Skip to content

Cum aplicăm Legea Non-Rezistenței(The Most Important 1)

  • by
legea non-rezistentei

Cum aplicăm Legea Non-Rezistenței corect ?

Legea Non-Rezistenței spune că, dacă dorim să ni se îndeplinească dorințele, atunci trebuie să dăm la o parte orice blocaj, orice rezistență pe care o avem. Ceea ce trebuie să facem, mai exact, este să ne asigurăm că renunțăm la convingerile limitate/ negative care blochează îndeplinirea dorințelor noastre. Și, deasemenea, trebuie să ne menținem o frecvență energetică ridicată. Trebuie să avem grijă tot timpul la ceea ce gândim, spunem, simțim și facem.

Dacă nu îți menții o frecvență a vibrației energetice ridicată, totul este în zadar ! Acum hai să vedem câteva din lucrurile care scad frecvența vibrației energetice și la ce trebuie să avem grijă.

Legea Non-Rezistenței: puterea cuvântului

  • Puterea Cuvântului

Tot ceea ce scoți pe gură are o vibrație energetică. Cuvinte de genul: nemernic, hoț, nenorocit, idiot, prost au o anume vibrație ( scăzută). Cuvinte cum ar fi: iubire, armonie, putere interioară, divinitate, dragoste, au o vibrație foarte ridicată.

Legea Non -Rezistenței: vinovăția

  • Vinovăția

Cea mai mare povară a omului este vinovăția. ”Distruge sufletul”, îl face să plângă și să fie nefericit. Ea apare atunci când crezi că greșești. Vinovăția este ca un sac plin de cărămizi pe care-l duci zilnic cu tine, dar de care trebuie să te eliberezi.

Dacă ai făcut ceva greșit, ai conștientizat și îți pare rău ( regreți), nu are rost să continui să te simți vinovat și să rămâi în acea emoție. Dacă ai conștientizat cu adevărat greșeala, atunci nu o vei mai repeta.

Greșelile trebuie tratate diferit. După ce identifici problema, nu trebuie să te condamni. Pur și simplu o înțelegi, înveți din ea, și cel mai important, te eliberezi de ea.

Mulți dintre cei care se simt vinovați pentru că au făcut ceva, neintrând în iertare față de ei înșiși și rămânând în energia joasă, atrag noi nenorociri în viața lor. Dacă stai în vinovăție, nu poți să progresezi, nu poți evolua, iar aceasta este împotriva Sufletului tău !

Noi, oamenii, suntem supuși greșelilor automat, pentru că suntem supuși Legii Polarității. Noi nu avem cum să nu greșim, atât timp cât nu ne cunoaștem subconștientul, convingerile negative, reacțiile, pornirile. Scopul oamenilor, situațiilor, întâmplărilor din viața noastră este acela de a scoate din noi ceea ce conținem și să vindecăm.

Dacă nu te ierți, rămâi prins în închisoarea minții tale, adică rămâi prins în iluzia că asta înseamnă cu adevărat că îți pasă. Nu trebuie să te auto-pedepsești pentru ceva ce ai făcut. Divinitatea nu te vrea îngenunchiat. Te vrea puternic, vrea să conștientizezi, să evoluezi și să treci mai departe.

Concentrează-te pe soluții care să ducă la vindecarea problemei, sau direct pe vindecare. Este absolut necesar să treci mai departe. Totul pornește din înțelegerea motivului pentru care trebuie să te ierți. Dacă ai înțeles asta, iertarea vine automat.

Cum aplicăm Legea Non- Rezistenței: Rușinea

  • Rușinea

Rușinea este o emoție puternică și profundă , înseamnă de cele mai multe ori că avem un secret pe care nici în ruptul capului nu-l vrem aflat de alții, întrucât am avea senzația că ”intrăm în pământ de rușine” dacă s-ar afla.

Această rușine este foarte adânc ascunsă în interiorul nostru și una dintre cauze ar fi : abuzurile verbale. Abuzurile verbale duc la un complex de inferioritate care are urmări grave asupra propriei personalități. Ex: părintele care jignește copilul în mod repetat și pe o perioadă mai lungă, spunându-i că nu este bun de nimic, că nu se va alege nimic de viața lui, că va fi un ratat. Îi va produce copilului o traumă atât de mare, încât acestuia îi va fi foarte greu pe viitor să se exprime liber, să-și spună părerea, să-și susțină punctul de vedere, să aibă încredere în el, efectiv îi va fi rușine de el însuși.

Ai curaj și înfruntă orice situație pe care tu o crezi penibilă, altfel nu îți vei găsi liniștea și aceasta te va măcina la nesfârșit.

Altă cauză a rușinii: Eșecul

Eșecul, are, de cele mai multe ori, ca efect rușinea de a mai ieși în lume și de a da ochii cu cei cunoscuți. Ceea ce trebuie să știi, este că drumul spre succes este pavat cu foarte multe încercări, așa că nu trebuie să-ți fie rușine de nereușitele tale. Asumă-ți aceste experiențe, pentru că un om bogat nu este acela care are doar bani, ci și cel care are multe experiențe.

Vrem să ne ascundem atât de tare, încât pot apărea probleme serioase de sănătate: acnee, anorexie, bulimie, dependență de substanțe, depresie și boli autoimune. Dacă avem o rușine în interiorul nostru, adânc înrădăcinată și nedepistată, asta poate duce, fie la furie, mânie, agresivitate, fie la o timiditate excesivă. Indiferent care ar fi cauza, important este s-o recunoaștem, să conștientizăm că o avem și că ne împiedică să ne manifestăm liber.

Continuare: 2 Legea Non-Rezistenței

Sursa: Secretele Întregii Vieți, Vol.2- Elena Iuliana Neagu & John Yorgos

Comandă cartea aici:https://www.trezireaspirituala.ro/

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.