Foarte Important: 6 Obiceiuri Care-ti Vor Transforma Viata

 • di

Șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a.m.

Cei mai mulți dintre noi sunt atât de ocupați cu gestionarea, menținerea sau chiar supraviețuirea situației noastre de viață, încât nu ne mai facem timp ca să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important- Viața noatră ! Care este diferența? Situația noastră de viață este setul de circumstanțe, evenimente, oameni și locuri exterioare care ne înconjoară. Nu aceștia suntem noi cu adevărat. Suntem mai mult decât situația noastră de viață.

Viața ta este cine ești tu la nivelul tău cel mai profund. Viata ta este alcătuită din componente, atitudini și concepții interioare care îți pot da puterea de a modifica, spori sau schimba situația ta de viață în orice moment.

Când îți schimbi lumea interioară- viața ta, atunci viața ta exterioară- situația ta, se va îmbunătăți în paralel.

Iată șase practici de dezvoltare personală puternice, a căror eficiență a fost demonstrată, cunoscute drept Life S.A.V.E.R.S. Le vei folosi pentru a dobândi accesul la forțele puternice aflate deja în tine și care te vor face capabil să modifici, să schimbi sau să transformi orice aspect al vieții tale.

1. S este de la Silence.

Șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a.m.

Tăcerea este prima practică din Life S.A.V.E.R.S și poate fi una dintre cele mai semnificative zone de îmbunătățire a stilurilor noastre de viață zgomotoase ,alerte. Este vorba despre puterea tăcerii cu scop. ”Cu scop„ înseamnă că te angajezi într-o perioadă de tăcere având în minte un scop benefic, nu numai de dragul ei. După cum afirma Matthew Kelly atât de elocvent în bestdellerul său ” The Rhythm of Life„: ” Într-o oră de tăcere poți învăța mai multe decât într-un an din cărți”.

Dacă vrei să reduci rapid nivelul de stres, începe fiecare zi cu o minte calmă și o liniște sufletească ce îți va permite să rămâi concentrat pe ceea ce este mai important în viață. Trebuie să faci opusul a ceea ce fac cei mai mulți oameni- începe fiecare dimineață cu o perioadă de tăcere cu scop.

Tăcerea este una dintre cele mai bune căi de a reduce imediat stresul, în același timp în care sporește conștiința de sine și atrage claritatea care vă va permite să vă păstrați concentrarea asupra scopurilor, priorităților și a ceea ce este mai important în viață, zi după zi.

Poți practica timpul perioadei de tăcere prin:
 • Meditație
 • Rugăciune
 • Reflecție
 • Respirație profundă
 • Recunoștință

2. A este de la Afirmații

” O să fii un eșec dacă nu îți imprimi în subconștient că ești un succes. Aceasta se realizează făcând o afirmație potrivită”.- Florence Scovel Shinn

”Sunt cel mai bun”! Muhammad Ali a afirmat aceste cuvinte la nesfârșit, până a devenit cel mai bun. Afirmațiile sunt una dintre cele mai eficiente unelte cu ajutorul cărora poți deveni rapid persoana care trebuie să fii ca să obții tot ceea ce îți dorești. Afirmațiile îți permit să îți proiectezi și apoi să dezvolți concepțiile (gândurile, credințele, concentrarea) de care ai nevoie ca să îți duci la nivelul următor orice latură a vieții tale.

„ Viata începe acolo unde se sfârșește zona ta de confort” 

Neale Donald Walsh

Nu este o coincidență faptul că unii dintre cei mai de succes oameni din societatea noastră, celebrități precum: Will Smith, Jim Carrey, Suze Orman, Oprah și mulți alții, au povestit cum credința lor în gândirea pozitivă și folosirea afirmațiilor i-au ajutat în călătoria lor către succes și prosperitate.

Vorbirea la nesfârșit cu tine însuți nu înseamnă că ești nebun. Fiecare dintre noi are un dialog care decurge în minte, aproape non-stop. În cea mai mare parte este inconștient, cu alte cuvinte, nu alegem acel dialog în mod conștient. Permitem, în schimb, experiențelor noastre din trecut să se rederuleze repetat. Acest fapt este perfect normal și este unul din importantele procese pe care fiecare dintre noi trebuie să învățăm să le stăpânim.

Discuția cu tine însuți are o influență dramatică asupra nivelului tău de succes în fiecare aspect al vieții. Afirmațiile lucrează fie în favoarea ta, fie împotriva ta, în funcție de felul în care le folosești. Dacă nu proiectezi  și alegi în mod conștient afirmațiile, te afli în pericolul de a repeta și elibera temerile, nesiguranța și limitările din trecut.

Atunci când proiectezi și notezi activ afirmațiile, pentru a te afla pe aceeași lungime de undă cu ceea ce dorești să realizezi , și dedicat să le repeți în fiecare zi, imediat își vor pune amprenta asupra subconștientului tău. Afirmațiile ajung să lucreze la transformarea felului în care gândești și simți că îți poți depăși credințele și comportamentele limitative și să le înlocuiești cu cele de care ai nevoie pentru a vea succes.

3. V de la Vizualizare

Șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a.m.

Vizualizarea, cunoscută și ca vizualizarea creativă sau exersarea mentală, se referă la exercițiul generării de rezultate pozitive în lumea din jurul nostrufolosindu-ne imaginația pentru a crea imaginile mentale ale comportamentelor specifice și ale rezultatelor care se produc. Vizualizarea este procesul imaginării a ceea ce dorești să realizezi sau să obții, după care să exersezi mental ceea ce trebuie să faci ca să atingi acest scop.

Will Smith afirma că folosea vizualizarea pentru a depăși provocările și își vizualiza anii de succes îninte să fi devenit un actor de succes.

Vizualizarea creativă vă face capabili să proiectați viziunea care vă va ocupa mintea, asigurându-vă că cel mai mare avantaj pe care îl aveți este viitorul vostru- un viitor atractiv, palpitant, fără limite.

3 pași simpli pentru vizualizarea de tip Dimineața Miraculoasă:
 • Pregătește-te
 • Vizualizează ce anume îți dorești cu adevărat
 • Vizualizează cine trebuie să fii și ce trebuie să faci

Unii experți consideră că vizualizarea scopurilor și a viselor va atrage aceste viziuni în viața ta. Indiferent dacă crezi sau nu în Legea Atracției, există aplicații practice pentru zizualizare. Când vizualizezi ceea ce îți dorești, stârnești emoții care îți îmbunătățesc starea de spirit și te atrag căte viziunea ta. Cu cât vei vedea mai viu cea ce îți dorești , cu atât vei face mai reală posibilitatea realizării lui.

Dacă vizualizați în fiecare zi, vă veți alinia gândurile și sentimentele la viziunea voastră. Astfel va fi mai ușor de menținut motivația de care aveți nevoie ca să continuați să întreprindeți acțiunile necesare.

4. E este de la Exercițiile fizice

” Dacă nu îți faci timp pentru exerciții, probabil îți vei face timp pentru boli”.- Robin Sharma

Exercițiile de dimineață ar trebui să nu lipseacă din rutina zilnică. Dacă exersați chiar și câteva minute în fiecare dimineață, faptul acesta sporește energia, îmbunătățește sănătatea, încrederea în sine și bunăstarea emoțională.

Beneficiile exercițiilor de dimineață sunt prea multe pentru a fi ignorate. Vă trezește și vă redă claritatea mentală, vă ajută să vă păstrați niveluri mai ridicate de energie pe parcursul zilei, dar în final , exercițiile de dimineață vă pot îmbunătăți nivelul de viață în multe feluri.

Șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a.m.

5. R este de la Reading (Lectură)

” Cel care nu citește cărți bune nu este superior celui care nu poate să le citească”.- Mark Twain

” Lectura este pentru mine ceea ce este exercițiul fizic pentru trup și rugăciunea pentru suflet. Devenim cărțile pe care le citim”.- Matthew Kelly

Lectura este cea mai rapidă cale de transformare a aspectelor vieții tale. Este una dintre cele mai la îndemână metode de a dobândi cunoștințe, idei și strategii pentru a obține un suces de nivel 10 în fiecare aspect al vieții tale.

Cheia este să înveți de la experți, cei care deja au înfăptuit ceea ce vrei și tu să faci.

Cel mai rapid mod de a duce la îndeplinire tot ceea ce îți dorești, este să îi copiezi pe oamenii de succes care au dobândit deja lucrurile respective. Cu un număr aproape infinit de cărți  disponibile pentru fiecare subiect, nu există o limită a cunoașterii pe care să o poți atinge prin lectură zilnică.

Orice ai dori în viața ta, există nenumărate cărți care să te învețe cum să obții acel ceva. Vrei să devii bogat? Multimilionar? Iată câteva cărți de referință:
 • ”The Millionaire Fastlane”- de MJ Demarco
 • ”Think and Grow Rich ”- de Napoleon Hill
 • ”Secrets of the Millionaire Mind”- de T. Harv. Eker
 • ”Total Money Makeover”- de Dave Ramsey
Dorești să stabilești relații incredibile bazate pe dragoste, sprijin reciproc, romantism ? Iată câteva cărți despre cum poți obține acest lucru:
 • ” The Five Love Languages”- de Gary D. Chapman
 • ”The SoulMate Experience”- de Jo Dunn
 • „The Seven Principles For Making a Marriage Work”- de John M. Gottman și Nan Silver

Înainte de a începe să citești zilnic, întreabă-te de ce citești cartea respectivă, ce vrei să înveți din ea și ține minte acest scop. Să citești 10 pagini pe zi ar însemna o medie de 3650 de pagini pe an, ceea ce ar echivala cu 18 cărți de dezvoltare personală de câte 200 pagini. Crezi că dacă vei citi 18 cărți pe an vei fi mai instruit, mai capabil și mai încrezător, o altă persoană schimbată în bine? Cu siguranță!

Este recomandată ”recitirea” unor cărți de dezvoltare personală foarte bune. Rareori citim o carte și suntem în măsură să ne însușim toate lucrurile valoroase din cuprinsul ei. Pentru a dobândi măiestrie într-un domeniu este nevoie de repetiție, de expunerea repetitivă la anumite idei, strategii și tehnici până când devin înscrise în subconștientul nostru.

6. S este de la Scriere

” Indiferent de ce anume scrii, faptul că așterni cuvinte pe o pagină este o formă de teapie care nu te costă nimic”.- Diana Raab

” Ideile vin de oriunde, în orice moment. Însă problema cu notițele mentale este aceea că cerneala dispare foarte repede”.- Rolf Smith

O formă favorită de scris ar fi ținerea unui ”Jurnal”. Acesta îți va ocupa 10-15 minute pe durata propriei Dimineți miraculoase. Dacă îți aduni gândurile și le pui pe hârtie, vei dobândi o înțelegere pe care altfel nu ai avea de unde să o capeți.Elementul scris în Dimineața Miraculoasă îți permite să îți notezi gândurile, ideile, descoperirile, realizările, lecțiile învățate.

Cum să ții un jurnal în mod eficient ?
 • Alege un format: electronic sau traditional
 • Cumpără-ți o agenda
 • Decide despre ce vrei să scrii

”O viață miraculoasă înseamnă îmbunătățirile zilnice, continue, în domeniile care contează cel mai mult”

Robin Sharma

Sursa :” Dimineața miraculoasă. Cele șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 a.m”. – Hal Elrod

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.