Skip to content

Activarea și creșterea energiei prezentului (The Most Important 1)

activarea si cresterea energiei

Activarea și creșterea energiei. Combinarea unei intenții clare cu niște emoții înalte.

Odată ce te afli în dulcele punct al momentului prezent, unde există toate posibilitățile în câmpul cuantic, cum transformi una sau mai multe dintre aceste potențiale, aceste posibilități imateriale, în realitate în lumea 3D a materiei? Aceasta cere două lucruri: o intenție clară și o emoție ridicată. Intenția clară înseamnă ce anume vrei să creezi și să descrieți aceasta în detaliu.

Să zicem că vreți să mergeți într-o vacanță minunată. Unde vreți să mergeți ? Ce fel de cazare vreți să aveți ? Ce mâncare vreți să aveți ? Faceți totul detaliat, pe cât se poate de real. Aceste gânduri care compun intenția, sunt încărcătura electrică pe care o trimiteți în câmpul unificat.

Activarea și creșterea energiei: Emoțiile înalte și intenția

Acum trebuie să combinați acea intenție cu o emoție înaltă, cum ar fi iubirea, recunoștința, inspirația, bucuria, entuziasmul. Trebuie să simțiți emoția pe care anticipați că o veți avea când veți manifesta intenția, și apoi simțiți emoția înaintea experienței. Emoția înaltă este încărcătura magnetică pe care o trimiteți în câmp.

De vreme ce energia este frecvență și toate frecvențele transportă informație, acea energie înaltă transportă gândul sau intenția ta.

Când combini o intenție clară cu emoții înalte, emiți o nouă semnătură electromagnetică în câmp. Cu cât ești mai conștient de acea energie, cu atât mai mult vei atrage experiența spre tine.

Emoțiile limitative- Activarea și creșterea energiei

De fapt, orice energie pe frecvență joasă pe care o simți nu poate transporta ideea cu viitorul tău de vis. Va transporta doar un nivel de conștiință egal cu acele emoții limitative. Din acest motiv, dacă vrei să faci ceva nelimitat, ar fi bine să te simți nelimitat. Dacă vrei să te vindeci, trebuie să-ți ridici energia la plenitudine și unitate.

Cu cât mai înaltă este emoția pe care o simți, cu atât mai mare este energia pe care o emiți și cu atât vei avea o influență mai mare asupra lumii materiale. Și cu cât este mai mare energia ta, cu atât îți ia mai puțin timp ca manifestarea să apară în viața ta.

Cum să obții jobul visurilor tale

Pe o foaie de hârtie scrie litera J și desenează două cercuri cu linie șerpuită în jurul literei, care să reprezinte câmpul electromagnetic. Acest J este o posibilitate, intenția clară despre jobul pe care îl vrei. Sub acest J scrie cuvântul intenție și scrie caracteristicile a ceea ce vrei să aibă noul tău job. Poți scrie orice, mai puțin când și cum se va întâmpla. (EX: vreau să fiu propriul meu șef și să-mi conduc echipa.) Apoi gândește-te cum te vei simți când se va întâmpla aceasta.

După sau dedesubtul caracteristicilor pe care le-ai notat pentru a clarifica intenția pentru noul Job, scrie EMOȚII ÎNALTE- ENERGIA VIITORULUI MEU. Și să vedem câteva exemple: puternic, îndrăgostit de viață, liber, recunoscător, nelimitat. Acestea sunt emoții înalte care te vor ajuta în a-ți atrage noul job (ce simți tu când te gândești la noul tău job).

Acum meditează

Acum gândește-te la acel simbol, adică J, în ochiul minții tale, în timp ce radiezi acea energie în spațiul de dincolo de corpul tău, ca și când ai acorda un radio și ai recepționa o frecvență care transportă informație.

Și apoi, odată ce ai stat în acea stare nouă pentru ceva timp, gândește-te ce vei face la noul tău job. Ce alegeri vei face? Ce lucruri vei face? Cu ce oameni te vei întâlni? Trebuie să trăiești în acea realitate viitoare în momentul prezent, adică vizualizează la timpul prezent. Fă acest exercițiu în fiecare zi, timp de 21 zile. Ai răbdare și vei vedea cum fiecare zi îți va aduce situații, oameni, lucruri care te vor apropia de jobul visurilor tale.

Te-ar putea interesa și:

Cum trecutul devine viitorul vostru

Schimbarea este dificilă la început 

Meditația pentru începători- lecție completă

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.