Skip to content

Secretul formei corpului tău (The Most Important 1)

  • by
secretul formei corpului

Secretul formei corpului tău.

Chipul unei persoane care se simte fericită radiază bucurie. În timp ce chipul unei persoane care e mereu tristă va avea multe riduri, adică multe semne ale tristeții.

Cineva care are spatele încovoiat înseamnă că duce pe umerii săi multe probleme. Eliberându-se de povara pe care o poartă pe umeri, încet-încet viața sa va deveni mai fericită. O persoană care lucrează exclusiv asupra corpului fizic va avea nevoie de ani întregi pentru a-și redresa coloana vertebrală. Însă, dacă ar face și o muncă mentală și spiritulă, dacă ar privi viața cu mai multă seninătate și și-ar schimba complet comportamentul, își va redresa coloana mult mai repede. Ideal este să te ocupi în același timp de corpul fizic și de viața interioară !

Atunci când o persoană devine conștientă de blocajele de la nivelul fizic și elimină aceste blocaje dureroase, fizicul său se schimbă treptat. Când corpul- o anumită parte a lui sau în ansamblu- are un aspect echilibrat, aceasta arată că totul este în armonie.

Secretul formei corpului tău: un corp foarte mic

Când o persoană are un corp foarte mic , aceasta înseamnă că nu vrea să se maturizeze atât de devreme, că vrea să rămână copil toată viața deoarece viața de adult i se părea foarte dureroasă. Această stagnare a creșterii a survenit încă în copilărie în urma observării a ceva extrem de dureros trăit de părintele de același sex. Persoanele cu corpul foarte mic dau și impresia că poartă pe umeri o povară foarte grea. Iar aceasta le împiedică creșterea.

Secretul formei corpului tău: un corp mare

De ce ai un corp mare ? Știai că o cauză ar putea fi o rană din copilărie? Căci cineva cu un corp mare este o persoană care se simțea mare încă din copilărie, care a decis să fie ca mama sau ca tata, sau chiar să-i depășească. Există în ea o aspirație de a se dezvolta pe planul lui ” a fi”.

Un corp mare, chiar obez, reprezintă, în general nevoia de protecție. Persoana respectivă s-a înfășurat într-un strat gros de grăsime pentru a se proteja împotriva criticilor, a rănilor sau abuzurilor comise de ceilalți, fie pentru a nu atrage atenția sexului opus.

Aceste persoane încep să se îngrașe când trăiesc o perioadă de nesiguranță, de indispoziție, când simt o mai mare nevoie de protecție. Apoi, odată perioada critică trecută, excesul de greutate dispare.

Persoana care este foarte posesivă și vrea să păstreze totul pentru sine, sau cea care are tot timpul așteptări, se poate îngrășa fiindcă vrea să aducă totul către sine.

Obezitatea îl poate afecta și pe cel ce nu îndraznește să treacă la acțiune în urma deciziilor luate. Își blocează singur energia și corpul său se îngrașă.

De reținut !- Secretul formei corpului tău

Este important să reținem că, dacă o anumită parte a corpului este mult mai dezvoltată decât ar trebui, aceasta indică un blocaj al energiei în locul respectiv.

Secretul formei corpului tău: tălpile mari

Persoanele cu tălpile mari au decis să se contecteze la pământ pentru a capta un surplus de energie. În copilărie se simțeau în siguranță cu mama lor. De aceea continuă să se aprovizioneze cu energie prin tălpile picioarelor- energie pe care o primesc de la pământul-mamă.

Persoanele cu talpa mică indică contrariul. Persoana respectivă își caută siguranța tinzând către cer, către cosmosul care reprezintă tatăl.

Secretul formei corpului tău: picioarele groase și subțiri

Picioarele groase sunt necesare unei persoane care se crede obligată să facă totul prin forțe proprii pentru a-și asigura o situație materială bună. În copilărie sau adolescență, a luat hotărârea să se bazeze numai pe sine însuși.

Picioarele subțiri indică contrariul. Aceste persoane sunt orientate mai curând spre energiile sale spirituale, preferând ca alții să se ocupe de aspectul material al vieții lor. Este vorba aici despre o dorință secretă, dar profundă.

Pulpele groase indică o persoană care trăiește multe resentimente. În tinerețea sa au fost multe lucruri pe care nu a vrut să le accepte, situații sau evenimente pe care le-a socotit nedrepte. Și astfel, continuă să ducă asta cu sine, chiar dacă e greu, nefiind conștientă de situația ei.

Secretul formei corpului tău: Blocarea energiei și pulpele groase

Persoanele care au pulpele foarte apropiate și ale căror picioare se îndepărtează de la genunchi sunt timide și rezervate. Este felul lor inconștient de a-și închide energia în acel loc și de a-și bloca sexualitatea. Energia rămâne în abdomen și la nivelul pulpelor și nu poate circula mai jos, de-a lungul picioarelor. Din acel motiv, gambele și gleznele sunt mult mai fine decât pulpele. Când energia rămâne blocată în abdomen sau pulpe, mișcările rapide sunt imposibile.

Acestor persoane le este greu să trăiască în propriul corp, să se simtă în largul lor și nu sunt înrădăcinate îndeajuns în pământ. De multe ori sunt convinse că acțiunile lor nu dau nici un rezultat și tot ce fac este sortit eșecului. De aceea ajung foarte repede la dezamăgire.

Secretul formei corpului tău: Mergi cu capul și pieptul înainte ?

Atunci trebuie să știi că ești o persoană care mai întâi acționează și apoi gândește. Ia hotărâri foarte rapid și, uneori , în mod imprudent.

Persoana care merge cu trunchiul rămas puțin în urmă și picioarele înainte e orientată spre reflecție. Avansează cu multă prudență. Uneori ratează ocazii importante fiindcă se gândește prea mult înainte de a trece la acțiune.

Omul cu un mers calm, măsurat, cu pași mai mult sau mai puțin egali, sugerează echilibru, fermitate de spirit în luarea deciziilor.

Cineva cu mersul alert, viu arată entuziasm și bucuria de atrăi. Omul care avansează mândru, cu curaj este un individ care se simte bine în pielea sa.

Persoana care face pași foarte mici și dă impresia că abia atinge solul sugerează intrigă, viclenie, precum și o mare capacitate de a cădea în picioare în orice situație periculoasă.

Persoana care mege cu picioarele orientate spre interior arată prudență și reflecție excesivă. Cea care merge cu picioarele orientate în afară este mulțumită de ea însăși. Totuși, poate fi vulnerabilă și imprudentă în afaceri, chiar pe punctul de a cădea victimă înșelăciunii.

Secretul formei corpului tău: fesele

Fesele mici, orientate spre interior indică o tendință de a menține mereu controlul, dificultatea de a se abandona sau teama ca ceillați să nu aibă putere asupra lor. Aceste persoane au multă energie blocată în partea de sus a corpului, în zona pieptului. Femeilor le este greu să se abandoneze sexual.

Fesele mari indică tendința de a avea putere asupra celorlalți prin sexualitate sau din punct de vedere material.

Bazinul foarte larg și abdomenul mare arată un blocaj de energie la acest nivel. Predomină emoțiile de frică, nesiguranță, dorința de putere și orgoliul. Pentru a le elibera e foarte important să-și dezvolte acea persoană credința în viață care are grijă de toți și să învețe să se iubească pe sine și pe cei din jur.

De reținut !

Ne e greu să primim lucrurile bune în viață? Avem impresia că trebuie să suferim pentru a merita fericirea ? Aceasta mentalitate este cauza multor boli și indispoziții.

Brațele lungi denotă o mare aptitudine de a îmbrățișa noi experiențe, de a-i asculta pe oameni.

Brațele scurte indică o oarecare rezervă și dificultate în a accepta noul.

O ureche mică este semnul unei personalități șterse, modeste și deseori insignifiante, lipsită de judecată și incapabilă de a se aprecia la justa valoare.

O ureche mare indică un câmp de conștiință larg, receptivitate față de mediul înconjurător și o bună adaptare la lumea exterioară.

Articole cu tematică asemănătoare:

Vindecarea rănii de umilire- Masochistul

Rigidul- Vindecarea Rănii de nedreptate

Vindecarea rănii de trădare- Dominatorul

Semnificația metafizică a bolilor și afecțiunilor 

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.