dezvoltați o credință profundă în ceea ce ați auzit. Credeți că este adevărat. Credeți într-un mod total, complet, care sfidează orice contradicție.

Credeți că veți primi- și veți primi !

Dacă ați putea crede în ceea ce cereți, la fel de puternic cum își cunoaște o sămânță de muștar propria identitate, ați fi capabili să faceți orice ați vrea să faceți. Dacă ați putea purta în mintea voastră o sămânță- planul perfecționat al celor mai sincere țeluri ale tale- și ați ști, dincolo de orice îndoială, că poate crește și se poate împlini perfect, ați vedea această minunată sămânță căpătând o viață proprie care s-ar manifesta în prezent în viața voastră.

Și ați putea muta cu siguranță munții din viețile voastre– acei munți care vă stau în cale și vă împiedică să realizați tot ceea ce v-ați dori- munți care, în vremuri de nepăsare și gândire rea, au fost creați de voi înșivă.

Bateți la ușa Universului care vă dă acces la Dumnezeu- Conștiința Tatălui Universal și, în cele din urmă,veți vedea că ușa se va deschide și veți avea acces la secretele lumii. Doar credeți și veți primi ! Numai cei cu inimi și minți pure vor realiza aceste lucruri mărețe.

Dorințele născute doar din dorința egoistă de bogăție sau confort, sfârșesc în cele din urmă prin dezamăgire, boală și moarte.

Meditația Rugăciune


TATĂ-MAMĂ-VIAȚĂ, tu ești viața mea, sprijinul meu constant, sănătatea mea, protecția mea, împlinirea perfectă a fiecărei nevoi și cea mai înaltă inspirație a mea.
Îți cer să-mi revelezi adevărata Realitate a Ta. Știu că este VOINȚA Ta ca eu să fiu pe deplin luminat pentru a putea primi mai bine conștientizarea Prezenței Tale în mine și în jurul meu. Cred și știu că acest lucru este posibil.

Cred că Tu mă protejezi și mă menții în cadrul IUBIRII perfecte. Știu că scopul meu final este de a TE EXPRIMA pe Tine. În timp ce îți vorbesc, știu că ești perfect receptiv la mine, pentru că tu ești INTELIGENȚA IUBITOARE UNIVERSALĂ care a proiectat atât de minunat această lume și a adus-o în formă vizibilă. Știu că, atunci când îți cer să-mi vorbești, trimit o reflectare de conștiință în Conștiința ta Divină și, pe măsură ce te ascult, TU vei pătrunde în conștiința mea umană și te vei apropia tot mai mult de mintea și inima mea, din ce în ce mai receptivă.

Mă încredințez pe mine și viața mea în grija ta.

De fiecare dată când rostiți și vizualizați această rugăciune, creați o formă de conștiință spirituală care va deveni mai puternică și din ce în ce mai ridicată în frecvențe de vibrație, pe măsură ce adevăratul sens al rugăciunii se adâncește în mintea și inima voastră și percepțiile voastre se intensifică.

După rugăciune, relaxați-vă și mai profund și lăsați mintea să se golească cât mai mult posibil. Dacă apar gânduri, spuneți-vă cu blândețe „Viața divină” sau „Tată-Mamă- Viață” și liniștiți-vă din nou mintea.

” …Cea mai mare dorință a mea, Christos, este ca aceste Scrisori să fie difuzate rapid și distribuite oamenilor care caută Adevărul .

Sursa: https://christosrevine.ro/2023/03/13/scrisoarea-2/. Aici găsiți scrisorile în întregime.

V-ar mai putea interesa și: Cartea despre Tao- Osho- 5 parabole taoiste 

Fericirea care Durează- Bert Hellinger 

Puterea Gândului- Omraam Mikhael Aivanhov

Imagine: www.pixabay.com