Skip to content

Karma zodiilor (The Most Important 2)

karma zodiilor

Karma zodiilor

Amintirile pe care le aduci din viața trecută îți influențează în mod direct viața de zi cu zi, iar moștenirea ta astrală, este adusă cu tine din experiențele tale anterioare. Aceasta înseamnă că cu toții avem o karmă și o misiune aici pe Pământ, pentru a putea fi mai fericiți și mai împliniți.

Astrologia karmică presupune credința în viețile trecute, iar aceasta caută să dezvăluie experiențe din alte vieți, care cu siguranță îți influențează viața actuală, pentru a rezolva și a înțelege mai ușor problemele și atitudinile pe care le ai în prezent. Aceasta înseamnă că fiecare persoană are o karmă anume și o misiune pe care trebuie să o îndeplinească, pentru a se purifica și pentru a crește. Mai jos, vă invit să facem o analiză generală pentru karma semnelor zodiacale.

Karma zodiilor:

Berbec-Karma zodiilor

Trebuie să înveți să te prețuiești mai mult. Atunci când iei decizii, este necesar să nu te gândești doar la ceilalți, ci și să te întrebi dacă ceea ce alegi îți va face bine. Cu puțină voință, poți descoperi persoana uimitoare din tine.

Conform astrologiei karmice, ai abuzat de putere în viețile trecute și acum trebuie să înveți o lecție, prin anumite dificultăți. Vei găsi fericirea numai dacă ai încredere în forța ta interioară, iar misiunea ta este să te străduiești pentru recunoașterea abilităților tale și nu a celor ale altora. Karma ta spune, de asemenea, că îți este greu să arăți lumii adevărata ta identitate și asta ar trebui să încerci să faci, luând decizii ferme și bazându-te mai puțin pe sfaturile altora.

Ai tendința de a te implica cu oameni dominanți și trebuie să fii atent, deoarece te pot face să crezi că părerea ta nu este importantă. Trebuie să înveți să-ți folosești energia pentru a-ți alege relațiile romantice și prietenoase. În caz contrar, poți deveni o persoană nefericită, care își coboară capul și cedează mereu, ignorând voința și nevoile tale. Amintește-ți, nu trebuie să te străduiești să fii ceea ce oamenii așteaptă de la tine, ci doar să îți dezvălui adevărata personalitate.

Zodia Taur -Karma zodiilor

Ai o tendință puternică de a trăi exclusiv pentru tine, uitând că există oameni în jurul tău, mai puțin atunci când întâlnești pe cineva care împărtășește aceleași idei ca tine. Mereu selectezi riguros oamenii cu care trăiești, devenind chiar uneori un pic egoist. Prin urmare, uneori te poți confrunta cu dificultăți serioase în relațiile cu ceilalți.

În viețile tale trecute, ai trecut prin multe probleme și ai suferit foarte mult. Totul indică faptul că ai fost înșelat de oameni care au abuzat de bunăvoința ta. Din această cauză, ai creat un scut protector în jurul tău și de multe ori ai o anumită barieră atunci când întâlnești oameni. Misiunea ta este să-ți găsești propriul echilibru și să înveți să înfrunți viața cu mai multă armonie și bucurie. Trebuie să realizezi că lumea nu este împotriva ta și că trebuie să lupți împotriva egoismului și a dorinței de a fi mereu singur.

Știi că uneori este foarte dificil să faci față singurătății, chiar dacă îți place să fii singur, dar de multe ori preferi să mergi pe un drum singuratic decât să încerci să ai încredere în oamenii cu care trăiești. Ce zici de încrederea în cei care doar încearcă să te ajute și să te facă mai fericit puțin? Crede-mă, cu siguranță va merita și vei crește spiritual și cu siguranță vei avea o viață mai bună.

Gemeni-Karma zodiilor

La tine, deviza „Cred doar ceea ce văd” este importantă. Cauți întotdeauna un răspuns logic și rațional la tot ce se întâmplă în lume. În general nu ești ghidat de instinctele, intuiția sau credința ta, deși ai o viziune intuitivă foarte dezvoltată. De asemenea, ai o putere de percepție crescută, ceea ce face mai ușoară înțelegerea lucrurilor. În viețile tale trecute, ai abuzat de puterea ta de comunicare.

Ai comis excese și ai rănit mulți oameni care au avut încredere în tine. Prin urmare, ți-ai pierdut o parte din libertate și astăzi trebuie să înveți să fii în ton cu lumea, pe lângă faptul că comunici mai bine cu ea pentru a oferi ceva pozitiv și să nu te gândești prea mult.

Misiunea ta este, de asemenea, să înveți să cauți răspunsurile la întrebările tale în tine și să nu cauți în locuri îndepărtate și diferite. Este necesar să îți deschizi ochii spre sinele tău interior, pentru a recunoaște tot ceea ce cauți. Pentru aceasta, va trebui să prețuiești coexistența socială și să înveți să-i înțelegi pe ceilalți.

De asemenea, ar trebui să respecți puțin mai mult opiniile celor din jur și să nu crezi că ești singurul deținător al adevărului. Această atitudine te va ajuta să te dezvolți în interior. Lumea trimite mesaje importante și trebuie să te deschizi și să le asculți pentru a fi mai fericit.

Rac -Karma zodiilor

Poți obține fericirea dacă îți folosești energiile într-un mod direcțional și te dedici învățării de a elibera toate sentimentele și emoțiile care sunt ascunse în interiorul tău. Există o protecție creată de tine, care te împiedică să colaborezi și să te conectezi mai mult cu alte persoane. Vei crește mai bine atunci când înțelegi că toată lumea, în special prietenii, familia și acea persoană pasionată de lângă tine, sunt esențiale pentru dezvoltarea ta.

Este posibil ca în alte vieți să fi aparținut unei familii nobile, care te-a crescut foarte strict, cu multe prejudecăți și tabuuri. Ai fost de acord cu tot și acum trebuie să te dedici mai mult celorlalți pentru a te purifica. Trebuie să lucrăm mai mult pentru fericirea noastră și să căutăm mai presus de orice smerenia.

Mai mult decât atât, misiunea ta este, de asemenea, să te relaxezi și să-ți deschizi inima pentru a arăta tot ceea ce simți fără teamă, în special persoanelor pe care le iubești. De asemenea, este important să știm să ascultăm și să înțelegem emoțiile celorlalți. Luptă să fii mândru de tine și astfel încât sentimentele tale să poată apărea fără limite.

Ai avut prea multă iubire de sine și a ajuns să doară multă lume. În această viață este esențial să dai mai mult și să înveți să îi ajuți pe toți cei care au nevoie de ajutorul tău. Mesajul astrologiei karmice pentru tine este că trebuie să arăți și mai mult că știi să iubești pentru a primi dragoste, pentru că la urma urmei, vei primi prin dăruire.

Leu-Karma zodiilor

Pentru a atinge echilibrul, trebuie să-ți cauți simțul individualității, să-ți creezi propriul spațiu și să înveți să fii judecător, pe lângă faptul că știi să faci distincție între ceea ce este bine pentru tine și ceea ce este bun pentru ceilalți. Este nevoie de puțină mai multă iubire de sine pentru a-ți atinge obiectivele. Gândește-te mai mult la tine și apreciază-te. Astfel, vei face bine pentru spiritul tău și, de asemenea, pentru cei care trăiesc cu tine.

Este posibil să fi fost un lider important în alte vieți, care a luptat din greu pentru nevoile altora, uitând de ale lor. Ai încercat să ajuți oamenii cu orice preț, astfel încât nevoile celorlalți au devenit prioritatea ta principală. Ai uitat să ai grijă de tine și ți-ai cheltuit toată energia în numele comunității.

Misiunea ta în această viață este să devii o persoană mai dreaptă și poți face acest lucru numai atunci când îți recunoști nevoile și le separi de cele ale altora. Deci, te poți bucura de mai multă armonie și echilibru. Chiar și creativitatea și puterea ta de conducere vor fi utilizate mai bine atunci când ești mai capabil să îți îndeplinești misiunea în această viață.

Orice ai în minte poate fi realizat, trebuie doar să îți canalizezi energiile în modul corect. Dacă vrei să îi ajuți pe ceilalți, este minunat, dar înțelege că nu trebuie să-ți pui nevoile pe ultimul loc. Fă bine oamenilor din jur fără să-ți rănești sentimentele. În acest fel îți vei îndeplini misiunea.

Fecioara-Karma zodiilor

Pentru tine, astrologia karmică spune că ar trebui să visezi mai puțin și să trăiești mai mult în realitate. Această obsesie cu idealizarea unei lumi perfecte în imaginația ta încetinește creșterea. Trebuie să deschizi ochii spre viața reală în loc să te închizi într-un vis drăguț, pe care numai tu îl poți accesa.

În viețile tale trecute ai avut multă putere, dar nu ai făcut nimic pentru a împiedica nedreptățile și multe suferințe pe care le-ai fi putut evita. Acest mod de a face lucrurile a adus multă tristețe inimii tale, dar ai prefera să ai grijă de cele mai bune interese decât să deschizi ochii către cei din jur. Știai că există o mulțime de lucruri pe care le poți schimba, dar te-ai prefăcut că nu vezi ce se întâmplă.

Din acest motiv, ai adus în această viață îngrijorare pentru problemele umanității și adesea suferi de faptul că nu poți face nimic. Este unul dintre cele mai mari regrete ale tale, dar totuși nu ai încercat să faci nimic pentru a schimba realitatea. Ai continuat să ignori ceea ce era în fața ochilor tăi pentru că nu te simțeai în stare să faci nimic.

Misiunea ta este să nu te mai gândești la trecut și să nu mai pierzi timpul regretându-ți greșelile sau să nu faci planuri fantastice pentru viitor. Trăiește clipa. Învață să dai totul acum și asigură-te că îți îndeplinești obligațiile și cele ale altora. Fă mai mult pentru ceilalți și vei găsi calea către creșterea și echilibrul tău spiritual.

Continuare Karma zodiilor aici

Te-ar putea interesa și :

Karma și Reîncarnarea- alt secret ascuns 

Karma zodiei Rac- Păstrătorul

Karma Pe Zodii- Berbecul 21/03-19/4 

Imagine:www.pixabay.com

Comments are closed.