Skip to content

Povestea unei femei care a învățat să se iubească (With Love 1)

  • by
Povestea unei femei care a învățat să se iubească

Monica Mihai- Povestea unei femei care a învățat să se iubească– idei esentiale

Monica Mihai- Povestea unei femei care a învățat să se iubească

Cartea Povestea unei femei care a învățat să se iubească este o carte -prietenă cu resurse de putere scrisă în cuvinte simple, ca de la femeie la femeie. O carte pe care să o deschizi mereu și să simți prin fiecare pagină că ai pe cineva alături care te susține și care crede în tine.

Este o carte care șterge lacrimile femeilor și le amintește de puterea pe care o au ascunsă în suflet, să le readucă la viață și să le resusciteze inima și iubirea.

Cartea Povestea unei femei care a învățat să se iubească este călăuza care te însoțește pe drumul transformării, trecând prin cele 10 lecții valoroase de viață. Sunt niște lecții care punctează reperele și etapele esențiale din călătoria inițiatică a femeii-eroine, după un parcurs curajos și deloc lipsit de greutăți.

Deci, ține alături un pix și un jurnal și să facem cunoștință cu acele 10 lecții valoroase:
  1. Pornește în călătoria eroinei care ești. Nu te întrista. Tot ceea ce pierzi se întoarce sub o altă formă. Dezvoltarea personală, fericirea ta deplină încep în momentul în care, asumat și deplin, te iei de mână și pornești în călătoria inimii tale. Dar înainte să ponim la drum, este nevoie să ne așezăm sub lupa propriilor îndoieli și să facem cunoștință cu fiecare în parte. To ce te sabotează trebuie lăsat jos.
  2. Durerile sunt adevărate binecuvântări. Nici o problemă și niciun obstacol nu apar întâmplător în viața noastră. Fiecare situație dificilă pe care o trăiești este, de fapt, o situație pe care ți-ai creat-o singură ca să te provoci să o depășești. În momentul în care începi să privești problemele prin lentila provocării, a autodepășirii, ai să vezi că se întâmplă ceva uimitor. Lumea ta exterioară se va schimba odată cu lumea ta interioară.
  3. Iubirea pentru tine nu înseamnă egoism. De cele mai multe ori, nu ne dăm seama conștient, însă noi menținem prezentă o problemă în viața noastră pentru că, dacă am rezolva-o, ar dispărea odată cu ea și beneficiile pe care aceasta ni le aduce. Căci atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim ! Femeie, faptul că te iubești pe tine, nu este un păcat, nu este dovadă de egoism. Datorită iubirii pe care tu o simți pentru tine, lumea devine un loc mai bun. Atunci când tu te iubești, transmiți în jurul tău și manifești iubire către tot ce intră în contact cu tine. Și ce oferi, aia primești!

Tu ești cauza și viața este efectul- Monica Mihai- Povestea unei femei care a învățat să se iubească

4. Pactul cu Zeița ta Interioară. Zeița ta interioară este acea stare care înglobează cele 4 manifestări: Regina, Iubita, Fetița, Stăpâna. Tu ești conectată la această Zeiță și, în mod autentic și intuitiv, curgi odată cu viața.

5. Misiunea ta personală. Nu-ți limita opțiunile și fă ceea ce-ți place. Dezvoltă-ți continuu puncte forte și recunoaște-ți meritele atunci când ele există. Laudă-te și ia-te în brațe singură. Fii mândră de tine și de tot ce reușești tu să creezi cu mâinile și cu inima ta.

6. Ce spun relațiile tale despre tine ?

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun

Paulo Coelho

În relația de cuplu nu există subordonare, ci colaborare. Important nu este să nu aveți probleme, ci cum anume reușiți să vă dați mâna și să treceți împreună prin ele.

Un bărbat nu se naște rege. El devine unul atunci când întâlnește o Regină!

7. Scrisoare către EL. Ca să te poți feri de iad, trebuie să știi mai întâi cum arată el.

8. Onorează-ți corpul ! Atunci când tu nu îi dai corpului ceea ce vrea, își ia singur ce găsește. De unde găsește?

9. De la gând la conținut. Cuvântul pe care îl rostești și gândul pe care îl alimentezi, alături de emoția pe care o cultivi în tine sunt responsabile de felul în care se construiește viața ta. Tu ești cea care-și construiește singură realitatea în care trăiește.

10. Tu ești un întreg. Bucură-te de tot ce descoperi cu fiecare pas pe care îl faci. Iar pe unde treci lasă urme de tine. Și dacă tu ești bine, urmele tale vor face bine. Niciun pas nu este făcut la întâmplare. Ce ai în suflet este și în amprenta care rămâne în spatele tău.

Monica Mihai- Povestea unei femei care a învățat să se iubească

Citind cartea Povestea unei femei care a învățat să se iubească, de Monica Mihai, vei putea privi în interiorul tău și vei putea lăsa în urmă femeia tristă și îndurerată.

Nu vei învăța cum să amuțești durerea prin care ai trecut, ci îi vei perminte să-ți ofere expriența de care ai nevoie pentru a deveni femeia matură și împlinită. Acea femeie care știe să valorifice orice fragment al vieții sale întru propria evoluție emoțională și spirituală.

Cartea ne mai impresionaeză prin duzina de întrebări și exerciții care te vor ajuta să conștientizezi și să îți răspunzi la marile dileme care îți imobilizează evoluția. Iată câteva dintre ele:

De ce dacă ne iubim, nu-i suficient? De ce avem momente în care iubirea pare că se transformă într-un câmp de luptă? Ce înveți tu din fiecare pas pe care-l faci? Ce lecție valoroasă îți spune despre tine fiecare om care, aparent, te rănește? Ce faci cu problemele și obstacolele pe care le întâlnești pe drum? Cât de pregătită ești să îți înfrunți toți balaurii atunci când se lasă întunericul în tine? De ce te temi?

Întrebările contează. Pentru că ele te ajută să te înfrunți în primul rând pe tine, să îți observi toate perspectivele și să le păstrezi pe cele care îți sunt potrivite cu adevărat.

La finalul cărții vei pleca din colțul lumii în care neputința tronează în viața ta și vei ajunge pe cele mai înalte piscuri, de unde vei privi cu recunoștință și iubire către inima ta. Succes la drum!

Fragment din cartea Povestea unei femei care a învățat să se iubească:

” Noi, femeile, suntem ciclice asemenea naturii. Ne cad frunzele uscate și rămânem dezgolite. Simțim frigul, ploaia, zăpada. Ne curg lacrimile de durerile pe care le îndurăm, dar curgem și noi în același ritm cu ele. Apoi înmugurim și o luăm de la capăt , mai pregătite, mai înțelepte ca oricând. Oferim roadele noastre întregii lumi prin bunătate, iubire, căldură, deschidere, ascultare, răbdare, frumusețe, feminitate. ”

Cumpără cartea aici

Comments are closed.