Skip to content

Lucrarea- Gabriel Socaciu New 1(The most important)

  • by
lucrarea

Lucrarea – Gabriel Socaciu

Fiecare ființă umană are în ea Lumină. Este scânteia divină ce-o însuflețește, care-i oferă un scop, o motivație, un sens existenței. Este farul călăuzitor, lumina sufletului, conectarea la Divin. Atunci când faptele, vorbele și gândurile noastre sunt pe frecvențe înalte, de pace, liniște sufletească, bunătate, smerenie, compasiune, iubire, această Lumină interioară crește. Odtă cu ea crește și protecția noastră Divină, atât de importantă în trecerea prin școala vieții pământene.

Lucrarea este misiunea spirituală

Toți avem o lucrare, o misiune spirituală. Nu este nimic din ce tu nu cunoști deja. Informația este în tine, în ființa ta, ea trebuie doar redescoperită, adusă la lumină. Ea trebuie eliberată de toate fricile, grijile și limitările puse între tine și Creația ta.

Dezechilibrele create de gânduri, emoții, vorbe, fapte produse în corpurile noastre subtile duc la deformări și deteriorări ale câmpurilor tale energetice. Supărarea, ura, invidia, învinovățirea, tristețea profundă, descurajarea, aruncate în lumea din tine și din jurul tău îți modelează structurile energetice.

Lucrarea și principiile Ego-ului

Principiile Ego-ului sunt contrare legilor acceptării și iubirii și sunt bazate pe încercarea de delimitare continuă între ”Eu” și Unica Sursă de viață și Energie.

Orgoliul și mândria sunt componentele Ego-ului care influențează subtil toate celelalte stări de spirit. Competiția, etichetarea, bârfa, invidia, gelozia, lăcomia sunt efecte ale acestei exacerbări ale Ego-ului, ele duc la înstrăinarea ființei umane de însăși natura și esența lui.

Înlăturarea continuă a efectelor Ego-ului și a înstrăinării produse de acesta duc la trezirea omului, la creșterea capacității sale de a conștientiza că este parte a unui întreg.

Facă-se voia ta!- Lucrarea

Facă-se voia ta ! nu reprezintă o delăsare, o blazare, ci o motivație, un scop. Omul începe să facă atunci Lucrarea sa, misiunea sa personală ce i-a fost insuflată la venirea pe Pământ. O va face în perfectă armonie cu Divinitatea și Natura ei Vie. În acel moment omul începe să scape de chingile fricilor, rușinilor, vinovățiilor, neiertărilor.

Sinele începe atunci să respire și să primească viața cu adevărat. Copilul rătăcitor se întoarce la Sursă, la matca lui. El acceptă stările, emoțiile și trăirile sale ca fiind în perfectă armonie cu cele Divine. Nu mai există ”mine”, ”eu” , ci doar ”noi”.

Dacă ai o suferință la cap, dacă suferi de migrene, de atacuri de panică, de depresii și alte afecțiuni psihice înseamnă ca faci multe lucruri care sunt în opoziție cu ceea ce vrea divinitatea de la tine. Încerci să controlezi însăși natura ta interioară, propriul flux de energie. Te opui schimbărilor, curgerii firești pe calea ta. Ai prea multe condiționări, dogme, viziuni înguste ale spiritului, nu te folosești de darurile care ți s-au pus la dispoziție.

Migrenele ascund blocaje ale rețelei de organe ficat-vezica biliară , produse de frustrări, resentimente, furii interioare. Calculii biliari semnifică opunerea în fața voinței Divine.

Dacă suferi de boli ale ochilor înseamnă că vezi lumea îngust, cu ochelari de cal. Ți-e frică de ceea ce-ți poate aduce viitorul și chiar prezentul. Le vezi în culori sumbre, cenușii. Ochii simbolizează spiritul, vitalitatea și forța lui. Orice îngrădire a spiritului se vede în ochi, în strălucirea, în culoarea lor. Când spiritul suferă, și ochii suferă. Nu există boli ale ochilor, ci doar boli ale îngustării și strangulării spiritului.

Lumina ochilor este lumina îngerilor, este cadoul lor pentru tine. Claritatea privirii înseamnă deblocarea la nivel spiritual, ascensiunea, lărgirea posibilităților, crearea altor dimensiuni și motivații, alte emoții ce pot fi trăite.

Lucrarea și creșerea vibrațiilor

Boala are o vibrație joasă, dar ea nu este separată de om, ea este alimentată de viziunea, gândurile, ideile, intențiile, modul de viață, sentimentele și emoțiile acestuia. Cel bolnav luptă cu însăși structura sa, cu ce a generat afecțiunea.

Iertarea sinelui și a celor din jur crește cel mai mult vibrația unui om. Sinele este legătura directă cu Divinitatea, orice vinovăție, rușine, neiertare față de el duce la bruierea legăturilor cu însăși sursa. Renunțarea la control este o altă metodă de tăiere a unor stringuri/ legături cu fapte, oameni, întâmplări. Relațiile tip atașament, dorințele, emoțiile negative perturbă spiritul omului, îl înstrăinează de menirea lui.

Stringurile malefice țin omul legat în vibrațiile joase, îi opresc evoluția. Cea mai eficientă metodă de tăiere a stringurilor malefice este iubirea necondiționată. Iubirea este treapta cea mai înaltă, vibrația ei purifică orice energie.

Ancorarea în material este o altă cauză a îmbolnăvirilor. Când se creează un dezechilibru între corpul fizic, materie și partea eterică, sufletească, se deschide calea spre bolile spirituale. Renunțarea la orgoliu este una dintre cele mai eficiente metode de însănătoșire. Orgoliul este boala îndepărtării de Creație, de esența și Spiritul omului.

Respecatrea Liberului Arbitru al altora este o altă condiție a însănătoșirii. Liberul arbitru este doar o decizie proprie, nu o libertate propriu-zisă. În Univers totul funcționează după niște legi subtile, ale căror încălcări duc la dizarmonii ce trebuie corectate.

Pentru creșterea vibrațiilor energetice vor fi folosite cu grijă cuvinte, gânduri, idei îndreptate spre bunăvoință, răbdare, compasiune, blândețe, pace , armonie.