Skip to content

Legea Non-Rezistenței (The Most Important 2)

  • by
legea non-rezistentei

Continuare articol: 1 Cum aplicăm Legea Non-Rezistenței 

Legea Non -Rezistenței: Frica

Frica constă într-o permanentă neliniște interioară, care îți arată că tu nu ai încredere în puterea ta interioară, nu ai încredere în cine ești tu cu adevărat: un co-Creator. Orice formă de frică are o frecvență foarte joasă de vibrație și este extrem de periculoasă. Un om aflat în frică nu poate gândi coerent, nu poate să simtă, nu are curajul să acționeze. Atunci împlinirea dorințelor este imposibilă. Stând în frică nu ne protejăm, ba mai mult, atragem mai multe ”nenorociri”.

Frica de judecata celorlalți este o emoție atât de puternică, încât îți poate distruge realizările vieții, oprindu-te să fii și să faci ceea ce-ți dorești cu adevărat. Această frică îți blochează mintea la propriu, și dacă o lași nerezolvată, te deviază de la scopul vieții tale.

Cum învingem frica ?

Vor exista întotdeauna oameni care să te judece. Nu neapărat că au ceva cu tine, ci pur și simplu că au descoperit în ei ceva neplăcut și e mai simplu să judeci decât să-ți asumi propriile neputințe și nemulțumiri. Important este să învățăm din greșelile pe care le facem. Dacă înțelegem și ne asumăm că putem greși, frica de judecata celorlalți poate dispărea.

Legea Non-Rezistenței: Judecata

Judecata este un gând cu o intenție rea, însoțit de o emoție negativă, trimise fix în mintea și în sufletul celui judecat, dar în același timp, și în Univers. Potrivit Legii Cauzei și Efectului, toată acea energie pe care cineva o emite către un om și în Univers se întoarce ca un boomerang către cel care a judecat, care a emis judecata. Nu se întoarce oricum, ci înzecit.

Cum te poate afecta acest proces? Te va lovi acolo unde îți este mai drag. Poate fi noul loc de muncă, poate fi noua relația, poate fi mașina pe care ți-ai luat-o, etc.

Atunci când judecăm, noi emitem răutate, nu ne acceptăm semenii și nu respectăm Legea lui Unu. Atunci când îi judecăm pe ceilalți, ne judecăm de fapt pe noi înșine, pentru că cel din fața noastră este totuna cu noi, doar că noi fiind la un alt nivel de conștiință scăzut, nu vedem asta.

Dacă scopul Sufletului este evoluția, iar judecata este declarația că nu vrem să evoluăm, este normal ca dorințele să nu fie îndeplinite. Trebuie să înțelegem că suntem testați la fiecare pas și doar dacă trecem anumite teste primim ”bogățiile cerului”

Judecata este o reacție la ceva din interiorul tău ce are nevoie de vindecare. Ea îți arată întotdeauna că ai ceva de rezolvat la tine în interior. Dacă judeci oamenii cu bani, înseamnă că ai o problemă cu banii. Ori ești frustrat că nu îi ai, ori te simți neputincios, ori crezi că ești ghinionist.

Dacă judeci femeile frumoase sau care arată bine la corp înseamnă că nu te vezi frumoasă și nu ești mulțumită de tine. Dacă judeci bărbații că sunt curvari, înseamnă că ai o rană ce trebuie vindecată, o rană din copilărie sau din altă viață.

Oamenii pe care îi judeci, sunt pentru a-ți arăta rănile pe care le ai și trebuie să le rezolvi.

Bineînțeles că poți să-ți spui punctul de vedere, dar fără JUDECATĂ, adică fără RĂUTATE. Fără să crezi că ești mai deștept, mai frumos, mai bogat, mai …Pur și simplu spui ceea ce crezi, fără răutăți.

Legea Non-Rezistenței: Invidia

Invidia îți otrăvește Sufletul. Înseamnă că îți dorești ceea ce altul are și tu nu.

3 dintre cele mai întâlnite cauze ale invidiei sunt:
Comparația

Invidia apare, cel mai des, din cauza comparației cu altcineva. Comparațiile repetitive duc la apariția invidiei, iar persoana în cauză nu se mai poate centra pe ea înseși, ci pe cum să ajungă mai ceva decât celălalt. Se pierde foarte multă energie, se ajunge la un stres continuu și la stima de sine scăzută.

Stima de sine scăzută

Stima de sine scăzută înseamnă să ajungi să nu te mai mulțumești cu nimic. Ai senzația că nu ești bun de nimic, că nu-ți mai iese nimic, ajungi să nu-ți mai placă viața.

Senzația permanentă că-ți lipsește ceva

Ai mereu un gol care vine din lipsa împlinirii în viața ta.

Când simțim invidie pe cineva, pentru că nu avem ceea ce are el, potrivit Legii Atracției, totul se întoarce împotriva ta, atrăgând în viața ta mai multe lipsuri, adică vei avea mai multe nevoi și nemulțumiri. Pentru a primi ceea ce ne dorim, trebuie să înlocuim invidia cu admirația.

Dacă îți dorești o relație frumoasă și vezi pe alții că se înțeleg bine și sunt frumoși împreună, zâmbește. Bucură-te pentru ei și spune-ți: ” Universul este abundent. Există de toate pentru toți.” Dacă vezi o mașină care îți place, bucură-te. Dacă vezi pe cineva care are o casă minunată, bucură-te. Indiferent ce vezi la alții și ți-ai dori și tu, bucură-te. Fii inspirat de succesul altora, în loc să cazi în gânduri negative.

Ține minte: când invidiezi pe cineva, îi transmiți Universului mesajul că tu nu vrei să ai ccea ce el are!

Sursa: Secretele Întregii Vieți, Vol. 2- Elena Iuliana Neagu & John Yorgos

Comandă cartea aici: https://www.trezireaspirituala.ro/

Imagine: www.pixabay.com

1 thought on “Legea Non-Rezistenței (The Most Important 2)”

  1. Pingback: 1 New Cum aplicăm Legea Non-Rezistenței (The Most Important)

Comments are closed.