Skip to content

Secretele întregii vieți -legea vieții (The Most Important 1)

secretele intregii vieti

Secretele întregii vieți, vol 1 de Elena Iuliana Neagu & John Yorgos – idei esentiale după care trebuie să ne trăim viața. Cartea aceasta trebuie s-o citească toți. S-o recitească și s-o aplice în practică. Doar atunci rezultatele nu vor întârzia să apară.

Noi credem că viața este grea, că este normal să ne chinuim și să suferim. Dar aceste convingeri le avem fiindcă suntem confuzi, nimeni nu ne-a spus adevărul despre noi, de unde venim și încotro ne îndreptăm. Pentru cei care dețin secretul viața este un Joc. Este un joc frumos și simplu, deținând regulile lui. Ei știu cum să controleze prezentul și viitorul, ei au aflat adevărul, adică s-au TREZIT.

Cartea Secretele întregii vieți, vol 1 te va ajuta să înțelegi cine ești cu adevărat. Că nu ești singur pe pământ și că există o Forță Superioară și Legi Universale. Iar dacă vei înțelege cum funcționează aceste legi, viața ta se va schimba în bine într-un timp foarte scurt. Acesta este Marele Secret.

Citind cartea Secretele întregii vieți, vol 1, vei înțelege că:

 • Viața poate fi un joc simplu;
 • Nimic din ceea ce se petrece în viață nu este întâmplător;
 • Cum să ieși din zona ta de confort și de ce trebuie s-o faci;
 • Cum poți produce schimbarea din tine;
 • Vei primi răspunsurile la întrebările tale.

Secretele Întregii Vieți- Eliminarea blocajelor

Omul nu se schimbă până nu îi ajunge cuțitul la os.

Până când suferința nu este atât de profundă să simtă că nu mai are aer, el rămâne în ignoranță. Noi vrem să credem că nu este necesar ca omul să treacă prin lecții dure pentru a-și dori o schimbare în viața lui. Noi suntem convinși că una dintre cauzele care ne aduc suferința și lecții dure din partea vieții este lipsa de cunoaștere. Adevărul este că din momentul nașterii nimeni nu ne învață cum să fim fericiți, pentru că puțini o știu. Cunoașterea este importantă. Doar prin cunoaștere poți înțelege viața.

Secretele Întregii Vieți: care sunt ele ?

Iată doar 10 Secrete conținute în miraculoasa carte, restul rămâne să le descoperiți singurei:

 • SECRETUL 1: Cum sa NU mai atragi in viata ta suferintele, necazurile si intamplarile negative care vin peste tine si care par ca nu au nicio cauza. Vei fi uimit sa afli ca nu este asa.
 • SECRETUL 2: Cum sa atragi banii, prosperitatea si abundenta in viata ta, chiar daca ai avut tot timpul probleme cu banii (deblocarea energiei banilor).
3: Cum sa scapi de suferinta, tristete si durere si sa umpli golul interior prin gasirea adevaratei fericiri (acea fericirea care dureaza si nu este fragila).
 • 4: Cum sa iti dai seama de semnele pe care Universul / Creatorul / Dumnezeu, cum vrei tu sa ii spui, ti le da de fiecare data pentru ca tu sa faci alegerile potrivite si sa iei deciziile corecte.
 • 5: Cum sa iti gasesti menirea pe acest Pamant sau scopul in aceasta viata. Majoritatea oamenilor nu isi cunosc menirea si acesta este unul dintre motivele principale pentru care nu sunt impliniti.
 • SECRETUL 6: Cum sa elimini blocajele energetice din viata ta care iti aduc atat de multe probleme si intamplari nedorite si cum sa lasi Universul sa iti ofere ce e mai bun. In acest moment, El nu are cum sa faca acest lucru pentru ca TU nu ii dai voie.
7: Cum sa atragi automat in viata ta locul de munca mult dorit, fara stres si bine platit, folosindu-te de busola interioara a Sufletului tau ( misiunea Sufletului tau pe acest Pamant).
 • SECRETUL 8: Adevarul socant despre cum Sufletul nostru isi planifica viata inainte sa se intrupeze pe acest Pamant, de ce nu ne amintim nimic, ce evenimente se vor intampla obligatoriu in viata noastra, ce persoane vom intalni obligatoriu si ce lectii de viata vom avea.

SECRETUL 9: Ce se intampla dupa ce murim si dupa ce Sufletul renunta la acest corp. Raspunsul te va surprinde si te va bucura.

 • SECRETUL 10: CINE ne-a ascuns toate aceste informatii despre noi si puterea secreta pe care o continem. Informatii la care parintii nostri trebuiau sa aiba acces si sa ne invete secretele vietii din primul moment in care eram capabili sa intelegem. Autoarea le spune “cei ce conduc lumea din umbra”.

Secretele Întregii Vieți: Reîncarnarea și Karma

In varianta în care Reîncarnarea ar fi posibilă, Sufletele ar aduna Karma. Conform definiţiei oficiale, prin Karma se înţelege că nicio acţiune nu rămâne fără urmare, nicio acţiune nu rămâne fără consecinţă, iar acţiunea respectivă poate avea urmări atât în viaţa asta, cât şi într-o viaţă viitoare.

Ceea ce experimentăm acum este ceea ce „vrea” Karma să experimentăm, în funcţie de ceea ce am făcut în trecut. Fiecare sentiment, fiecare gând sunt consecinţele acţiunilor tale din trecut care te ajută să îţi înveţi lecţiile. Acţiunile noastre ne creează viitorul.

Karma este puterea invizibilă care ne învaţă. Orice vei trimite în Univers se va întoarce întotdeauna la tine. Karma mai poate fi regăsită în cunoscutele proverbe româneşti: ”Ceea ce semeni, aceea culegi” sau ce dai aia primeşti”, în Biblie.

Există Karma bună (sau Dharma)


•    Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui! (Matei 5: 7)
•    Ca de veţi ierta oamenilor greţealele lor, ierta-va ţi vouă Tatăl vostru Cel ceresc: (Matei 6: 14)


Există Karma rea


•    „Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul aceea va si secera.”(Galateni 67)
•  „Atunci lism i-a zis: “Intoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri. “ (Matei 26: 52)

Secretele Întregii Vieți: Totul este Energie si totul are o frecventa

Daca nu esti pe frecventa potrivita, adica pe aceeasi lungime de unda cu aceasta mare forta din Univers, intamplarile extraordinare in viata ta nu au cum sa curga spre tine. Totul devine haotic. Pare ca nimic nu mai are sens. In realitate, esti decuplat de la Sursa. Aceasta carte iti arata cum sa intri pe frecventa potrivita si sa lasi Marea Forta din Univers sa lucreze prin tine, cum v-a fost „intelegerea” inainte sa vii pe acest Pamant.
Aceasta este cheia pentru a atrage tot ce iti doresti cu adevarat: fie ca este vorba de relatii fericite, sanatate, bani, abundenta sau orice ar insemna pentru tine o viata frumoasa.

Stii ca ti-ai gasit scopul vietii tale atunci cand simti cu tot sufletul sa faci ceva anume, cand te scufuzi in acea munca si nu stii cand a trecut timpul.

„Daca vrei sa ai o viata fericita, leag-o de un scop, nu de oameni sau de lucruri.”

Albert Einstein

”Toata viata ta, adevarul ti-a fost ascuns. Nu ti-a spus nimeni cine esti de fapt, de unde vii si unde te indrepti.
Nu pentru ca aceste lucruri nu au fost descoperite. Sunt oameni care cunosc adevarul de mii de ani, dar intentionat nu vor sa il dezvaluie.
Eu ii numesc „cei care conduc lumea din umbra”. Ti-au ascuns aceste informatii pentru ca nu te vor Trezit.

Ei te vor usor de controlat si manipulat. Te vor un sclav al propriei vieti, lipsit de putere, tocmai pentru ca slabiciunea ta este puterea lor.
Din pacate, cei mai multi oameni sunt adormiti. Ei traiesc intr-un „somn” in care cred ca viata e o lupta grea; traiesti, mori si asta-i tot.
Ei bine, secretul care te va trezi din acest somn de-o viata intreaga e informatia pe care am pregatit-o pentru tine.
Te Provoc Sa Pornesti Pe Un Drum Al Transformarii Totale…”

Secretele Întregii Vieți: ce este fericirea ?

De ce nu pot fi fericit și eu ?- Deoarece adevărata fericire este o stare de A FI și nu vine din A AVEA: bani, posesiuni materiale, o relație, statut, faimă.

Care este diferența dintre Religie și spiritualitate:

 • Religia este o instituție. Spiritualitatea este o călătorie;
 • Religia vrea să te convertească. Spiritualitatea vrea să te inspire;
 • Știai că Religia are dogme, iar spiritualitatea are învățături înțelepte;
 • Religia îți spune să te supui, pe când spiritualitatea îți spune să experimentezi;
 • Religia vorbește despre păcat și iad. Spiritualitatea vorbește despre Karma.

Ce secrete ne ascunde Biserica? Manipularea oamenilor în numele lui Dumnezeu? Trebuie să avem frică de Dumnezeu? De ce Bibila a fost modificată ? Ce înseamnă credința cu adevărat? Există dovezi despre reîncarnare în Biblie, care ar fi ele? Care este scopul principal al vieții pe Pământ? Cum să alegi cu Sufletul și să nu te lași păcălit de Minte? Planificarea vieții înainte de naștere cum se petrece? Există viață după moarte? Ce se întâmplă când ești mort din punct de vedere clinic?

Continuare: Iisus Christos- secretul acuns de Biserică

Continuare: Karma și Reîncarnarea- alt secret ascuns

Continuare: Frica de Dumnezeu- Legile Divine

Acestea sunte doar puținele întrebări la care vei găsi răspunsuri citind imperioasa carte Secretele întregii vieți, vol 1 de Iuliana Neagu. O carte obligatorie pentru toată lumea care vrea să cunoască adevărul și să se descopere pe sine, care vrea să cunoască adevărata fericire și scopul întregii vieți!!!

Cumpără cartea aici

Te-ar putea interesa și : Secretele Întregii Vieți, Vol.2– rezumat amplu

3 Conversații cu Dumnezeu, Vol III– rezumat

2 Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobișnuit-rezumat

Cere Si Ti Se Va Da – rezumat

Secretul de Rhonda Byrne– rezumat

Magia de Rhonda Byrne – rezumat

Puterea de Rhonda Byrne– rezumat

Găsești cartea aici  https://www.libraronline.ro/carte/secretele-intregii-vieti-volumul-2-elena-iuliana-neagu–i62834

Comments are closed.