Skip to content

Menirea omului-principiul Eu Sunt (The Most Important 1)

menirea omului

Menirea omului-principiul Eu Sunt

Ați venit în această lume pentru  a face experiența lui Dumnezeu- principiul EU SUNT. Acest principiu se aplică la orice atitudine, emoție sau iluzie creată în împărăția gândului având ca nume Dumnezeu.

Viața este mereu în schimbare

Viața nu procedează ca un cerc, nici nu se repetă. Ea se schimbă mereu și în același timp evoluează spre neschimbare. Ea înțelege toate lucrurile și creează clipe în virtutea existenței sale. Se creează un moment conform atitudinii fiecăruia. Sunt atitudini împotriva vieții care fac să pară circulare schimbările sale.

Reâncarnarea este cu siguranță un adevăr. A se reâncarna înseamnă pur și simplu a-și depune corpul- acesta moare din cauza atitudinii împotriva lui și a-și lua un altul în această lume sau orice altă lume în plan material.

Menirea omului- de ce revenim ?

De ce unii revin aici? Pentru că vor. Pentru că decid să revină. Să se exprime din nou pe acest plan. Dacă vreți să găsiți un responsabil pentru necazurile voastre, atunci întoarceți-vă către voi înșivă. Purtați întreaga responsabilitate pentru frumusețea voastră, pentru ființa voastră, viața voastră, indiferent că este dureroasă sau minunată.

Nimeni nu este forțat să se reâncarneze pe acest plan. Singurul motiv al prezenței voastre pe acet plan este voința, sunteți aici din cauza unei nevoi pe care o aveți. Și acest motiv poate fi un sentiment pe care doriți să-l exprimați pe acest plan de iluzii, și aceasta până la saturație. În ziua în care v-ați plictisit și vă este de ajuns, vă veți îndrepta spre o altă emoție. Este simplu. Utopia poate ea atinge necazul și suferința situațiilor infernale ? Sigur. Este suficient să ne schimbăm atitudinea.

Experiența principiului EU SUNT

Ați revenit pentru a-l cunoaște pe Dumnezeu, de a înțelege Sinele, de a face experiența principiului EU SUNT. Acest principiu se aplică la tot ce este omul- orice atitudine, orice emoție.

În timp ce evoluați pe scena vieții, întâlniți situații care vă permit să vă jucați iluziile și care sunt cea mai bună ucenicie. Pe această scenă sunteți liberi să deveniți rege ori cerșetor, iubitor ori iubit, sclav sau om liber- orice iluzie care procură sufletului înțelegerea de care are nevoie pentru a se realiza.

Aveți de trăit pentru multe motive. Cel mai frumos din toate este viața înseși. Atunci doar, reveniți Dumnezeu, în totalitate. Dacă ați revenit pe pământ este pentru a trăi. Numai că n-ați rupt cătușele care vă înlănțuie în acest plan, astfel încât nu puteți cunoaște maiestatea lui Dumnezeu și a Vieții.

Mijlocul de a sfârși cu reântoarcerile aici este de a vă trăi viața, de a o iubi și de a deveni parte a lucrurilor foarte simple. Astfel vă veți debarasa de idealurile intimidante care limitează și reduc libertatea de viață. Veți trăi în libertatea voastră iubindu-vă și nemaicomparându-vă cu altcineva.

Veți atinge fericirea atunci când nu veți mai dori să fiți altcineva decât voi înșivă și nu veți vrea să fiți decât acolo unde sunteți. Aceasta se numește realizare.

Fericirea depinde de fiecare

Fiecare este fericit aici, deoarece poate face ceea ce vrea să facă. Dacă cineva vrea să fie bolnav, devine. Dacă cineva vrea să fie nenorocit- devine, pentru că aceasta este voința, pentru că aceasta este fericirea lui.

Nu este recomandabil de a ști cine ați fost în trecut. Căci fiind în căutarea răspunsurilor în trecut, nu veți trăi în acum și nici nu veți vedea răspunsurile ce comportă viitorul vostru- sunteți mult prea ocupați să vă uitați în spatele vostru, în felul acesta nu veți putea vedea prezentul care vine. Sunteți curioși să știți cine ați fost, în schimb nu știți cine sunteți în prezent.

Învățați a trăi în acest prezent. Momentele prezentului sunt virgine, ele sunt îngăduitoare. Puteți face din ele ceea ce atitudinile declală că sunt. Puteți fi nemulțumit, îndurerat, întristat- toate acestea într-o clipă. Apoi, în următoarea clipă puteți schimba atitudinea și fi încântător și liber, seducător, debordând de fericire și viață- chiar în această clipă.

Ceea ce are importanță este de a ști cine sunteți acum și să faceți în așa fel încât să fiți cu adevărat fericiți  în această viață. Avansați către al șaptelea plan de conștiință, acela ce constă în cunoașterea lui Dumnezeu în toate lucrurile, dar deasupra acestor lucruri stă autorul acestora, adică voi și nimeni altul- voi sunteți singurii autori.

Citește și: Cum aplicăm Legea Non-Rezistenței

Imagine: www.pixabay.com