Karma zodiei Taur- dorința de confort și frumusețe (With Love)

 • di

Karma zodiei Taur- dorința de confort și frumusețe

Fraza astrologică tradițională: ” Eu am”

Tema arhetipală: Dorința de confort și frumusețe

1. Prima zonă a Taurului: 20/4- 29/4- Karma zodiei Taur

Sufletul tău tânjea după o ocazie de a explora și gusta plăcerile incitante ale lumii. Este o zonă plină de relaxare, iubire de frumos și plăcere fizică. Ești binecuvântat cu răbdare. Făcând parte dintr-o zonă energetică Fixă, preferi ca lucrurile să se desfășoare după bunul tău plac. Aceasta e în regulă atâta timp cât nu-ți impui mereu punctul de vedere. Vei câștiga mai mulți prieteni cu abordarea ” oferă și primește”.

Felul tău de a fi pragmatic și cu picioarele pe pământ în planificarea obiectivelor te ajută să termini ceea ce ai început. E o latură a ta pe care oamenii o admiră. Impulsul primordial constă în dezvoltarea stimei de sine sănătoase. Ea reprezintă cheia care-ți descuie ușile către propria fericire.

Tipare din vieți trecute:

 • Principiul plăcerii, răsfățându-te prea mult cu lucrurile rafinate ale vieții;
 • Încăpățânarea;
 • Dependența de oameni sau de substanțe;
 • Ambiția devenise prea importantă, cântărind mai greu decât atenția acordată oamenilor;
 • Impulsul competitiv care te făcea să te simți gol pe dinăuntru;
 • Dorință nestăpânită de a cheltui și cumpăra.

Clarificare pentru viața actuală

Dacă aceste tipare ți se mai manifestă în viața actuală, există modalități prin care poți să le faci să lucreze în favoarea ta. Va fi nevoie, însă, de efort constant ca să depășești atracția lor negativă. Gândește pozitiv și totul va fi posibil!

Ai nevoie de flexibilitate, este cheia care te va ține departe de luptele pentru putere. Nu e nevoie să controlezi totul, Învață să accepți experiențe noi și să plutești împreună cu schimbarea.

Poți în continuare să muncești din greu, dar e mai bine să integrezi și o atitudine multilaterală de învățare. Când îți petreci tot timpul făcându-ți griji în legătură cu profitul, faima, norocul, ratezi ocazia să fii cu cei dragi. Schimbarea stilului de viață îți va oferi beneficii pe care nu ți le-ai imaginat niciodată posibile.

Cheia către obținerea puterii personale constă în cunoașterea momentului în care o schimbare a peisajului îți poate stimula senzația unei stări de bine. Un nou loc de muncă sau proiect te va face să te simți ca nou-nouț. Îți place să te simți că lumea are nevoie de tine. Amintește-ți să îmbrățișezi schimbarea cu o atitudine pozitivă. Asta nu înseamnă că trebuie să faci mereu compromisuri, dar, cedând puțin, vei obține rezultate mai bune.

2. A doua zonă a Taurului 30/4- 9/5- Karma zodiei Taur

Sufletul tău abia așteaptă să intre în această viață cu un plan bine pus la punct. Ai un simț ascuțit pentru afaceri și o atenție fină pentru detalii. Ești selectiv cu ceea ce-ți place și ceea ce nu-ți place. Impulsul primordial constă în a fi fidel celor mai înalte idealuri, acționând pe baza inspirației acestora.

Tipare din vieți trecute:

 • perspectiva limitată de viață;
 • opinia negativă, adică a vedea mereu paharul pe jumătate gol;
 • enervanta dorință să fii perfect.

Clarificare pentru viața actuală

Dacă aceste tipare reprezintă o problemă în viața actuală, există și modalități să le depășești. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi. Renunță la ceea ce îți este familiar. Contrastele te ajută să vezi în mod mai obiectiv dacă te găsești sau nu pe calea potrivită. Fuga de aceleași obișnuințe învechite îți împrospătează mintea. Ieși din acele zone de confort și extinde-ți granițele mintale.

Pentru a atrage prosperitatea, învață să meditezi sau să practici afirmații pozitive care te determină să te concentrezi pe obținerea bogației. Ți se schimbă norocul atunci când observi că meriți lucrurile bune în viață. Succesul major este posibil dacă ai încredere că îți poți atinge obiectivele. Vei fi încântat de rezultatele și schimbările care apar atunci când adopți o perspectivă mentală optimistă. Dacă aceasta pare o sarcină dificilă, fă pași mici și viața te va răsplăti.

Nu încerca să fii perfect. Imperfecțiunea este o parte a vieții, iar viața reală este destul de încurcată.

3. A trei azonă a Taurului 10/5- 20/5- Karma zodiei Taur

Această zonă îți accelerează impulsul de a pune în practică tot ceea ce apreciezi. Vrei cu adevărat să ajungi la momentul adevărului, iar acest lucru înseamnă că îți place să-ți definești propria realitate limpede și să obții rezultate.

Aceasta este una dintre cele mai ambițioase zone ale zodiilor. Te aștepți să primești din partea celorlalți aceeași loialitate pe care le-o oferi și tu. Respecți tradițiile atât timp cât sunt în acord cu propriile valori. Ai o abilitate naturală de a deprinde abilități trăindu-le în realitate, mai degrabă decât citind din cărți despre cum se face. Detești oamenii care te fac să-ți pierzi timpul. Nu suporți deloc înfrângerea. Impulsul primordial constă în construirea unei vieți sigure și trainice, care dobândește putere în timp. Ai la degetul mic instinctul managerial.

Tipare din vieți trecute:

 • Impulsuri deosebit de ambițioase, important pentru tine era să fii numărul unu;
 • Puternică tendință de a urca în vârful piramidei succesului;
 • Îi îndepărtai exact pe oamenii de care aveai nevoie;
 • Deveneai deprimat când pierdeai;
 • Aveai nevoie să deții controlul complet asupra celorlați;
 • Credeai într-o recompensă întârziată.

Clarificare pentru viața actuală

Trebuie să ai răbdare. Trebuie să echilibrezi tendința puternică spre succesul în carieră cu grija față de latura emoțională și cea spirituală a vieții. Fă-ți timp pentru joacă la fel ca pentru muncă și vei fi mai fericit și mai sănătos.

Este important să le acorzi atenție oamenilor care te iubesc. Nu lăsa frica să te conducă. Trebuie să ai încredere mai mare în abundență. Oamenii te vor plăcea mai mult dacă împărtășești ceea ce posezi și cunoști. Fii mai selectiv cu tiparele de oameni pe care-i lași să se apropie de tine. Chiar nu ai nevoie să iei ceva negativ din partea altora.

Cheia către obținerea puterii personale constă în a avea încredere că propriile vise se pot adeveri, fără să le forțezi îndeplinirea. Găsirea echilibrului în viața personală și în cea publică îți oferă siguranță de sine.

În loc să forțezi viața să-ți răspundă, e mult mai bine să-i urmezi cursul.