Skip to content

Vitamina C The Ordinary 23% + HA Spheres 2% (With Love )

  • by
vitamina c the ordinary

Vitamina C The Ordinary 23% + HA Spheres 2%

Vitamina C este cea la care apelezi atunci când ai răcit sau când vrei să îți consolidezi sistemul imunitar. În ultimul timp, însă, aceasta este apreciată tot mai mult pentru beneficiile pe care le oferă tenului. Prin acțiunea sa, vitamina C este un aliat de nădejde al epidermei, protejând-o împotriva radicalilor liberi și radiațiilor UV. În plus, miraculoasa vitamină oferă luminozitate pielii și redă pielii aspectul tineresc. Aceasta îți va proteja, repara și îmbunătăți vizibil tenul, care va deveni mai luminos de la o zi la alta. 

Tenul nostru este supus acțiunii a numeroși factori nocivi din mediul extern. Acești factori ne agresează pielea feței, motiv pentru care ridurile nu întârzie să apară. De asemenea, sub acțiunea lor, tenul devine tern și lipsit de vitalitate. Vitamina C combate toate aceste efecte, în special datorită proprietăților antioxidante pe care le are. Concret, vitamina C stimulează sinteza de colagen, contribuind la rejuvenarea pielii. În plus, această vitamină estompează petele pigmentare, precum și semnele provocate de erupții sau acnee, uniformizând nuanța tenului și conferindu-i un plus de luminozitate.

Cum introducem vitamina C în rutina de îngrijire a pielii?

Având în vedere faptul că vitamina C este un ingredient activ, ea trebuie introdusă treptat în ritualul de îngrijire, tocmai pentru a analiza reacțiile pielii. Dermatologii recomandă aplicarea produselor pe bază de vitamina C dimineața, pentru ca ea să ofere protecția necesară împotriva razelor UV, intensificând acțiunea loțiunii de protecție solară.

Pentru seară, sunt ideale serumurile cu vitamina C, care au o textură lejeră și care pot fi aplicate simplu, fiind absorbite rapid în piele.

De asemenea, persoanele cu ten acneic pot folosi creme cu vitamina C, deoarece aceste produse au și rol antiinflamator și, ca urmare, ajută la prevenirea cicatricilor.
Cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C ajunge prea puțin să ne hrănească tenul atunci când o consumăm ca atare. Pielea noastră reușește să o absoarbă într-un mod eficient doar când forma vitaminei este una serică.

 Iar una dintre cele mai recomandate suspensii cu vitamia C este Vitamina C The Ordinary 23% + HA Spheres 2%.

Această suspensie oferă un tratament vegan fara apa, parfum si siliconi pe baza de vitamina C, o molecula cu actiune antioxidanta care lumineaza si uniformizeaza tenul. Formula este un concentrat de pulbere de acid ascorbic suspendat intr-o baza lichida, imbogatit cu squalan si acid hialuronic.

Cum se utilizeaza Suspensie de Vitamina C The Ordinary 23% + HA Spheres 2%

 Aceasta suspensie poate fi utilizata singura sau amestecata cu alte creme si seruri. Evitati combinatiile cu: niacinamida, peptide, acizi directi, retinoizi si EUK 134. Ar trebui utilizata dupa curatare si seruri pe baza de apa, inainte de creme sau uleiuri, evitand zona ochilor.

Considerat unul dintre cele mai eficiente produse The Ordinary Vitamin C, are o toleranta foarte buna pe pielea sensibila. Marca sugereaza posibile senzatii de furnicaturi la primele utilizari. La fel ca toate tratamentele pe baza de vitamina C, serveste ca tratament anti-imbatranire si anti-pete. Textura o face mai mult ca o crema decat un ser si este destul de grasa.

Brandul The Ordinary ne spune ca acestă suspensie poate fi utilizată in combinatie cu alte seruri pentru fata, dar ne aminteste, de asemenea, sa n-o folosim impreuna cu produse care contin niacinamidă, pentru a evita interactiunile neplacute. De fapt, utilizarea simultana a acestor doua ingrediente ar anula toate posibilele efecte pozitive, anuland beneficiile. Deci,  nu trebuie utilizat impreuna cu alte ingrediente active, mai exact niciodata in aceeasi rutina cu produsele pe baza de niacinamidă.

Cu toate acestea, daca dorim sa includem atat niacinamida, cat si vitamina C in rutina noastra de ingrijire a pielii, o putem face in doua momente diferite ale zilei. De exemplu, aplicam vitamina C dimineata si lasam niacinamida pentru aplicarea de seara.

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.