Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii (The Most Important)

  • di

Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii- Cristina Martin

Un grup de taină se străduiește să proiecteze și să conducă destinele tuturor ființelor de pe planetă, înaintează în tăcere, fără răgaz, cucerind treptat teritoriul libertăților personale. Reducându-l la simpla opțiune între produsele pe care le oferă piața globală. Sunt membrii Clubului Bilderbeg, pe cât de temuți, pe atât de neștiuți, ținta detractorilor infailibili și a devotaților necondiționați. În decursul a trei zile din luna mai sau iunie, o serie de bilderbergeri din elita politică, economică și intelectuală a lumii se întrunesc cu cea mai mare discreție într-unul din hotelurile cele mai luxoase de pe planetă. Bancheri, șefi de guvern, stăpâni a i imperiilor mediatice, regi și prinți stau în spatele ușilor închise, uzurpând dreptul de decizie care aparține doar unuia dintre noi.

Toți bilderbergerii se regăsesc în maxima filosofului, economistului și istoricului scoțian David Hume, care a observat cu perspicacitate: ”Omul e lup față de om.”

Țelul acestui Club este: DOMINAȚIA ÎNTREGII LUMI. Clubul Bilderberg nu urmărește banii, căci aceștia sunt deja în mâinile lui, ci doar puterea. Fiindcă dorește să obțină control absolut asupra tuturor, în universul acesta ideal, noi, cetățenii, nu suntem decât sclavi, iobagi fără lanțuri vizibile, dar iremediabil legați de lumea nedreaptă.

Acești bilderbergeri construiesc o lume fără națiuni și frontiere, un model de lume nouă implantat cu forța.

Cu toate că unii nu văd, dar deja trăim într-un totalitarism global, în minciună și manipularea datelor și evenimentelor. În vederea controlării populației, care trăiește într-o perpetuă frică și neliniște.

Clubul Bilderberg și Noua Ordine Mondială

În spatele scenei pe care are loc spectacolul politic international, există organizații secrete, care colaborează în vederea instaurării NOII ORDINI MONDIALE.

Deși expresia este veche, căci apare și pe bancnota de un dolar american, în zilele noastre ea se referă la noua lume globalizată. Oligarhiile au adoptat-o conștient de la Illuminati din Bavaria, un ordin secret fondat în 1776, care urmărea să preia controlul total al planetei. Iar mijloacele pentru înfăptuirea controlului total urmau să fie: propaganda, dezinformarea, secretul și trecerea sub tăcere a anumitor fapte, pentru ca acestea să fie percepute confuz, practicarea filosofiei haosului constructiv sau dezordinii create în folos propriu. Astăzi, cu părere de rău, suntem martorii la astfel de evenimente care ne taie complet libertatea și drepturile noastre.

Acești bilderberi se întrunesc fără știrea lumii.

O fac ca să-ș definească strategiile cu ajutorul cărora să-și stabilească propria globalizare: instaurarea unui singur guvern, crearea monedei unice, o religie unică. Dorința lor de putere se va concretiza prin asumarea conducerii ONU. Ei vor transforma ONU într-un guvern planetar, omogen, care nu va face diferența între țări, ci între regiunile de pe glob. Ei vor impune aceleași legi unor culturi atât de diferite precum cea orientală cu cea occidentală, hindusă sau arabă.

Majoritatea oamenilor nu bănuisc până unde ajung rețelele acestora, iar cei care credem în influența Clubului Bilderberg nu vom izbuti să-i convingem din cauza spălării creierelor și radiațiilor pe care numeroși bilderbergeri le proiectează zilnic de pe fronturile felurite și nebănuite. Teama noastră este victoria lor, tăcerea noastră este cel mai bun aliat al lor.

Unul dintre primele nume din fruntea Clubului Bilderberg este Henry Kissinger, autorul unui raport secret în care planifică reducerea drastică a populației, folosirea resurselor strategice și producerea de alimente ca armă de control social.

Bilderberg este un club ultraselect, rezervat celor mai puternici. Iar admiterea în el depinde de existența prealabilă a unor proprietăți bancare, funcții de putere, influențe teritoriale, intelectuale, economice și politice. Pentru el, dușmanii sunt platformele de protest civic, mișcările naționaliste ale popoarelor care refuză să le accepte jugul. Comunismul războilui rece, cunoașterea adevărată, lupta omului de rând pentru a obține libertatea autentică.

Bancherul James P. Warburg : ” Fie că vreți sau nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune e dacă va fi acceptat ori impus.”

Clubul Bilderberg se situează deasupra metodelor parlamentare din oricare țară, deasupra legii oricărei țări. Ei sunt cei care fac legea, dictează ordinele care, prin rețelele lor de influență, vor fi aprobate ulterior de organismele democratice. Această legislație, care afectează viața milioanelor de oameni de rând, face parte dintr-un plan global care a obținut deja consensul Clubului Bilderberg.

Ei sunt răspunzători de toate evenimentele importante din istoria noastră actuală: cele două războaie mondiale, asasinarea lui John F. Kennedy și a Indirei Gandhi, 11 septembrie și 11 martie, fiind doar câteva exemple.

Un alt scop al acestor mari este de a pune capăt suprapopulării, pledând că nu există pe glob resurse suficiente pentru toți. Și în ajutor pentru realizarea acestui plan vin imperiile farmaceutice , prin producerea medicamentelor, vaccinurilor, realizate special în acest scop.

Banca Rotschild, Rockfeller și Henry Kissinger au făcut încă de la început parte din sâmburele tare al grupului. Au fost trei piese cheie în decursul istoriei, fiind botezați ” marii preoți ai capitalismului”. Așa cum bine a menționat David Rockfeller, Clubul Bilderberg urmărea să obțină ”o suveranitate supranațională a elitei intelectuale și a băncilor mondiale.”

Despre toți membrii acestui club și proveniența lui , ne descrie detaliat și cu lux de amănunte Cristina Martin în cartea ” Clubul Bilderberg. Stăpânii Lumii.” Aici descoperim adevărul adevărat pe care noi, ca oameni simpli, nu-l cunoaștem din cauza mediei care ne dezinformează cu un anume scop. Cât și a șefilor de guverne, care implimentează legi, asigurându-ne că sunt în favoarea cetățenilor, de fapt fiind împotriva noastră, având drept scop eliminarea libertății și a drepturilor noastre ca cetățeni.

Jocurile Belice

La fel cum alarmanta și presupusa schimbare a climei urmărește să manipuleze emoțiile cetățenilor, trezind în ei o mare nevoie de a fi protejați, altă strategie folosită de bilfderbergeri în dorința de a aborda toate domeniile societății mondiale sunt jocurile belice. Este vorba despre utilizarea tuturor vicleșugurilor și mijloacelor la îndemână, oricât de ILEGALE ar fi ele, pentru ca populația să fie ținută departe de adevăr. Într-o stare de control absolut, unde, într-un viitor foarte apropiat, mai mult, deja într-un prezent, libertatea de acțiune și gândire va fi sau este deja o amintire efemeră, un mit ce va aprinde imaginația urmașilor noștri.

Deciziile acestui Club ajung la noi cu întârziere, ceea ce înseamnă că membrii lui lucrează cu mulți ani în avans. Iar proiecțiile lor se transformă în legi elaborate pentru a fi aprobate în parlamente și stabilite pentru a pune societatea în mișcare.

Ce este interesant, este faptul că Clubul se întrunește în locuri în apropierea celor unde urmează să se desfășoare o întâlnire de nivel înalt sau internațional, în special înaintea reuniunii G 20. De ce ? Fiindcă sunt aceeași membri, ai Clubului și participanții la reuniunile internaționale, acolo unde se elaborează agenda geopolitică mondială pe termen scurt, mediu sau lung.

Băncile internaționale și Noua Ordine Mondială

Pe lista participanților la întrunirile Clubului Bilderberg apar președinți de guverne și miniștri, comisari europeni, specialiști în finanțe și strategi internaționali, reprezentanți ai FMI, Băncii Mondiale, secretari generali ai NATO, experți în chestiuni de apărare, viitori lideri politici europeni, mediatori de înalt nivel.

Băncile internaționale au jucat un rol de bază în conturarea lumii actuale, izbutind să pătrundă în toate domeniile vieții sociale și să devină indispensabile prin sistemul lor de credite și împrumuturi, fapt pentru care participarea și consensul lor în chestiuni globale devin inevitabile. Presiunea marilor bănci internationale asupra deciziilor la nivel mondial nu este una imaginară, ci un fapt recunoscut chiar din interiorul sistemului financiar.

Majoritatea membrilor Clubului Bilderberg sunt de origine iudaică, un argument forte în unirea tuturor religiilor în una singură, globală.

Adepții lui Margaret Thatcher acuză Clubul Bilderberg că a făcut presiuni pentru a o înlătura din politică, fiindcă s-a opus categoric introducerii monedei unice, euro.

Cum a confirmat o sursă a grupului, ” evenimentele mondiale nu au loc la întâmlare, ele sunt gândite pentru a avea loc, mai ales dacă este vorba despre chestiuni naționale, precum comerțul. Cea mai mare parte din ceea ce se întâmplă sunt lucruri dirijte de puținii care au în mână puterea.”

Masoneria

Masoneria este una dintre cele mai vechi frății din lume. Rădăcinile ei ajung în evul mediu. Francmasoneria este o frăție în cadrul unei frății; o organizație exterioară care ascunde frăția interioară a aleșilor. Clubul Bilderberg acționează chiar în masoneria invizibilă, încercând să-și convingă membrii că în doctrina lor poate fi găsită piatra filosofală a existenței. Iar religia acestora fiind identificată de mulți cu mișcarea New Age. Masonii definesc Dumnezeul ca pe un soi de energie universală și apare reprezentat simbolic în litera G de pe stemele și stindartele lor.

Acest Club este opera masonilor fiind pe orbita masonică. Pentru Illuminati, Lucifer este Dumnezeu, iar Iisus este un imitator. Tot ei propagă ideea că este bine ca anumiți oameni să moară de foame sau alte condiții, pentru ca alții să trăiască în exces . Pentru ca o elită globală să-și arate puterea garantată de bogăția infinită, de miliarde de euro, multe persoane trebuie să sufere de foame și să fie exploatate. Numărul lor reprezentant este 666 (Ex: Loja Rockfeller 666).

Simbolismul ocult al bancnotei de un dolar

La 4 iulie 1776, delegații celor 13 state din Noua Anglie proclamau Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii. Dintre cei 13 semnatari, nouă erau masoni: Ellery, Franklin, Hancock, Hewes, Hooper, Paine, Stockton, Walton și Whipple.

După ce a promulgat Declarația de Independență, Congresul i-a însărcinat pe John Adams, Benjamin Franklin și Thomas Jefferson să elaboreze emblema oficială a noului stat și fiecare dintre ei a sugerat o imagine bazată pe simbolismul biblic și grecesc. Dar imaginea definitivă a propus-o secretarul Congresului, Charles Thompson, maestrul unei loje masone din Philadephia, în fruntea căreia se afla Benjamin Franklin.

Reversul emblemei reproduce simbolul Ordinii illuminati din Bavaria. În centru este o piramidă alcătuită din 13 trepte (cele 13 state noi), iar pe cea de la bază apare o dată scrisă cu cifre romane: MDCCLXXVI, 1776, anul independenței și creării Ordinului Illuminati din Bavaria. Triunghiul care formează vârful edificiului are raze de jur împrejur și un ochi în interior, este Ochiul care vede totul. Cea de-a doua legendă a reversului Marii Embleme care apare la baza piramidei spune despre Noua Ordine a Secolelor- Novus Ordo Seclorum.

În anul 1945, Franklin Delano Roosevelt, fratele mason și președinte al SUA, a dus procesul pe cele mai înalte culmi, dând dispoziție ca reversul Marii Embleme americane să se imprime pe reversul bancnotei de un dolar.

Cele trei războaie mondiale- plan pentru accelerarea Noii Ordini Mondiale

Illuminati era o societate secretă, fondată de profesorul universitar german de drept canonic Adam Weishaupt, în secolul al XVIII-lea. A fost subvenționată de bancherul evreu Meyer Amschel Rotschild, a cărui familie este una dintre cele mai bogate și mai puternice din lume, și acuzată că urmează tradiția satanico-ezoterică. Adam Weishaupt a fondat conducerea Ordinului Illuminati la 1 mai 1776. În opinia jurnalistului Andreas Faber- Kaiser, ” faptul că această zi e o sărbătoare mondială- Ziua Muncii- lămurește strânsa legătură care există între Illuminati și Internaționalele Socialiste. După moartea lui Weishaupt în 1830, masonul Albert Pike a fost ales să continue activitatea Ordinului Illuminati, concepând un plan pentru accelerarea instaurării Noii Ordini Mondiale, prin provocarea a trei războaie mondiale.

Obiective care trebuiau atinse prin provocarea celor trei războaie mondiale:

  1. Primul război mondial trebuia să izbucnească pentru a permite membrilor Ordinului Illuminati să-i înlăture pe țarii Rusiei și să transforme această țară în fortăreața comunismului ateu. Se va profita de divergențele provocate de către agenții Ordinului Illuminati între imperiile britanic și cel german, pentru a stimula acest război. La sfârșitul războiului, se va construi comunismul, de care se va profita pentru a distruge celelalte guverne și a slăbi religiile.
  2. Al doilea război mondial trebuia promovat profitând de conflictele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuia să înceapă pentru a distruge naționalismul, iar sionismul politic trebuia să fie destul de puternic pentru a fonda statul suveran al lui Israel în Palestina. Trebuia să se înființeze o internațională comunistă puternică pentru a înfrunta tot Ansamblul creștinității, pe care s-o țină în frâu și s-o mențină până când vor avea nevoie de ea pentru cataclismul final.

Ce a fost am văzut, ce urmează…vom vedea…

3. Al treilea război mondial trebuie stimulat profitând de contradicțiile provocare de agenții Ordinului Illuminati. Războiul trebuie condus astfel încât Islamul și sionismul politic ( statul Israel) să se distrugă reciproc. Acest război trebuie să provoace cel mai mare cataclism cunoscut vreodată pe planetă: ” Îi vom elibera pe nihiliști și atei, provocând un cataclism social formidabil, care va arăta clar națiunilor roadele ateismului absolut…. Mulțimea deziluzionată de creștinism va primi adevărata lumină prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer…”

Când veți vedea că se sting luminile în New York, să știți că ne-am atins țelul.