Skip to content

Cum functionează Legea Genului (The most Important 1)

  • by
cum functioneaza legea genului

Cum functionează Legea Genului sau Legea Creației ?

Legea Genului este o lege extrem de importantă, care te va ajuta să primești răspunsuri pe care celelalte Legi nu au putut să ți le ofere. Ea se mai numește și Legea Creației. Deci, să vedem cum functioneaza Legea Genului.

Fiecare dintre noi avem atât energie feminină, cât și masculină. Avem două energii cu scopul de a crea un echilibru în viața noastră și, în același timp, de a crea tot ceea ce simțim cu adevărat.

Cum functionează Legea Genului: energia feminină și masculină

Iată câteva dintre caracteristicile energiei masculine: putere, stăpânirea de sine, disciplină, fermitate, încredere, acțiune, voință, concentrare, determinare, eficiență, rațiune, logică, responsabilitate, abilități de lider, perseverență.

Trăsături ale energiei feminine sunt: blândețe, empatie, grijă, delicatețe, creativitate, compasiune, intuiție, căldură, iubire, emoție, sensibilitate, grație, simțul frumosului, armonie.

A fi complet înseamnă a-ți echilibra energiile: feminine și masculine. Iar aceasta aduce armonie în viață. Iată cum functionează Legea Genului.

Noi avem o sumedenie de temeri, printre cele mai puternice sunt: teama că nu suntem suficienți, teama că nu vom fi iubiți. Toate temerile sau convingerile limitate despre cum ar trebui să se comporte un bărbat sau o femeie, ne împing să purtăm o ”mască ”.

Când sunt mici, fetițele sunt descurajate să aibă alte activități decât cele specifice fetițelor, să nu joace jocuri de băieți, sau să se murdărească în noroi. Între timp, însă, băieții sunt încurajați să nu-și arate emoțiile. Nu li se permite să fie sensibili sau emotivi :” Băieții nu au voie să plângă !”

Aceste false tipare creează un întreg șir de probleme, pentru că băieții și bărbații au modele greșite, crezând că asta înseamnă să fii bărbat adevărat. Fără să își cultive energia feminină din Sufletul lor, ei vor ajunge să-și arate trăsăturile întunecate, ca : duritatea, dominarea, aroganța, agresivitatea, competivitatea fără sens și cruzimea.

Și invers, fetele ajung să manifeste în viață slăbiciunea, să se considere neputincioase, să nu poată lua decizii sau să nu aibă încredere în deciziile lor. Și uite așa apare dezechilibrul care aduce cu el mari problem în relații, familie, afaceri, sănătate, carieră. De ce ? Pentru că totul este energie care vibrează.

Trebuie să dăm voie energiei feminine din noi să se exprime mai mult. Principiul Feminin este principiul Divin al Creației și al Conexiunii cu Universul. Când ești stăpân pe energia ta feminină, ai o legătură puternică cu corpul și intuiția și ești capabil să iei decizii pe baza a ceea ce simți în Sufletul tău. Așadar, nu este dificil de înțeles cum functionează legea Genului sau Yin și Yang.

Cum functionează Legea Genului: prea multă energie feminină ?

Dacă avem o energie feminină prea mare, putem ajunge slabi și putem să ne pierdem puterea personală. Îți poți da seama că ai prea multă energie feminină când îi lași pe alții să profite de tine.

Ai grijă la oamenii pe care îi iubești , dar abuzează de tine. Iubirea e bună, însă trebuie să fie echilibrată cu înțelepciune. În acest caz trebuie să-ți folosești rațiunea, adică energia masculină, ca să te re-echilibrezi.

Pentru a nu se profita de tine, energia ta masculină ar spune: ” Mulțumesc, dar nu este cazul” sau ”Asta nu funcționează pentru mine”. Pur și simplu, energia ta masculină știe să spună NU atunci când este cazul.

Energia feminină aduce aici , pe Pământ, idei, soluții, dar fără energia masculină aceasta rămâne doar la stadiul de idei, pentru că nu are cine să le implimenteze și să le facă vizibile.

Un bărbat sau o femeie care își neagă femininul poate înlocui lipsa de căldură pe care o simte în sine cu ambiție, realizare și poate să trăiască o viață ghidată prea mult de minte.

Un bărbat sau o femeie care își neagă masculinul poate avea probleme cu verticalitatea și cu luarea deciziilor. Energia masculină ne ajută să progresăm, să planificăm munca, să fim ordonați.

Prin Legea Genului ia viață totul.Te-ai prins, așa functionează Legea Genului. Aici este locul în care Creația energetică spirituală devine manifestare fizică, adică gândul devine realitate. Pentru ca un gând să devină realitate, Universul trebuie să pună două forțe în mișcare: energia masculină și energia feminină.

Cum functionează Legea Genului: materializarea

Majoritatea dintre noi vrem totul acum. Devenim nerăbdători și uităm că natura se mișcă în cicluri. Dacă nu ai răbdare, învață să o cultivi, altfel vei îngreuna lucrurile, pentru că nu vei folosi Legea corect și lucrurile vor întârzia să apară.

Poți face lucrurile să se întâmple mai repede dacă le oferi mai multă atenție și energie. Acolo unde îți este atenția, acolo îți este și energia. Așadar, dacă te concentrezi mai mult pe scop, îi scurtezi perioada de incubație.

Nu-ți dispersa eforturile, însă, către prea multe lucruri diferite :” Când te apuci de mai multe lucruri odată, nu termini niciunul!” Cei care se concentrează pe un singur lucru își vor atinge scopul în cel mai scurt timp posibil.

Însă, atenție, doar pentru că sămânța este plantată, nu înseamnă că este garantat că se va prinde și va crește. Trebuie să aspiri la dezvoltarea seminței, adică a dorinței tale, precum un fermier aspiră la recolta lui. Sămânța ta are nevoie de credință, încredere, gânduri bune, iubire, dedicație. Le hrănim prin atitudinea noastră pozitivă, prin răbdare, atenție, observație continuă.

Pe de altă parte, dacă deranjăm solul cu gânduri negative, nerăbdare, disperare, frică, semințele vor avea nevoie de mai mult timp ca să crească și vor necesita mai multă hrană sau nu vor crește.

Cum functionează Legea Genului: cum trebuie să cerem corect ?

A crede înseamnă a avea încredere în puterea pe care Divinitatea a pus-o în tine, puterea cu care poți crea ceea ce dorești.

Noi am învățat să cerem greșit. Cerem ca Dumnezeu să ne rezolve treburile în viață, când ne putem descurca și singuri. Mulți se roagă :” Dă-mi ,Doamne, sănătate”, dar ei mănâncă în continuare alimente care îi otrăvesc. Alții cer un loc de muncă mai bun, dar nu vor să învețe ceva nou. Vorba ceea :„ Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în sac”.

Omul cu o credință puternică nu spune ” CRED CĂ VOI OBȚINE”, ci ”ȘTIU CĂ OBȚIN” pentru că ”ESTE DREPTUL MEU DIVIN”. A turna apă la o semință înseamnă, în primul rând, a ține deoparte îndoiala și a avea răbdare.

Cum functionează Legea Genului: cât durează materializarea?

Mulți dintre noi renunță la visurile, țelurile și aspirațiile lor chiar înainte ca ceva bun să se întâmple, și aceasta pentru că devin nerăbdători sau își pierd interesul. Ei nu înțeleg că procesul poate dura 7 luni în plan energetic și câteva zile în plan fizic. Cele 7 luni nu reprezintă nimic vizibil, dar acolo este omul testat. Unii își pierd credința că Universul se mișcă cu viteza care este perfectă pentru ei.

Poți avea, și vei avea orice vrei, dacă ai credință și încredere, indiferent de obstacolele sau blocajele pe care le întâmpini acum. Trebuie doar să hănești semința cu nutrienții potriviți: încredere, credință, răbdare, iubire. Și foarte important: menține-ți frecvența energetică ridicată !!! Și ține minte: SEMENI ÎNTR-UN ANOTIMP ȘI CULEGI ÎN ALTUL. Niciodată nu semeni și culegi în același anotimp. Deci nu fi frustrat dacă lucrurile pe care le cauți nu se materializează promt, căci ele sunt pe drum și vor veni la tine la momentul potrivit.

În schimb, dacă cunoști Legea Genului, nu întrebi niciodată când, pentru că știi că se va întâmpla. Și ai grijă și la sfaturile celor care-ți vor BINELE. Mulți oameni, când văd că te chinui și rezultatele întârzie să apară, au tendința de a te descuraja. Tu rămâi fidel planurilor tale, pentru că înțelegi Legea și înțelegi deja cum functionează

Sursa: Secretele întregii vieți, Vol2- Elena Iuliana Neagu și John Yorgos

Cum functioneaza Legea Detasarii spirituale?

Cum funcționează Legea Ritmului ?

Poți cumpăra cartea aici: https://www.trezireaspirituala.ro/

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.