Principalul Instrument De Dezvoltare A Abundentei

  • di

Principalul Instrument De Dezvoltare A Abundentei

Oamenii nu se pot bucura în mod conștient de ceva dacă nu sunt mai întâi conștienți de aceasta.

Noi înotăm într-un ”ocean” de energie mentală în care este prezentă întreaga cunoaștere care a existat sau va exista vreodată. În mod similar, suntem înconjurați de abundență. Oriunde am privi în natură, noi nu vedem altceva decât abundență: natura nu cunoaște eșecul. De aceea, nimic nu poate lipsi vreodată în sine. Lipsurile nu apar decât atunci când nu ești conștient de abundența din jur.

Altfel spus, dacă dorești să pătrunzi în această lume a bogăției, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te gândești la ea, să îți deschizi mintea în fața fluxurilor de energie mentală care pot crea imagini. La rândul lor, acestea pot construi în ființa ta o conștiință a prosperității.

Există mii și mii de oameni onești, buni și săritori, care nu fac altceva decât să muncească întreaga viață, dar care nu se îmbogățesc niciodată. Pentru ei, viața nu înseamnă altceva decât un efort continuu de dimineață până seară.

Principalul instrument de dezvoltare a conștiinței este gândirea.

Gândirea este cea mai înaltă funcție a ființei umane. Din păcate, foarte puțini oameni ”gândesc” cu adevărat. Ei se lasă amăgiți de convingerea că dacă în mintea lor se derulează o oarecare activitate mentală, asta înseamnă că gândesc. Adevărul este că marea majoritatea oamenilor nu fac decât să își exerseze acea facultate mentală numita ” memorie”. Ei privesc la infinit aceleași vechi filme și aceleași vechi fotografii care există în memoria lor și pe care aceasta le proiectează pe ecranul minții lor.

Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ți că ești un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală și înotând într-o mare a abundenței, corpul și mintea ta vor intra instantaneu pe vibrația prosperității. Iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îți este necesar pentru a deveni bogat.

Conștiința mentală a prosperității precede întotdeauna bogăția în lumea materială.

Orice idee, orice plan și orice obiectiv poate fi implantat în mintea subconștientă prin repetarea unor gânduri, dublată de credință și de așteptarea pozitivă. Personalitatea umană trebuie să se implice întotdeauna în acest proces, cultivând acele gânduri care pot construi conceptul respectiv.

Principalul Instrument De Dezvoltare A Abundentei

Marea greșeală

În eseul său pe tema încrederii, Emerson spune: ”Invidia echivalează cu ignoranța”. Cu alte cuvinte, este complet lipsit de înțelepciune să privești realizările sau rezultatele altei persoane și să le invidiezi. Orice om care a obținut o realizare importantă a început prin a o gândi. Construindu-și astfel în plan mental imaginea sublimei realizări care s-a manifestat acum în viața sa. El a cultivat aceste gânduri culegându-le din sursa infinită care ne stă tuturor la dispoziție.

Continuă să repeți cât mai frecvent în sinea ta :” Sunt un om prosper. Sunt bogat. Banii sunt un lucru bun.” Vizualizează-te făcând lucrurile pe care ți-ai dori să le faci dacă ai avea bani. Respectiv dacă ai manifesta în viața ta această nouă atitudine au această conștiință nouă. Vizualizează această mare bogăție și consideră că te afli deja în posesia ei. Nu uita însă că banii nu sunt decât un slujitor. Tu ești stăpânul lor. Nu iubești banii, ci oamenii. De bani doar te folosești.

Sursa :„ Te-ai născut bogat”- Bob Proctor

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.