Skip to content

CUM ACTIVĂM LEGEA ABUNDENȚEI (The Most Important 1)

  • by
cum activam legea abundentei

Cum activăm Legea Abundenței ? Cel ce înțelege această Lege poate scăpa într-o secundă de frica de supraviețuire, de invidie și competiție, din simplul considerent că înțelege faptul că Universul este abundent, suficient, nimic nu este limitat și că există destul pentru toți. Abundența se află peste tot în jurul nostru, doar că noi, nefiind la un nivel de conștiință ridicat, nu o vedem și nici nu știm cum să o accesăm.

Legea Abundenței spune că există o abundență din toate, pentru că există o rezervă nelimitată de Energie Universală. Fiecare lucru material sau imaterial ( gând, emoție) își are originea în Energia Universală. Și, din moment ce această rezervă este nelimitată, Legea Abundenței dictează că nu există limită când vine vorba de a crea ceva, orice.

CUM ACTIVĂM LEGEA ABUNDENȚEI

Unde vedeți voi abundență? Sunteți nebuni, nu vedeți că se moare de foame ? întreabă oamenii deseori. Problema este că am fost mereu bombardați cu limite care ne-au făcut să vedem lipsă, sărăcie, nicidecum abundență. Ni s-a tras un văl pe ochi. E greu să-ți găsești un loc de muncă, economia e din ce în ce mai proastă, etc. Prin repetiție, automat ni s-au creat niște convingeri limitative și total opuse naturii noastre divine. Ce fac aceste convingeri ? Ne creează realitatea, se manifestă în viața noastră.

CUM ACTIVĂM LEGEA ABUNDENȚEI ?

CUM ACTIVĂM LEGEA ABUNDENȚEI: Ce este abundența ?

Când vorbim de abundență, nu vorbim doar de bani. Banii nu au fost creați de Marele Creator, banii sunt o invenție a omului și nu sunt decât o energie pe care noi am etichetat-o ca bani. Abundență, din punct de vedere Universal, înseamnă TOT ceea ce e mai bun pe lumea asta. Relații amoroase, sănătate, bani, idei , bucurie, pace, mașini, vacanțe, tot. Aceasta este abundență și este ceea ce vrei tu să aduci în viața ta. Pentru ce-ți dorești banii ? Pentru a face toate aceste lucruri. Ce rost să ai mulți bani, să-i ții într-un sertar și să nu te bucuri de ei ?

Abundența este naturală și este dreptul nostru din naștere, dreptul tuturor ! Iar singura posibilitate ca abundența să nu poată ajunge în viața noastră este aceea ca noi să o blocăm prin” ochelarii limitați” prin care vedem lumea, și anume prin convingeri limitate. Dumnezeu nu te vrea sărac. Sărăcia nu este o virtute și nu are legătură cu credința. Aceasta este prostia care ne-a băgat-o în cap oamenii care ”conduc lumea din umbră” de generații întregi. Dacă noi nu ne dorim bani, atunci ei îi pot aduna pe toți, ca mai apoi noi să depindem de ei și să ne fie din ce în ce mai greu să ne desprindem de sistem.

Cum creăm cu abundența Universală?

Universul este abundent, Dumnezeu este abundență, iar noi trebuie să creăm din această abundență și cu această abundență tot ceea ce ne-am dorit vreodată. Cum facem asta ? Prin ridicarea nivelului de conștiință, prin ridicarea și menținerea frecvenței energetice, pentru ca ideile, oamenii, situațiile și întâmplările să vină în viața noastră. Iar conform Legii Acțiunii și Legii Genului, noi venim în întâmpinarea lor. Și, astfel, cu răbdare și încredere să le fructificăm, să le manifestăm, să le facem vizibile și palpabile.

Convingerea că nu există destul este cea mai mare minciună de pe glob. A fost creată să-i țină pe oameni în competiție, stres, griji, război, etc. Adică să fie ținuți oamenii în separare. Separarea unii de alții, separare de Dumnezeu, separare de tot și de toate, SĂ NE ȚINĂ LA STADIUL DE ANIMALE. Doar animalele se bat pe o bucată de carne. Dar noi nu suntem animale, am depășit de mult acest stadiu evolutiv, avem conștiința de sine și, ca urmare, noi putem avea o conexiune conștientă cu Divinul.

Limitarea este una dintre cele mai puternice convingeri negative pe care o poți avea. Atunci când vei transforma convingerea aceasta limitativă într-una posibilă și benefică, atunci când vei conștintiza abundența care există peste tot în jurul tău, viața ți se va schimba radical pe toate planurile.

Sursa: Secretele Întregii Vieți, Vol.2- Elena Iuliana Neagu & John Yorgos

Comandă cartea aici: https://www.trezireaspirituala.ro/

Imagine: www.pixabay.com