Skip to content

Viața ta este gândurile tale (The Most Important 1)

viata ta este

Viața ta este gândurile tale. Viața ta este exact așa cum gândești !

Gândurile tale au o importanță enormă în viața ta pentru că devii ceea ce gândești. Devii nu doar ceea ce gândești despre tine, ci și ce gândești despre ceilalți. Știai că poți crea cu ajutorul gândurilor, dar și distruge !

Întâlnești mereu oameni asemenea ție

Ce crezi despre mama ta ? Crezi că era nedreaptă ? Atunci, cu cât te gândești mai mult că mama ta era nedreaptă, cu atât mai nedreaptă vei deveni tu însăți. Fiecare gând pe care-l nutrești se hrănește cu energia ta, iar această energie se manifestă întotdeauna în personalitatea și în comportamentul tău.

Toate gândurile pe care le emiți formează în jurul tău vibrație. De îndată ce gândești ceva, gândul respectiv este recepționat de cel căruia îi este adresat. De îndată ce trimiți cuiva un gând de dragoste sau de ură, gândul acela este recepționat imediat de persoana respectivă.

Viața ta este gândurile tale: Gândurile de dragoste

Gândurile de dragoste emit lumină în jurul tău. Cu cât două persoane schimbă mai multe gânduri de dragoste, cu atât comunicarea dintre ele devine mai ușoară.

Ce crezi despre copilul tău ? Crezi că este leneș, că nu va face nimic bun în viață? Dacă vei nutri în continuare aceste neliniști la adresa lui, vor deveni realitate.

Gândurile despre ziua de naștere

În fiecare an te simți mai bătrân când se apropie aniversarea zilei tale de naștere ? Gândul că îmbătrânim este, în realitate principala cauză ce declanșează îmbătrânirea. Dacă n-ar fi fost inventate zilele de naștere, n-am fi auzit niciodată vorbindu-se despre vărstă !

Dacă ai tot timpul nevoie de altcineva pentru a te simți împlinit, în tine există un gând sau un sentiment de lipsă.

Când te gândești la contul tău din bancă, îți spui :” N-am prea mulți bani” ? Te compari deseori cu persoane care o duc mai bine ? Continuă să te gândești la ceea ce-ți lipsește și lipsurile nu vor întârzia să se manifeste !

Dăruiește-ți timpul, energia, banii, dragostea, cuvintele frumoase. Pe măsură ce vei dărui, fără să aștepți ceva în schimb, vei înțelege că ești foarte bogat de vreme ce poți să dăruiești atât. Astfel vei ajunge să cultivi gândul că ai mai mult decât ți-e necesar, pentru că îți poți permite să dai și altora. Se spune că a fi sărac constituie un mare păcat moral întrucât cel sărac nu știe decât să primească, nu și să dea.

Formula prosperității vine din gândurile care le nutrim

Una dintre legile fundamentale ale prosperității este următoarea: pentru a obține bunăstarea, învață să dăruiești fără încetare. A dărui trezește în tine gândul că ești bogat. La fel ca și celelalte gânduri, acestea îți influențează viața. Prin urmare, vei ajunge să te bucuri de tot mai multă prosperitate. Dacă ți se întâmplă să crezi că nu primești mereu ceea ce vrei, că îți lipsesc anumite lucruri, în tine există un gând datorită căruia ai ajuns să cunoști această lipsă.

De fiecare dată când dăruiești, respiră adânc și spune-ți :” Ceea ce dau îmi este înapoiat înmiit!”

Dacă nu-ți place viața ta prezentă, în primul rând trebuie să accepți că ea este așa cum este datorită gândurilor tale. Gândurile reprezintă cauza, schimbă cauza și vei obține un alt efect. Ceea ce gândești în minutul de față va crea minutul următor, săptămâna următoare și anul care va veni. Experiențele pe care le trăiești acum reprezintă efectul gândurilor pe care le-ai pus în mișcare ieri, alaltăieri, anul trecut, acum zece ani… Dacă în acest moment nu ai decât gânduri de succes, de prosperitate, de dragoste și pace interioară și dacă reușești să menții aceste gânduri ziua întreagă, vei vedea că viața ta se va schimba.

Subconștientul tău, acea parte invizibilă din tine , are un singur rol: acela de a continua să repete mecanic ceea ce ia-i dat prin intermediul gândurilor. Subconștientul nu se odihnește nici o clipă și muncește cel mai eficient în cursul nopții, când dormi. De aceea, este foarte important să-l hrănești întotdeauna cu gânduri bune, frumoase, pozitive.

Te-ar ptea interesa și :

!Cuvinte care blochează energiile: trebuie-cred-poate

Foarte Important Despre Gândirea Pozitiva

Speranța moare ultima în gândirea pozitivă 

Cheia Succesului- Gândirea pozitiva 

Schimbând gândirea îți schimbi viața

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.