Puterea Extraordinara A Mintilor Superioare (Important To Know)

Puterea Extraordinara A Mintilor Superioare

Un principiu economic si unul fizic impreuna va ofera o putere extraordinara. Puterea Mintilor Superioare va ajuta sa strangeti bani si sa le permiteti sa se inmulteasca.

Puterea este esentiala pentru succesul in acumularea banilor. Planurile nu au vlaga si folos fara suficienta putere ca sa le puna in practica.

Puterea inseamna ”cunostinte organizate si inteligent directionate”. Puterea, in sensul folosit aici, se refera la efortul organizat necesar pentru transformarea dorintei in echivalentul sau banesc. Efortul organizat este rezultatul coordonarii efortului a doi sau mai multi oameni care lucreaza intr-un scop bine definit si intr-un spirit de armonie.

E nevoie de putere pentru acumularea banilor! Puterea este necesara pentru pastrarea banilor dupa ce ei au fost stransi.

Secretul succesului impartasit de Andrew Carnegie

”Mintea Superioara” poate fi definita drept: ”coordonare a cunostintelor si efortului, intr-un spirit de armonie intre doi sau mai multi oameni care doresc sa atinga un anume scop bine definit.”

Orice persoana care se inconjoara de sfaturile si cooperarea personala a unui grup de oameni dispusi sa-i ofere un sprijin sincer intr-un spirit de armonie perfecta, poate obtine avantaje economice. Aceasta forma de cooperare concertata a stat la baza oricarei mari averi. Felul in care veti intelege acest mare adevar poate in mod clar sa determine statutul dumneavoastra financiar.

Faza fizica a principiului Mintii Superioare este mult mai greu de inteles. Puteti deriva o sugestie semnificativa din urmatoarea afirmatie: ”doua minti nu se aliaza niciodata fara sa zamisleasca o a treia forma invizibila, intangibila, care poate fi comparata cu o a treia minte.”

Mintea omului este o forma de energie, o parte din ea fiind de natura spirituala. Atunci cand mintile a doi oameni se imbina armonios, energia lor spirituala se combina si formeaza faza ”fizica” a Mintii Superioare.

Puterea ”Minților Superioare”- Andrew Carnegie

Principiul ”Minților Superioare”

Creierul uman se poate compara cu o bariera electrica. Se stie prea bine ca mai multe baterii electrice furnizeaza mai multa energie decat una singura. Se stie si ca o singura baterie produce energie in raport cu numarul si capacitatea celulelor pe care le contine.

Creierul functioneaza cam la fel. Astfel se poate explica de ce unele creiere sunt mai eficiente decat altele. Și acest lucru ne conduce la o afirmatie semnificativa ” mai multe creiere coordonate (sau legate) printr-un spirit de armonie produc mai multa energie mentala decat unul singur. În acelasi fel in care mai multe baterii electrice produc mai multa energie decat o singura baterie.Prin aceasta metafora devine evident faptul ca principiul Mintii Superioare poseda secretul puterii detinute de oamenii care se aliaza cu alti oameni capabili.

Urmeaza o alta afirmatie care ne va apropia si mai mult de intelegerea fazei fizice a principiului Mintii Superioare. ”Atunci cand un grup de creiere individuale se coordoneaza si functioneaza armonios, energia sporita creata prin aceasta unire se pune la dispozitia fiecarui creier din grup”.Este bine cunoscut faptul ca Henry Ford s-a lansat in afaceri cu handicapul saraciei, al analfabetismului si ignorantei. Se stie si ca, in intervalul incredibil de mic de zece ani, domnul Ford a depasit aceste trei handicapuri si, dupa mai putin de douazeci si cinci de ani, el a devenit unul dintre cei mai bogati cetateni americani. Faceti legatura intre aceasta informatie si faptul verificat ca progresele cele mai remarcabile ale domnului Ford au aparut din momentul in care el s-a imprietenit cu Thomas A. Edison si veti incepe sa intelegeti influenta pe care o poate exercita o minte asupra alteia.

Faceti un pas mai departe, si luati in consideratie faptul ca cele mai mari impliniri ale domnului Ford au inceput din momentul in care i-a cunostut pe Harvey Firestone, John Burroughs si Luter Burbank (fiecare dintre ei oameni de mare capacitate mentala) si veti avea dovezi in plus ca puteti obtine puterea printr-o alianta favorabila a mintilor.

Puterea ”Minților Superioare”- Andrew Carnegie

Oamenii se bazeaza pe natura, deprinderile si puterea mentala a celor cu care se asociaza in intelegere si armonie.

Atunci cand banii vin in cantitati cunoscute sub numele de ”fluvii de bani”, ei se indreapta catre cei ce ii strang la fel de usor cum apa curge catre poalele unui deal.

Exista un rau infinit, dar invizibil, de putere care devine un fluviu, cu exceptia faptului ca o jumatate curge intr-o directie, purtand pe toti cei care obtin ceva, catre bogatie , iar cealalta jumatate curge in directia opusa, purtandu-i pe cei nefericiti (si care nu se pot debarasa de ghinion) catre mizerie si nefericire.

Oricine a strans o avere insemnata a recunoscut existenta acestui rau al vietii. El are la baza procesul de gandire al oamenilor. Emotiile pozitive de gandire zamislesc partea raului care poarta oamenii catre avere. Emotiile negative formeaza jumatatea care ii duce catre saracie.

Sursa :” Gândește și vei fi bogat”- Napoleon Hill

1 commento su “Puterea Extraordinara A Mintilor Superioare (Important To Know)”

  1. Pingback: Ziua de astăzi contează, idei greșite despre succes. | Viața în cuvinte

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.