Skip to content

Rugăciuni miraculoase cu arhangheli (The Most Important 1)

  • by
rugaciuni miraculoase

Rugăciuni miraculoase cu arhangheli. De ce unele rugăciuni par să nu fie ascultate ?

Un aspect al liberului arbitru este nevoia de a explica de ce par unele rugăciuni să rămână fără răspuns. Această frustrare este foarte comună pe Pământ, îndeosebi atunci când cineva se roagă pentru starea de sănătate a unei persoane dragi.

Este foarte important să înțelegi că deciziile pe care le ia un suflet în legătură cu sănătatea și cu durata vieții sale pe Pământ sunt extrem de personale. Acestea sunt decizii luate liber de el, ținând cont de mai mulți factori.

Rugăciuni miraculoase cu arhangheli

Atunci când cineva trece printr-o boală gravă, conștiința sa se află deja în rai într-o stare asemănătoare unui vis perpetuu. În aceste momente, îngerii îi arătă sufletului respectiv ce opțiuni are. El nu numai că înțelege, dar chiar experimentează ce ar însemna să opteze pentru vindecare, pentru părăsirea planului terestru și reintegrarea în rai, sau pentru alte posibilități.

Sufletul experimentează anticipat cum îi va afecta alegerea sa pe cei dragi. Spre exemplu, sufletul unei persoane care a trecut printr-un accident grav experimentează ce ar  însemna să trăiască în continuare cu un handicap grav, afectând stilul de viață al familiei sale, sau să părăsească planul fizic, riscând astfel să le provoace celor dragi o durere și mai mare. Sufletul își cântărește opțiunile și ia decizia pe care o dorește, cu ajutorul ghizilor săi spirituali.

Fii convins că nicio decizie de a trăi sau de a muri nu este luată vreodată cu ușurință. Dacă un suflet este ferm hotărât să rămână pe Pământ, nimeni nu îl poate împiedica. În astfel de momente, cei care se  roagă pentru el consideră că Dumnezeu le-a răspuns la rugăciuni. Ce-i drept, aceste rugăciuni pot convinge sufletul să opteze pentru a rămâne pe Pământ, contribuind inclusiv la întărirea legăturilor pline de iubire între membrii familiei. 

Toate rugăciunile sunt ascultate

Absolut toate rugăciunile sunt ascultate, simțite și receptate în cer. Atunci când te rogi pentru sănătatea cuiva, tu îl înconjori cu energia caldă a iubirii… atât timp cât ești interesat exclusiv de binele persoanei pe care te rogi, nu de persoana ta.

La fel ca în cazul dăruirii, rugăciunile pot fi motivate fie de iubire, fie de frică. Prin urmare, dacă te rogi pentru sănătatea unei persoane dragi pentru că nu îți dorești ca aceasta să sufere și pentru că îți pasă de fericirea și de îndeplinirea menirii sale pe Pământ, rugăciunea ta este ancorată în iubire și va avea indiscutabil efecte pozitive asupra persoanei respective. Dacă te rogi însă pentru ea deoarece te temi de consecințele pe care le-ai suportat personal în urma pierderii sale, rugăciunea ta derivă din teamă. 

Ceea ce primești este echivalent cu ceea ce oferi, iar acest lucru este valabil întotdeauna. Unul din motivele pentru care multe rugăciuni par să rămână fără răspuns este că ele rămân în planul terestru interior, al vibrațiilor de joasă frecvență. Este ca și cum ai forța producerii unui miracol, dar nu ai obține decât miraj iluzoriu material, care nu poate dura prea mult.

Rugaciune către îngerul banilor

Unul dintre arhanghelii căruia i te poți ruga pentru ajutor financiar este Raziel. Acesta este considerat direct răspunzător de prosperitate și abundență, iar o rugăciune adresată lui, spusă din suflet, poate avea efecte uimitoare.

Numele Arhanghelului Raziel înseamnă „secretul lui Dumnezeu“, iar despre acesta se spune că știe toate misterele universului. Spunând rugăciunea adresată Arhanghelului Raziel, el își va folosi întreaga putere divină pentru a vă ajuta să aveți parte de prosperitatea și abundența pe care o doriți.

Arhanghelul Raziel, care ai înțelepciunea și darurile Universului, vei ști exact cum să mă ajuți să se îndeplinească dorințele mele, pentru creșterea abundenței și prosperității. Dăruiește-mi miracole în viața mea de zi cu zi. Amin!

Rugăciune către îngerul norocului

Barakiel este conducătorul din ordinul Serafimilor. Numele lui înseamnă „binecuvântarea lui Dumnezeu“ și este considerat îngerul norocului. Rugăciunea Îngerului Barakiel vă va ajuta să vă deschideți inima în așa fel încât să puteți primi darurile abundenței.

Arhanghel Barakiel, deschide-mi inima pentru a primi binecuvântările și șansele de reușite care mă așteaptă. Știu că ele sunt aici și acum și tu mă ajuți să le pot accesa. Invit aceste daruri ale abundenței să se manifeste în viața mea fizică. Ajută-mă să rămân pozitiv și să fiu un magnet al banilor și a tot ce reprezintă prosperitate și abundență. Îți mulțumesc, Arhanghel Barakiel“

Rugăciune pentru împlinirea interioară

Arhanghel Haniel, tu sursă puternică de bucurie, te rog ajută-mă să aflu și să cunosc împlinirea interioară, sursa adevăratei bucurii.

Ajută-mă să dezvolt relații armonioase cu mine însumi, cu alții și cu divinitatea, ca să pot trăi adevărata bucurie.

Vindecă-mi rănile provocate de stres și de dureri.

Dă-mi puterea te rog  să râd și să mă bucur de frumusețea vieții, astfel încât și eu să pot aduce bucurie și speranță în lume.

Așa să fie și așa este!

Rugăciune către Arhanghelul Mihail

           “Arhanghele Mihail, te rog să mă ajuți să descopăr lumina din mine însumi/însămi, să am încredere în Dumnezeu, care-mi arată drumul drept și în acord cu legile divine și care-mi înspiră acțiuni juste. Să devin conștient/ă de stările, gândurile și faptele mele, să discern ceea ce este spre binele meu și să urmez cu încredere și pace alegerile pe care le fac. Te rog să mă protejezi de agresiuni psihice sau fizice, să eliberezi teama, îndoiala, nemulțumirea, convingerile eronate, gândurile negative și agresivitatea din adâncul ființei mele și să-mi dai curajul să fiu așa cum mă îndeamnă inima. Ajută-mă ca atunci când sarcinile sunt prea dificile să găsesc forța necesară pentru a le împlini. Îți mulțumesc.”

Rugăciune pentru călăuzire către Arhanghelul Metatron

”Arhanghele Metatron,

te rog să mă ajuți să-l manifest pe Dumnezeu prin ceea ce sunt, să mă călăuzești spre a-mi găsi drumul propriu, orientându-mi dorințele, gândurile, faptele către împlinirea menirii personale.

Să identific și să manifest potențialitățile ființei mele, să înțeleg și să învăț lecțiile vieții și sensul fiecărei experiențe prin care trec.

Te rog să mă ajuți să fiu în locurile potrivite, la timpul potrivit și să întâlnesc persoanele potrivite împreună cu care să-mi împlinesc viața.

Îți mulțumesc.

Așa să fie și așa este!”

Rugăciune pentru sănătate și vindecare către Arhanghelul Rafael

”Arhanghele Rafael și voi îngeri,

accept sănătatea acum. Este minunat să știu că trupul meu este în siguranță, că sistemul meu imunitar este puternic și că sângele circulă optim în tot corpul meu. Toate organele principale sunt pline cu lumina vindecătoare a îngerilor. Sunt vindecat, mă simt bine, sunt sănătos!

Așa să fie și așa este!”

Rugaciuni divine

Imagine: www.pixabay.com