Karma zodiei Rac- Păstrătorul (Important To Know)

 • di

Karma zodiei Rac- Păstrătorul (22/6- 21/7)

Fraza astrologică: Eu simt.

Tema arhetipală: Protejarea Sinelui.

1. Prima zonă a Racului 22/6- 1/7- Karma zodiei Rac

E important pentru tine să-ți înțelegi emoțiile. Aceasta este o zonă de Apă deosebit de bogată. Dorințele subconștiente mustesc întotdeauna în tine, ceea ce arată că trebuie să descoperi modalități de a înțelege la cele mai profunde niveluri. Impulsul primordial constă în acordarea la propriile dispoziții sufletești.

Ai o intuiție remarcabilă ce poate fi folosită creativ. Reacționezi negativ la critici. Poți să-ți dezvolți abilități de afaceri. Îți place să observi cum ceva creat de tine înflorește și se maturizează.

Tipare in vieți trecute pentru Zodia Rac din prima zonă:

 • Clarificarea stărilor în care îți lipsea autonomia;
 • Oscilațiile extreme ale trăirilor sufletești;
 • Te izolai de ceilalți;
 • Îți era greu să-ți exprimi emoțiile;
 • Nu erai prea fericit să trăiești în propria-ți lume, dar îți era teamă să intri în lumea emoțională a altcuiva;
 • Nefericirea ta era copleșitoare;
 • Îți era frică să petreci timp de unul singur;
 • Când nu te aflai în prezența unei persoane adorate, pierdeai prea mult timp îngrijorându-tencând se va întoarce;
 • Dispozițiile tale erau prea imprevizibile;
 • Temperamentul tău te solicita mai mult decât era necesar.

Clarificare pentru viața actuală:

Dacă aceste tipare persistă și în viața actuală, trebuie să găsești căi să le reduci la tăcere. Cum vei face ?

Va trebui să-ți lași intuiția să aibă un rol mai decisiv și să te îndrume.Trebuie să nu-ți mai fie atât de teamă să-i permiți cuiva să te cunoască în realitate. Ar fi minunat să lași emoțiile să iasă din tine, căci ele te vor ajuta să deblochezi puterea creatoare. Dacă te ascunzi de lume, îți refuzi oportunitățile de dezvoltare personală.

Trebuie să-ți asumi riscuri și să-i lași pe alții în viața ta.

Găsește echilibru în propriile relații. Trebuie să înveți să acorzi atenție și propriilor nevoi, nu doar persoanelor dragi.

Timpul petrecut de unul singur este benefic pentru mintea, corpul și sufletul tău. Nu căuta prea mult ca altcineva să-ți completeze identitatea- ești deja o persoană întreagă. Explorează-ți latura creativă.

Caută modalități să rămâi centrat. În loc să-ți lași emoțiile să te conducă, încearcă să înțelegi ce anume ar putea ele să-ți transmită. Folosește-ți intuiția. Acordă mai mult timp meditației.

Rămâi managerul propriei vieți, dar lasă-i și pe alții să împărtășeasc responsabilitatea deciziilor. Nu e nevoie de manipulare.

2. A doua zonă zodiei Gemeni 2/7- 11/7- Karma zodiei Rac

Sunt caracteristice emoțiile vii, puternice, care reprezintă poarta către manifestarea pasiunii și descoperirea propriilor țeluri. Casa ta e mai mult decât un castel- e un sanctuar. Nu înseamnă că te ascunzi de lumea exterioară, dar ai nevoie de mult timp pentru odihnă, pentru a-ți recupera energia. Impulsul primordial constă în descoperirea semnificației renașterii, luptându-te să lași trecutul în urmă și să te transformi în pragul unui nou început.

Tipare din vieți trecute pentru zodia Rac din Zona a doua:

 • Frica de propriile emoții;
 • Confuzia legată de manifestările de dependență în satisfacerea nevoilor fundamentale;
 • Lipsa credinței- nu credeai destul în propriile talente;
 • Fricile te direcționau către gelozie și manipulare;
 • Nu aveai încredere cu ușurință în oameni;
 • Nu te simțeai confortabil atunci când cineva vroia să te cunoască mai în profunzime;
 • În unele vieți erai prea atașat de iubiți;
 • Nu aveai încredere în propriile abilități.

Clarificare pentru viața actuală:

Nu ceda în fața geloziei și a manipulării. Lasă-le să se ducă. Nu este nevoie să-i controlezi pe ceilalți. Mânia reprimată te macină pe dinăuntru și-i îndepărtează pe cei de lângă tine. Este important să înțelegi latura intuitivă, căci aceasta conține răspunsurile care te vor purta către impresia intimă a renașterii.

Trebuie să înțelegi ce anume dorești și de ce anume ai nevoie. Este imperios necesar să exite egalitate în propriile relații. Dacă ajungi să te cunoști pe tine însuți la un nivel mai profund, nu va mai trebui să te temi de nimeni. Oamenii liniștiți nu sunt chiar potriviți pentru tine. Nu poți trăi tot timpul pe repede înainte. Găsirea unui sentiment familiar te pune cu picioarele pe pământ și îți hrănește succesul.

Dacă devii prea atașat de cineva, dar nu poți să-i ții piept izolării autoimpuse, atunci nu ești cu persoana potrivită.

Ai încredere mai mare în tine însuți. Nu te teme de conflict, lasă-l să te întărească. Nu lăsa persoanele negative să te îndepărteze de la propriile aspirații. Nu te vei maturiza dacă nu duci la bun sfârșit ceea ce ai început.

Fă pași mici pentru obiective noi. Gândește pozitiv. Nu fi întotdeauna cel care-i urmează pe alții, lasă și alții să te urmeze.

Cheia către obținerea puterii personale constă în permisiunea oferită intuiției de a se manifesta cu voce tare prin intermediul tău, fără să te temi de a-ți lăsa talentele să fie neândoielnic mai vizibile.

3. A treia zonă a zodiei Rac 12/7- 21/7- Karma zodiei Rac

Ești o persoană hipersensibilă și nu-ți place să scoți asta la iveală în fața oricui. Intuiția ta este și mai puternică ca în cazul primelor două zone. Ești vindecător, mistic, spiritual, îngrijitor și profesionist realizat, toate într-unul singur. Există în psihicul tău o diversitate care face misterele și simbolurile vieții entuziasmant de descoperit. Impulsul primordial constă în găsirea căilor vieții care te mențin creativ și însetat de cunoaștere.

Răbdarea îți este testată când ești derutat emoțional. Le ești recunoscător celor care te ajută să te menții cu picioarele pe pământ. Îți place să începi proiecte noi.

Tipare din vieți trecute:

 • Negarea, care te-a condus pe căi greșite;
 • Tendința de evadare;
 • Confuzia față de manifestările de dependență în satisfacerea nevoilor fundamentale;
 • Nu puteai să te hotărăști dacă să te apropii sau să te depărtezi de oameni;
 • Nu credeai în tine însuți;
 • Te temeai de angajamente;
 • Viața se învârtea în cerc și nimic nu era dus la bun sfârșit;
 • Amânarea devenise motto-ul tău.

Clarificare pentru viața actuală:

Schimbă-ți felul de a gândi. Nu-ți fie teamă de eșec. E în regulă când ceva nu merge bine, se poate îndrepta. Când faci față responsabilității și angajamentelor, latura ta intuitivă se întărește. Ai nevoie de construcții de încredere să-ți îndrume idealismul semnului tău de Apă către țeluri mai bine definite.

Ar trebui să înveți să meditezi, sau să rămâi în tăcere pentru a -ți încărca bateriile. Îndepărtează-te de oameni și lucruri care te zăpăcesc. Trebuie să atragi experiențe care îți permit să rămâi echilibrat mental și emoțional.

Trebuie să te deprinzi cu apropierea. Ai nevoie de un partener care să-ți înțeleagă nevoia de spațiu.

Trebuie să înveți să te descurci mai bine în definirea clară a propriilor granițe. Ai nevoie să iei mai multe pauze decât ceilalți și asta e în regulă.

Începe să acorzi atenție propriilor nevoi. Este important să nu te dedici prea mult unei persoane sau cauze , căci îți pierzi propria identitate.

Cheia către obținerea puterii personale constă în a învăța că trecutul nu te poate trage înapoi, iar viitorul îți cere să crezi în el.