Skip to content

1 New Karma Pe Zodii- Berbecul (The Most Important)

  • by
berbecul

Karma Pe Zodii- Berbecul 21/03-19/4.

Berbec: Luptătorul.

Faza astrologică tradițională: ”Eu sunt”.

Tema arhetipală: Întrupare a sinelui plină de semnificație.

Karma Pe Zodii- Berbecul: Prima zonă a Berbecului: 21/03- 30/03

Te-ai născut în prima zonă a Berbecului ? Atunci trebuie să știi că ai o energie nestăvilită. Nu ai timp pentru plictiseală. Ceilalți îți admiră tendința de a sări cu capul înainte, fără a te îngrijora de consecințe decât mai târziu.

Spiritul tău competitiv este contagios. Curajul îți vine deseori după ce ți-ai depășit teama de a-ți asuma o nouă provocare. Te provoci să-ți înfrunți temerile.

Funcțiile de conducere îți sunt răsplată. Îți place să ai îndeajuns de multă libertate ca să-ți decizi singur cursul acțiunii.

Te simți mai împlinit atunci când înveți să-ți găsești propriul ritm. Vei câștiga cooperarea altora comunicându-ți planurile și ascultându-le nevoile. Impulsul primordial constă în clarificarea adevăratei tale identități.

Aspectele vieții tale trecute au fost asociate cu două teme majore: afirmarea și lipsa răbdării. Erai prea autoritar. Acest tipar izvora deseori din fricile tale. Scoteai această armă când încercai să-ți maschezi nesiguranța. Ea te-a ajutat să câștigi câteva lupte, însă te-a făcut să pierzi războiul.

Clarificare pentru viața actuală

Învață să-ți exprimi sentimentele mai deschis. Dacă îți conștientizezi fricile, ele vor avea mai puțină putere asupra ta. Clarificându-ți acest tipar din viețile trecute, vei fi recompensat pe măsură. Ai numai de câștigat dacă îți vei clarifica acest tipar al africii.

Ascunzându-ți identitatea reală, te complaci în comportamente care îți blochează percepțiile. Iar asta îi derutează pe cei care încearcă să te cunoască la un nivel mai profund. Numai îmbrățișându-ți adevăratul sine vei trece printr-o minunată renaștere.

Ești o persoană foarte sensibilă. Poate că încerci prea mult să le faci pe plac altora. E nevoie să fii mai hotărât pentru a-ți satisface propriile nevoi. S-ar putea să ai nevoie de mai multă egalitate în relații.

Dorința de a fi tu însuți atrage susținerea de care ai nevoie din partea celorlalți. Vei constata că ușile care înainte îți erau închise acum ți se deschid. Aplicându-ți cu și mai multă hotărâre gândirea pozitivă, creezi o lume cu o pletoră de alternative pentru tine însuți.

Ai nevoie doar de puțină practică în ceea ce privește încrederea în sine. Cheia către obținerea puterii personale, către a fi stăpân pe tine este să știi cum să rămâi calm în miezul acțiunii precipitate. Permite-ți să fii recompensat și să te afli în centrul atenției.

Karma Pe Zodii- Berbecul: A doua zonă a Berbecului 31/3-9/4

Îți place să fii cineva care impune o tendință și să primești aprecierile celorlalți pentru experiența ta. Îți place să conduci prin puterea exemplului, ceea ce îi face pe ceilalți fie să te placă, fie să te invidieze. Ai o dorință arzătoare să începi noi proiecte. Duci la bun sfârșit ceea ce te pasionează și ai tendința să lași neterminat ceea ce te plictisește. Asumarea riscurilor îți aduce fie profituri mari, fie lecții de viață.

Ai avut vieți trecute în care îți cereai prea mult să fii, tot timpul, numărul unu. Asta îi punea pe ceilelți în defensivă. Erai de-a dreptul introvertit, adică toată furia ta ieșea la suprafață dintr-o dată. Te descărcai pe oamenii care nici măcar nu meritau.

Clarificare pentru viața actuală

Trebuie să-ți regăsești concentrarea. Vei avea nevoie de determinare pentru a învăța cum să încetinești ritmul. Vei constata că devii mai împlinit atunci când ai o strategie, în loc să înaintezi fără niciun plan.

Trebuie să-ți găsești acele scopuri în viață care să-ți atragă atenția. Acesta este trucul cu adevărat inteligent prin care poți să profiți la maximum de energia ta.

Vei constata că oamenii opun mai puțină rezistență atunci când te simt mai tolerant față de punctul lor de vedere.

Relațiile tale romantice și profesionale curg mai lin atunci când adopți o atitudine mai deschisă. Sănătatea ți se îmbunătățește și nu mai simți atât de mult stres.

Când ești atent la nevoile altora viața ta se echilbrează. Când ești mai puțin preocupat să te afli în centrul atenției, lăsându-ți talentul să te reprezinte, lumea te va aprecia.

Cheia către obținerea puterii personale constă în dezvoltarea obiectivității. Comunicând mai deschis, îți vei reprima mai puține emoții. Trecând peste frica de a spune ceea ce simți, vei deschide numeroase căi înspre posibilitățile creative. Când nu ascunzi ceea ce simți, aspirațiile tale romantice, familiale și profesionale sunt mai ușor de îndeplinit.

Karma Pe Zodii- Berbecul: A treia zonă a Berbecului: 10/4- 19-4

Ai un instinct firesc orientat către comunicare și împărtășirea cunoștințelor. Îți este mereu la îndemână să devii profesor sau consultant. Experiențele noi te fac să te simți că trăiești pe deplin și îți asigură o stare de bine.

Când te simți inspirat, paharul vieții e plin mai mult de jumătate, dar îți pierzi verva când nu ai obiective. Trebuie să existe un scop sau o misiune care să te mențină motivat. Cauți sincer un suflet pereche.

Când oamenii încearcă să te preseze să iei decizii, te revolți. Libertatea este mantra ta.

Clarificare pentru viața actuală

Nu trebuie să pierzi timp urmând căi care nu au sorți de izbândă. Relațiile tale vor fi mai echilibrate și te poți bucura de armonia și fericirea care-ți lipseau. Persoanele iubite vor fi pe aceeași lungime de undă cut ine și mereu de partea ta. Satisfacția profesională va fi mai temeinică și profitabilă.Când te înfrunți cu adevărat și încetezi să mai fugi de realitate, recompensele sunt extraordinare. E în regulă să-ți asumi riscuri asumate. E înțelept să o iei încet și să urmezi obiective planificate mai meticulos. Răsfață-ți mintea cu informații care vorbesc despre dezvoltare și evită situațiile care te distrag de la împlinirea personală.

Fii mai tolerant în privința opiniilor contradictorii. Vei obține beneficii atunci când permiți schimburi mai libere de informații. Dacă devii un ascultător mai înzestrat, vei descoperi că și ceilalți vor fi mai deschiși la nevoile tale.

Ești pierdut când nu crezi în țelurile tale. Este timpul să te dezbaieri de persoanele critice, care îți tăgăduiesc țelurile. Uneori ai nevoie să faci doar primul pas dureros ca să descoperi că nu e greu să înaintezi.

Nu mai încerca să fii atât de perfect. Nu te teme să faci greșeli.

Cheia către obținerea puterii personale constă în a avea credință în abilitatea de a a învăța cum să rămâi concentrat. Ai ajuns în această viață ca să ai o minte deschisă. Te vei simți însuflețit prin aprecierea constantă a noilor informații.