Skip to content

Schimbă-ți viitorul în 3 pași și împlinește-ți dorințele (With Love )

schimba-ti viitorul

Schimbă-ți viitorul în 3 pași și împlinește-ți dorințele. Conştienţa este una şi singura realitate. Aşadar, trebuie să ne formăm obiectul dorinţei noastre din propria noastră conştienţă.

Oamenii au obiceiul de a minimiza importanţa lucrurilor simple, iar sugestia de a crea o stare asemănătoare somnului ca să te ajute în asumarea a ceea ce raţiunea şi simţurile tale neagă este unul dintre lucrurile simple pe care le-ai putea desconsidera.

Schimbă-ți viitorul în 3 pași

Această formulă simplă de a schimba viitorul, care a fost descoperită de către învăţătorii antici şi dată nouă în Biblie, poate fi pusă la încercare de toţi.

  1. Primul pas în schimbarea viitorului este Dorinţa, adică, defineşte-ţi obiectivul –să ştii precis ce vrei.

2. Al doilea: construieşte o împrejurare pe care crezi că ai petrece-o IMEDIAT după împlinirea dorinţei tale – o împrejurare ce implică realizarea acesteia – ceva ce va ţine predominant de acţiunea Sinelui.

3. Al treilea pas este de a-ţi imobiliza corpul fizic şi de a-ţi induce o stare asemănătoare somnului. Apoi, simte-te mental chiar în acţiunea propusă, imaginează în tot acest timp că desfăşori în realitate acea acţiune AICI ŞI ACUM. Trebuie să participi în acţiunea imaginară, nu să stai doar undeva în spate şi să priveşti, ci SĂ SIMŢI că tu desfăşori de fapt acţiunea, astfel încât senzaţia imaginară îţi devine reală.

Care este dorința ta- exercițiu

E important să-ţi aminteşti întotdeauna că acţiunea propusă trebuie să fie una care URMEAZĂ împlinirii dorinţei tale, una care implică împlinirea. De exemplu, să presupunem că doreşti o promovare la serviciu. Atunci, a fi felicitat ar fi un eveniment pe care îl vei petrece IMEDIAT DUPĂ împlinirea dorinţei tale.

După ce ţi-ai ales această acţiune ca cea pe care o vei experimenta în imaginaţie pentru a insinua promovarea de la serviciu, imobilizează-ţi corpul fizic şi indu-ţi o stare apropiată somnului, o stare soporifică, dar una în care încă eşti capabil să-ţi controlezi direcţia gândurilor tale, o stare în care eşti atent fără efort. Apoi, vizualizează un prieten ce stă înaintea ta. Pune-ţi mâna imaginară în a lui. Simte-o ca fiind solidă şi reală, apoi poartă o conversaţie imaginară cu el în armonie cu SENTIMENTUL DE A FI FOST PROMOVAT.

Nu te vizualiza la distanţă în spaţiu şi timp ca fiind felicitat pentru norocul tău. În schimb, FĂ altundeva AICI şi viitorul ACUM. Diferenţa între A TE SIMŢI în acţiune, aici şi acum, şi a te vizualiza pe tine în acţiune de parcă ai fi pe un ecran cinematografic reprezintă diferenţa între succes şi eşec.

Diferenţa poate fi evaluată dacă vei încerca să te vizualizezi urcând o scară. Apoi, cu pleoapele închise, imaginează-ţi că scara e chiar în faţa ta şi SIMTE-TE URCÂND-O ÎN REALITATE.

Dacă hotărăşti să urci treptele dintre două paliere, fiindcă acesta e evenimentul probabil ce va urma după împlinirea dorinţei tale, atunci trebuie să-ţi limitezi acţiunea la urcarea acelor trepte anume. De-ţi va lua-o atenţia pe alte cărări, adu-o înapoi la sarcina ei de a urca acele trepte şi continuă să faci asta până ce acţiunea imaginară are toată soliditatea şi claritatea realităţii.

Asumarea dorinței împlinite

Ideea trebuie menţinută în minte fără un efort prea mare din partea ta. Trebuie, cu minimum de efort, să impregnezi mintea cu sentimentul dorinţei împlinite. Toropeala uşurează schimbarea, deoarece favorizează atenţia fără efort, dar nu trebuie împinsă spre starea de somn în care nu mai eşti capabil să-ţi controlezi mişcările atenţiei, ci doar spre un grad moderat de moleşeală în care încă eşti capabil să-ţi direcţionezi gândurile.

Un foarte eficient mod de a-ţi întrupa o dorinţă este să-ţi asumi sentimentul dorinţei împlinite şi apoi, într-o stare relaxată şi molatică, să repeţi iar şi iar, ca un cântec de leagăn, orice scurt enunţ care implică împlinirea dorinţei tale, cum ar fi, „Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc”, ca şi când te-ai adresa recunoscător unei puteri înalte după ce ţi-a dat ceea ce ai dorit.

Cu ochii închişi şi cu trupul fizic imobilizat, indu-ţi o stare apropiată somnului şi intră în acţiune ca şi când ai fi un actor ce-şi joacă rolul. Experimentează în imaginaţie ce ai experimenta în carne şi oase dacă ţi-ai fi atins obiectivul. Fă AICI din aiurea şi ACUM din altcândva. Şi cu cât vei folosi mai bine, focalizând puternic, toate mijloacele şi le vei repeta, aşa cum fac cei mai buni dintre actori, vei fi produs cu succes piesa pe care ţi-ai asumat-o.

Eşti uşurat de toată responsabilitatea de a îndeplini tu lucru, deoarece, odată ce ai imaginat şi ai simţit că aşa e, sinele tău mai mare dimensional determină mijloacele. Nu te gândi nici pentru o clipă că cineva va fi rănit în derularea evenimentelor, ori că cineva o să fie dezamăgit. Tot nu e treaba ta.

Metodele prin care se realizează dorințele nu trebuie să te intereseze

Întrebi, „Dacă voi obţine ceea ce vreau, nu înseamnă asta că voi lua de la altul?” Sunt căi despre care tu nu ştii, aşa că nu-ţi fă griji.

Eşti aceea şi ai ceea ce ţi-ai însuşit în chiar această clipă. Nu discuta asta.

Nu căuta încurajare la alţii, fiindcă acest lucru ar putea să nu vină. A venit. Mergi în grija Tatălui tău făcând firesc orice şi lasă aceste lucruri să se întâmple în lumea ta.

Sursa: Cum să-ți întrupezi dorințele– Neville Goddard
Te-ar putea interesa și: Rugăciunea- arta de a crede nevăzutul– Neville Goddard

Legea Asumpției- Neville Goddard

Imagine: www.pixabay.com