Puterea Gândului în Obținerea Succesului (Important To Know)

Puterea gândului în obținerea succesului- Napoleon Hill

Toate realizările au ca punct de pornire un gând. Când vine vorba de succes și obținerea lui, gândul e mai mult decât o noțiune sau idee. Gândul este motorul acțiunii.

Ca atare, este mai mult o mentalitate sau o stare de spirit decât o noțiune trecătoare. Este o idee care, combinată cu țelul, perseverența, dorința arzătoare și încrederea, conduce la dobândirea bogăției sau a oricărui obiect al dorinței tale. Pentru ca gândul să fie un imbold suficient de puternic pentru obținerea succesului, el trebuie să fie:

•Clar: gândul nu include planuri întâmplătoare. El se fixează pe ceva specific.

•Orientat spre un țel. Țelul e reprezentat de obiectivul pe care îl ai tu în minte, de obiectul sau situația dorite de tine, de direcția în care alegi tu să te îndrepți.

•Perseverent: atitudinea de tipul „fac orice pentru atingerea obiectivului“. Nu poți câștiga dacă ești convins că vei pierde.

•Arzător: când dorința este suficient de mare, nici un obstacol nu este de netrecut.

•Plin de încredere: trebuie să ai credință și să te aștepți să primești ceea ce îți dorești.

Gândul este energia care determină acțiunea necesară pentru depășirea obstacolelor dintre tine și ceea ce îți dorești.

Puterea gândului în obținerea succesului- Napoleon Hill

Al sorții mele sunt stăpânul, sunt căpitanul sufletului meu“

Când poetul englez W.E. Henley a scris rândurile acestea profetice: „Al sorții mele sunt stăpânul, sunt căpitanul sufletului meu“, ar fi trebuit să ne comunice motivul pentru care suntem stăpânii sorții nostre, căpitanii sufletelor noastre, și anume în ce fel modelează gândul realitatea:

•Aerul în care plutește mica noastră planetă, în care ne mișcăm și ne ducem existența este o formă de energie. Care se mișcă cu o frecvență vibrațională incredibil de mare. Acest aer este plin de un fel de putere universală care se adaptează la natura gândurilor prezente în mintea noastră . Și ne influențează, în moduri naturale, să ne transmutăm gândurile în echivalentul lor fizic.

•Puterea aceasta nu încearcă să discearnă câtuși de puțin gândurile distructive de cele constructive. Ea va traduce în realitate fizică gândurile de sărăcie tot atât de repede cum va traduce în realitate fizică gândurile de bogăție.

•Creierul nostru ajunge să fie magnetizat de gândurile dominante din mintea noastră și, într-un mod necunoscut, acești „magneți“ atrag către noi forțele, oamenii și circumstanțele de viață care sunt în armonie cu natura gândurilor noastre dominante.

•Ca să putem acumula bogăție, trebuie ca mai întâi să ne magnetizăm mintea cu dorința intensă de îmbogățire. Trebuie să devenim conștienți de bani până când dorința de bani devine o forță suficient de mare încât să preschimbe dorința în bogăție.

Ești cu adevărat Stăpânul destinului tău, Căpitanul sufletului tău. Acest adevăr natural și durabil stă la baza principiilor descrise în această carte, principii care dezvăluie secretul pentru a deveni stăpân al destinului tău financiar.

Sursa :” 17 pași spre succes pentru oamenii ocupați”- Napoleon Hill

2 commenti su “Puterea Gândului în Obținerea Succesului (Important To Know)”

  1. Pingback: Ziua de astăzi contează, idei greșite despre succes. | Viața în cuvinte

  2. Pingback: Crede și vei reuși- citate- Brian Tracy &Christina Stein - Viața în cuvinte

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.