Skip to content

Serul cu Acid Hialuronic The Ordinary 2% + B5 (With Love )

  • by
acid hialuronic

Ce este Serul cu Acid Hialuronic The Ordinary 2% + B5 ?

Acidul hialuronic pare a fi ingredientul minune care previne îmbătrânirea. Această substanță se mai numește și hialuronat și a fost descoperită în anul 1934, de către doi cercetători de la Universitatea Columbia din New York. 

Acidul hialuronic are rolul de a menține țesuturile hidratate, un singur gram de acid hialuronic poate să susțină aproximativ 6 litri de apă. Nu este de mirare, așadar, că pielea conține 50% acid hialuronic, iar cele mai mari concentrații se găsesc în cartilagii și la nivelul ochilor. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru nu mai produce acid hialuronic. Problema este rezolvată cu ajutorul tehnicilor moderne care permit sintetizarea și producerea acidului hialuronic, pentru că acesta are multiple utilizări în medicină și în industria cosmeticelor. 

Acidul hialuronic nu este un agent de hidratare (nu hidratează țesuturile). Acidul hialuronic asigură hidratarea pielii prin reținerea apei. De aceea este nevoie să folosești acidul hialuronic în combinație cu alte produse de hidratare.

Beneficii cosmetice ale acidului Hialuronic:

Acidul hialuronic este un tratament foarte eficient în cosmetică:

Hidratează pielea

Acidul hialuronic nu numai că hidratează pielea, dar menține elasticitatea acesteia.

Previne efectele îmbătrânirii

Previne uscarea pielii

Protejează împotriva radicalilor liberi

Acidul hialuronic are rolul unui antioxidant, în sensul că protejează pielea împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. 

Stimulează producția de colagen

Colagenul este o proteină care se află în piele și care are rolul de a menține pielea fermă și elastică. Numai că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen scade, astfel încât apar liniile fine și apoi ridurile. Acidul hialuronic ajută la stimularea producției de colagen, având proprietăți anti-aging.

Unul dintre cele mai recomandate seruri cu Acid Hialuronic este – Serul cu Acid Hialuronic The Ordinary 2% + B5.

 Este Un ser vegan cu acid hialuronic, in concentratie. Acesta combina actiunea hidratanta si plombanta a acidului hialuronic, care atrage pana la 1.000 de ori greutatea proprie in apa, cu cea a vitaminei B5, care creste hidratarea suprafetei.

Cum se utilizeaza Serul cu Acid Hialuronic The Ordinary 2% + B5 :

The Ordinary acid hialuronic este deosebit de potrivit pentru pielea uscata si deshidratata, poate fi utilizat in timpul zilei sau seara si nu are contrast cu alte produse. Se foloseste ca orice ser, deci, aplicati cateva picaturi de produs pe fata si pe gat dimineata si seara dupa curatare si inainte de folosirea produse uleioase si creme.

Acest ser miraculos lasa pielea hidratata, plina si absolut moale. Consistenta este ideala, nici prea groasa, nici prea lichida. Perfect pe toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile, pentru a mentine un nivel bun de hidratare.

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.