Skip to content

Raspunsul La Provocare Este Foarte Important (Best Results)

Raspunsul La Provocare Este Foarte Important

” Așa cum fierul ascute fierul, la fel un om îl ascute pe altul”- scria regele Solomon, al treilea monarh al Israelului.

Sunetul cu care fierul se ascute de fier este la fel de subtil ca acela al unghiilor care zgârâie tabla de scris. Dar regele Solomon a înțeles că singura cale de a scoate la iveală ceea ce este mai bun în noi și în ceilalți o reprezintă provocarea și confruntarea. O viață caracterizată de amabilități în relațiile cu ceilalți pare mai confortabilă și mai liniștită. O viață în care relațiile cu ceilalți sunt bazate pe automulțumire este una lipsită de realizări.

Cu toții ne confruntăn cu provocări în viață. Iar oamenii spun adesea că nu contează provocarea, ci modul în care reacționăm în fața ei. Destul de adevărat.

Unii oameni se rănesc, sau se accidentează, sau se îmbolnăvesc și renunță. În felul acesta, își semnează condamnarea la eșec.

Este adevărat că și răspunsul la provocare este important în egală măsură. Provocările care inspiră și conving sunt diferite de cele care descurajează și deprimă.

Lumea este presărată cu jumătăți de adevăr dăunătoare. Dar puține sunt la fel de periculoase ca aceasta: ” Fii de acord cu ceilalți ca să vă înțelegeți”. Nu așa se trăiește viața, se construiește o familie sau se conduce o afacere. Oamenii nu vor să regreseze, ci să evolueze. Ei vor ca viziunea lor asupra vieții să fie din ce în ce mai cuprinzătoare, iar asta înseamnă uneori să înfrunte provocările care li se ivesc în cale.

Charles Schwab a spus :„ Stimulând concurența ajungi la rezultate”. Când ne aflăm într-o competiție, ne străduim să ieșim învingători pentru că acest lucru ne dă sentimentul succesului și ne face să ne simțim importanți.
Raspunsul La Provocare Este Foarte Important

Când victoria este una de grup, ca atunci când luptăm pentru o cauză, pentru țară, un remediu sau companie, câștigul este cu atât mai important, deoarece competiția ne obligă să comunicăm și să relaționăm cu ceilalți pe terenul afinităților. Competiția devine la fel de importantă atât datorită sentimentului de echipă pe care îl generează, cât și rezultatului ultim.

Nu spune nimeni că provocările sunt inițiative cuminți. Dar dacă vă asumați riscuri de dragul celorlalți și ei vor face același lucru pentru dumneavoastră.

Sursa :” Secretele succesului în era digitală”- Dale Carnegie & Associates ( Brent Cole)

1 thought on “Raspunsul La Provocare Este Foarte Important (Best Results)”

 1. Hello, my name’s Eric and I just ran across your website at stefanutalexa.eu…

  I found it after a quick search, so your SEO’s working out…

  Content looks pretty good…

  One thing’s missing though…

  A QUICK, EASY way to connect with you NOW.

  Because studies show that a web lead like me will only hang out a few seconds – 7 out of 10 disappear almost instantly, Surf Surf Surf… then gone forever.

  I have the solution:

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to TALK with them – literally while they’re still on the web looking at your site.

  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works and even give it a try… it could be huge for your business.

  Plus, now that you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation pronto… which is so powerful, because connecting with someone within the first 5 minutes is 100 times more effective than waiting 30 minutes or more later.

  The new text messaging feature lets you follow up regularly with new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business, potentially converting up to 100X more eyeballs into leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=stefanutalexa.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *