Karma zodiei Gemeni- Comunicatorul (Important To Know)

 • di

Karma zodiei Gemeni- Comunicatorul

Fraza astrologică: Eu percep

Tema arhetipală: Conceptualizarea percepției

1. Prima zonă a Gemenilor: 21/5- 30/5

Sufletul tău era nerăbdător să exploreze viața din mai multe perspective, imediat cum a ajuns! Ai una dintre cele mai curioase minți din lume. Nu e chiar ușor pentru tine să te concentrezi asupra unui subiect pentru o perioadă lungă de timp dacă nu îți stârnește foarte mult interesul. Acesta este modul în care te desfășori de la o zi la alta.

Ești o persoană care se pricepe de minune să stabilească eficient relații. Te încântă să ajuți persoane care gândesc asemănător ție să realizeze conexiuni. Impulsul primordial constă în dorința să rămâi inspirat la nivel mental.

Te plictisesc oamenii fără imaginație. Îți place să ai prieteni, colegi de muncă și parteneri de viață capabili să-și schimbe sensul în mijlocul curentului, așa cum o faci și tu.

Tipare din vieți trecute pentru zodia Gemeni- Karma zodiei Gemeni- Comunicatorul:

 • A nu ști când să încetinești;
 • Deformarea sfruntată și intenționată a faptelor;
 • Acționai în pripă și fără chibzuială când venea vorba să iei hotărâri;
 • Negarea: refuzai să-ți conștientizezi comportamentul;
 • Fugeai de conflict atunci când ar fi fost mai bine să ții piept problemelor;
 • Fugeai prin viață și nu-ți acordai timp să te oprești ca să miroși o floare;
 • Lăsai prea multe treburi neterminate;
 • Sarcasmul: atacai verbal pe ceilalți ceea ce te ducea la necazuri.

Clarificare pentru viața actuală:

Dacă te caracterizează aceste tipare și în viața actuală, atunci ai nevoie de exercițiu constant ca să le depășești.

Învață să-ți odihnești mintea. Are nevoie de timp să proceseze ceea ce deja ai absorbit.

Negarea faptului că transmiți informații derutante poate să tulbure problemele deja existente; prin urmare, limpezește-ți viața prin comunicare sinceră, căci este o soluție mult mai potrivită. Vechea zicală ”adevărul te va elibera” se aplică în acest caz. Fuga de diferențele de opinie te îndepărtează de rezolvarea problemelor. Începe să construiești încrederea și apropierea.

Atunci când îți acorzi timp pentru reflecție, vei înceta să mai repeți lucrurile eronate. Dacă analizezi puțin situația și planifici din timp lucrurile, poți să termini cu ușurință ce ai început. Oamenii vor fi mulțumiți de tine. Nu te învârti în același cerc.

Învață să asculți cu adevărat când cineva îți vorbește. Încearcă să creezi situații în care există câștig de ambele părți. Prietenii și cei dragi se vor apropia de tine dacă vei fi tolerant cu ideile lor. Vei găsi viața mult mai agreabilă când îți scoți problemele la iveală.

2. A doua zonă a Gemenilor 31/5- 10/6: Karma zodiei Gemeni- Comunicatorul

Îți place să ai tovarăși cât mai diverși. Te pricepi de minune să știi ce să spui la momentul potrivit, ceea ce îți este de folos în afaceri, în dragoste și în alte domenii ale vieții. Îți plac oamenii dornici să te lase în ritmul tău, nu să te oblige să înaintezi mai repede. Impulsul primordial constă în găsirea unui sentiment al păcii interioare și crearea unui scenariu de viață care te menține stimulat din punct de vedere mintal.

Tipare din vieți trecute pentru zodia Gemeni , a doua zonă:

 • Încercarea ta disperată să fii ceea ce alții doreau, în loc să fii tu însuți;
 • A nu-i lăsa pe ceilalți să fie ei înșiși;
 • Încercarea să te miști în prea multe direcții deodată, generând o semnificativă capacitate de indecizie;
 • Erai cam dramatic și ai cam păstrat această calitate și în viața actuală;
 • Spuneai una, dar intenționai alta;
 • Zâmbeai, dar furia clocotea în ochii tăi;
 • Aveai un comportament pasiv-agresiv folosit pentru a-i manipula pe alții;
 • În mod intenționat provocai confuzii ca sa-i controlezi pe oameni;
 • Doreai să te asiguri că obțineai prin înșelăciune ceea ce-ți doreai;
 • Erai perceput drept o persoană pe care nu puteai să te bazezi;
 • Îți plăcea să asculți doar ce voiai să asculți, ceea ce te făcea să acținezi astfel.

Clarificare pentru viața actuală:

Dacă ai aceste tipare și în viața actuală atunci va fi nevoie de ceva timp, studiu, reflecție și răbdare ca să înveți să le depășești.

Străduiește-te să creezi armonie în locul conflictului. Pledează pentru unitate în loc să-i induci pe alții intenționat în eroare. Atunci vei fi încântat de iubirea și pacea din viața ta. Vei atrage norocul pe care ți-l dorești. Propriile obiective se vor materializa.

Ascultă-i pe oameni când îți vorbesc. Ascultă-i cu adevărat. Nu încerca să schimbi ceea ce spun ei. Găsește puncte comune. Încetinește-ți răspunsurile emoționale și gândește înainte de a reacționa. Ține-ți gura închisă oricât de mult timp e nevoie să procesezi ceea ce ți s-a spus, înainte să te angajezi în discuție. Astfel vei câștiga de partea ta mai mulți prieteni. Când joci corect, vei avea relații de toate felurile, pline de semnificație !

Cheia către obținerea puterii personale constă în a te asigura că rămâi fidel propriei imagini de sine și în a fi atent la nevoile celor pe care îi iubești. Încearcă să creezi egalitate în parteneriatele tale, îndeajuns cât să asiguri armonie. Oferă atât de mult sprijin pe cât primești.

3. A treia zonă a Gemenilor : 11/6- 21-6- Karma zodiei Gemeni- Comunicatorul

Ești înzestrat cu spirit independent. Libertatea este emblema ta. Îți place spontaneitatea și nu te deranjează să-ți asumi riscuri cu scopul de a te reinventa. Ai fost binecuvântat cu o minte sclipitoare. Cuvintele tale merg la țintă, uneori într-o măsură atât de mare, încât trimit unde de șoc prin alții. Ești atras de indivizi cu idei noi. Impulsul primordial constă în menținerea unei minți care nu se oprește niciodată din învățat și care îi îinspiră pe ceilalți să continue să spere la mai bine.

Tipare din vieți trecute pentru zodia Gemeni, a treia zonă:

 • Deveneai prea distant;
 • Dezordonat și lipsit de atenție;
 • Imposibilitatea de a reuși să faci față curenților care-ți circulau cu repeziciune prin creier;
 • Te bazai greșit pe înclinația ta mentală, aveai obiceiul să-ți ascunzi emoțiile de alții. Afișai o detașare care-i ținea la distanță pe ceilalți;
 • Încetai brusc discuția când îți pierdeai interesul;
 • refuzul de a-ți schimba felul de a gândi;
 • Nu te puteai stăpâni.

Clarificare pentru viața actuală:

Trebuie să încetezi să te bazezi doar pe intelect pentru a face față tuturor situațiilor în viață. Cuvintele sunt extraordinare când lămurești conceptele, dar trebuie să le armonizezi cu emoțiile. Nu-ți ține sentimentele atât de ascunse.

Exprimarea sentimentelor constituie puntea ce le permite altora să treac în lumea ta interioară.

Trebuie să manifești toleranță față de punctele de vedere ale altora. Răbdarea constituie elementul-cheie pentru a menține acest tipar al comunicării sub control. Oamenii te vor plăcea mai mult dacă le vei asculta cu adevărat opiniile.

Antrenează-ți mintea să gândească pozitiv, astfel vei scăpa de anxietate. Cu cât faci mai des afirmații pozitive în privința propriei vieți, cu atât mai repede se vor îmbunătăți.

Învață să te concentrezi la un singur lucru odată. Vei obține mai multă satisfacție, fiind capabil să-ți îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus.

Nu zăbovi prea mult în ceea ce privește propria pasiune: te va deruta mental. Trebuie să te asiguri că, în mod regulat, faci un pas mic spre finalizarea unui plan.