Karma Zodiei Leu- Liderul (Important To Know)

 • di

Karma Zodiei Leu- Liderul 22/7- 21/8

Fraza astrologică tradițională: Eu creez.

Tema arhetipală: Creativitatea exprimării de sine.

1.Prima zonă a Zodiei Leu 22/7- 31/7- Karma Zodiei Leu

Sunteți puși sub lumina reflectoarelor poate mai mult decât vă doriți uneori. Atrageți atenția cu personalitatea voastră pătimașă. Chiar și atunci când sunteți secați de energie, dați impresia că sunteți pregătiți să fiți deschizători de drumuri.

Răbdarea nu constituie unua din virtuțile tale. Încrederea ta în cei pe care-i iubești poate fi cu adevărat extraordinară. Nu-ți place să fii ignorat.

Nu-ți este ușor să te abați de la calea ta sau să schimbi un plan. Oamenii, fie îți iubesc, fie îți urăsc determinarea încăpățânată. Impulsul primordial constă în căutarea unei descoperiri de sine grandioase prin reușite creatoare.

Tipare din vieți trecute pentru Zodia Leu:

 • Mândria excesivă- totul trebuia să se refere numai la nevoile tale;
 • Subjugarea altora- îți impunei voința asupra altor persoane;
 • Nu-ți însușeai îndeajuns de multă putere.

Clarificare pentru viața actuală:

Dialogul deschis îi va face pe oameni să-și dorească să lucreze cu tine, nu împotriva ta. Altora le va fi mai ușor să aibă încredere în tine dacă te vor percepe ca încercând să fiți în aceeași echipă. Folosește-ți acea carismă minunată pe care o ai în spirit de cooperare- ea reprezintă un catalizator care grăbește armonia în viața ta.

Nu e nevoie să manipulezi când dispui de atât de multă energie creatoare.

Când ai nevoie de ajutor, e de preferat să nu lași mândria să-ți stea în cale, nu face decât să-ți tărăgăneze problemele.

Relaxează-te și fii mai dispus să-ți schimbi atitudinile care-ți stau în calea fericirii.

Fii mai tolerant față de alții. Tratează-i pe oameni ca pe niște egali și te vei bucura și mai mult de ei. Oferă la fel de mult pe cât primești.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine însuți. Fii doar cel care ești cu adevărat. Nu e nevoie să pretinzi a fi cel care nu ești doar pentru a atrage atenția.

Fii atent la oamenii care încearcă intenționat să-ți tăgăduiască proiectele sau ideile. Nu te lăsa pradă enervării atunci când țelurile tale sunt întârziate. Fii înțelept și nu da vina pe alții. Trebuie să exersezi răbdarea. Nu te grăbi.

Cheia către obținerea puterii personale constă în a învăța cum să folosești puterea în mod înțelept, arătându-i lumii abilitățile tale.

2. A doua zonă a Zodiei Leu 1/8- 10/8- Karma Zodiei Leu

Preferi să acționezi mai întâi și să te gândești mai târziu. Ești o persoană extrem de energică. Încrederea în tine este binecuvântare sau blestem. Îți clocotește sângele de fiecare dată când te entuziasmezi în legătură cu înaintarea către noi direcții. Impulsul primordial constă în extinderea orizonturilor, întrucât nu-ți place să-ți pui opreliști în termeni de reușită.

Tipare din vieți trecute :

 • Negarea- falsa manifestare a încrederii de sine, ceea ce te determina să nu-ți asumi responsabilitatea;
 • Asumarea unor riscuri extreme, ceea ce ducea ca viața ta să fie lipsită de echilibru și împlinire;
 • Îți ascundeai nesiguranța în spatele unei persoane surâzătoare și-ți mascai temerile;
 • Nu erai conectat la propriile emoții;
 • Au fost vieți în care nu doreai să-ți asumi niciodată responsabilitatea pentru propriile acțiuni;
 • Angajamentele te îngrozeau;
 • Nu vroia să afli care-ți sunt, într-adevăr, problemele tale.

Clarificare pentru viața actuală:

Trebuie să încetezi să-ți mai ascunzi temerile și neliniștile. Încetează să mai afișezi o falsă aparență. Atunci când lași garda jos, creativitatea și energia ta mentală se întețesc într-o direcție mai pozitivă.

Asumă-ți responsabilitatea pentru propriile acțiuni.

Întreaga ta viață se va schimba dacă vei înceta să-ți ascunzi talentele. Privește mai bine la lumea din jur- sunt ocazii chiar în fața ochilor tăi, dar trebuie să ai îndeajuns de multă energie să le vezi.

Atunci când fugi de viață, nu faci altceva decât să-ți amesteci problemele. Poți să atragi norocul adoptând o atitudine pozitivă.

Pentru tine viața nu trebuie să fie o maximă de tipul ” Totul sau nimic”. Vei avea nevoie , uneori, de o analiză la rece a realității ca să te asiguri că ești cumpătat în legătură cu propriile-ți așteptări.

Asumarea riscului este o manifestare naturală a decadei tale și nu e nimic în neregulă cu aceasta. Echilibrul reprezintă cheia succesului. Trebuie să-ți cunoști limitele. Trebuie să fii conștient când te apropii prea mult de marginea prăpastiei. Nu uita să fii atent la ceea ce au nevoie cei dragi ca să fie fericiți.

Cheia către obținerea puterii personale constă în menținerea propriei minți antrenată de noi posibilități de creștere.

3. A treia zonă a Zodiei Leu- 11/8- 21/8- Karma Zodiei Leu

Trebuie să ai îndeajuns de mult entuziasm ca să realizezi tot ceea ce-ți propui. Îți place să impresionezi cu abilitățile tale. Ești o persoană care îi încurajează firesc pe alții și poți să le insufli încredere celor care au nevoie de sprijinul tău. Impulsul primordial constă în a avea suficiente mijloace de exprimare pentru energia ta înfocată.

Tipare din vieți trecute:

 • Folosirea impropie a furiei- manifestarea frustrării într-un mod greșit te-a băgat în necazuri;
 • Agresivitatea excesivă în a obține ceea ce-ți doreai;
 • Insuficiența determinării.

Clarificare pentru viața actuală:

Ai nevoie să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Nu e nevoie să acuzi pe cineva că-ți provoacă necazuri. Dar nu da vina nici pe tine, căci îți agravează problemele. Cheia constă în a te acorda la ceea ce te face să reacționezi atât de violent.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine însuți. Nu știi cât de bun ești până nu-ți asumi riscul și încerci. Nu ai prea multe de pierdut dacă îți asumi riscul.

Trebuie să te convingi pe tine însuți că meriți succesul. Trebuie să crezi mai mult în abundență, viața îți va răsplăti eforturile. Modificându-ți gândurile, poți face loc unei fericiri mai depline.

Trucul cu adevărat inteligent este să treci de la abandonarea nepăsătoare la intuiția extraordinară. Dezvoltarea unei conștiințe sporite a propriilor acțiuni este esențială. În această zonă ești binecuvântat cu o energie uriașă. Calea ți se luminează când îți acorzi timpul să cântărești toate direcțiile posibile de acțiune, înainte să faci o alegere.

Comunică cu sinceritate.

Cheia către obținerea puterii personale constă în încetinirea propriilor acțiuni, pentru a-ți cântări opțiunile mai limpede.