Skip to content

Ce știu cu adevărat despre o viață împlinită (With love 1)

  • by
Oprah Winfrey- Ce știu cu adevărat

Oprah Winfrey- Ce știu cu adevărat- idei esentiale

De-a lungul anilor, Oprah Winfrey a făcut istorie cu un talk show legendar, și-a lansat o rețea de televiziune, a devenit primul miliardar afroamerican al națiunii și a primit titlul de Doctor Honoris Causa de la Universitatea Harvard, precum și Medalia Prezidențială a Libertății. Din toate aceste experiențe, a învățat lecții de viață pe care, timp de treisprezece ani, le-a împărtășit într-o rubrică lunară foarte populară din revista O, The Oprah Magazine.

Acum, pentru prima oară, aceste gânduri și idei au fost revizuite, actualizate și adunate între copertele unei cărți. Organizate pe teme- bucurie, reziliență, relații, recunoștință, posibilitate, venerație, claritate, putere- aceste eseuri ne dezvăluie inima și mintea unei femei extraordinare, oferind totodată cititorilor un ghid pentru a trăi o viață împlinită.

Oprah Winfrey- Ce știu cu adevărat

”Știu cu adevărat: călătoria ta începe cu alegerea de a te ridica, de a merge înainte și de a trăi pe deplin.”- Oprah Winfrey

Cartea ” Ce știu cu adevărat” este o carte de revelații, în care vei descoperi de-a lungul călătoriei lucruri extraordinare, deoarece te vei descoperi pe tine însuți. Vei afla că fiecare zi îți aduce posibilitatea să faci o pauză, să-ți dai jos pantofii și să începi să dansezi, să trăiești fără regrete și plină de bucurie.

Ceea ce știe Oprah Winfrey cu adevărat este că plăcerea este un schimb de energie: efortul pe care-l depui se întoarce la tine. Nivelul plăcerii este determinat de modul în care îți petreci întreaga viață. ” Mai importantă decât o vedere perfectă este viziunea internă, propriul suflet minunat care te îndrumă în viață cu grație- asta, da, plăcere.”

Dacă viața s-ar sfârși mâine, ce ai regreta că n-ai făcut?- Oprah Winfrey– Ce știu cu adevărat

Din cartea ” Ce știu cu adevărat” aflăm că pentru Oprah cărțile erau o modalitate de evadare. Ea consideră că a citi o carte bună este un privilegiu sacru, o posibilitate de a fi oriunde îți dorești. Acesta este modul preferat al Oprey de a -și petrece timpul. ” Știu cu adevărat că cititul lărgește orizontul. Îți dezvăluie și îți oferă acces la orice poate percepe mintea ta. Cel mai mult îmi place faptul că lectura oferă posibilitatea de a avea aspirații mari. Și de a continua să progresezi.”

Oprah ne povestește despre viața ei, care nu a fost deloc ușoară la început și a fost de nenumărate ori încercată de ea. Dar ea a înțeles că vindecarea rănilor trecutului este una dintre cele mai mari și mai valoroase încercări ale vieții. Că există o lege de necontestat a universului: fiecare este responsabil de propria-i viață. Dacă faci pe altcineva responsabil de fericirea ta, pierzi timpul. Trebuie să fii suficient de curajoasă încât să-ți acorzi dragostea pe care n-ai primit-o. Începe prin a observa cum fiecare zi aduce o oportunitate nouă pentru dezvoltarea ta. Cum fiecare alegere îți oferă posibilitatea de a-ți realiza propriul drum.

Ceea ce mai știe Oprah cu adevărat este că singura modalitate de a face față cutremurului este de a ne ajusta atitudinea.

Știe că atunci când elimini frica, răspunsul pe care-l cauți devine clar.

Știe că deși tabloul vieții este pictat cu experiențe, comportamente, reacții și emoții zilnice, tu ești persoana care controlează pensula.

Știe că este o linie subțire între mândrie și trufie. Și că trebuie să ieși uneori din zona ta de confort pentru a recunoaște adevărul.

Știe că soluția ca să mergi mai departe este schimbarea modului în care vezi situația.

Știe…ce înseamnă viața cu toate părțile ei.

Este o carte de suflet pentru femei cu suflet prin care pășim pe urmele Oprey și trăim prin emoțiile ei. Iar limbajul folosit pentru exprimarea tuturor ideilor face ca această carte să fie citită dintr-o răsuflare. Odată ce ai început să citești primele pagini, nu te mai poți opri. Este o carte extraordinară și o recomand cu mare drag.

Tu îți trăiești viața, nu ea pe tine.

Oprah Winfrey

Cumpără cartea aici

Comments are closed.