Cei 3 Pasi Spre Marele Vis (About Beautiful Life)

  • di

Marele vis și cei Trei pași către o viață minunată

În principiu, ai nevoie de trei lucruri pentru a avea o viață minunată:

  • O direcție clară -visul tău
  • O busolă precisă- valorile tale
  • Borne la care te oprești de-a lungul drumului către destinația finală- obiectivele tale.

Scopul vieții este o viață de împlinire a scopurilor.

Robert Byrne

Când îți urmezi obiectivele, îndrumat de valori în contextul viselor tale, se întâmplă miracole.

Toți oamenii visează, dar nu toți la fel. Cei care visează noaptea, în cotloanele prăfuite ale minții lor, se trezesc și realizează că totul a fost în zadar. Însă cei care visează ziua sunt periculoși, pentru că își pot controla visele cu ochii deschiși și le transformă în realitate.

T.S . Lawrence

Marele geniu Nikola Tesla, inventatorul curentului alternativ și deținătorul a 111 brevete de invenție în SUA, ar fi putut să proiecteze o mașinărie perfectă în mintea sa și să o foloseacă în minte ani de zile, înainte de a-i crea replica în lumea fizică. Einstein și-a imaginat că traversează spațiul pe o rază de lumină când a elaborat teoria relativității. Mozart auzea simfonii întregi deja încheiate în mintea sa creatoare. Michelangelo, Goethe și Walt Disney experimentau zilnic o stare de reverie drept sursă de idei și inspirație.

Ceea ce făceau acești inventatori era o formă de vizualizare numită autohipnoză, cunoscută în lumea corporatistă ”planificare stategică”. Cu cât petreci mai mult timp în reveria creatoare, cu atât vei reuși mai multe. De ce este importantă această reverie creatoare?

Deoarece, pentru ca ceva să se îndeplinească în lumea reală, trebuie mai întâi să se întâmple în lumea imaginară.

Marele vis și cei Trei pași către o viață minunată

Când mintea are o țintă, se poate concentra și direcționa singură până când își atinge scopul. Dacă nu ai o țintă, atunci energia ta este risipită. Când lucrezi asupra visului care să merite cu adevărat și visul lucrează asupra ta.

Succesul, asemenea fericirii, nu poate fi urmărit, el trebuie să decurgă… Ca un efect secundar al unui devotament personal pentru o direcție mai importantă decât sine.

Viktor Frankl

La fel cum mersul la facultate nu este doar pentru o diplomă de hârtie, stabilirea visului nu este doar pentru a obține ceea ce vrei. Ci este vorba despre a deveni ceea ce nu ai crezut vreodată că ai putea fi.

Ce este Brainstorming-ul ?

Când este vorba despre succesul tău, trebuie să devii nerezonabil. Trebuie să ai vise care să depășească ceea ce tu și ceilalți considerați a fi posibil. Așa cum spunea George Bernard Shaw:” Omul rezonabil se adaptează la lumea înconjurătoare, cel nerezonabil stăruie în încercarea de a adapta lumea din jur la el. Prin urmare, progresul depinde de omul nerezonabil.”

Marele vis și cei Trei pași către o viață minunată

Acționează!

Bineînțeles, dacă tot ceea ce ai avea de făcut ar fi să te gândești la ce îți dorești să ți se întâmple ca prin magie, câteva clipe mai târziu, toată lumea ar avea un Ferrari, ar locui într-o vilă, ar purta bijuterii scumpe. Ar fi totul un haos ! De aceea Universul pune un pas între gândul tău legat de ceea ce-ți dorești și împlinirea acestuia- pasul numit acțiune.

Unii oameni stau și visează toată ziua și nu fac nimic. Totuși, creând o reprezentare intensă a modului ideal în care vrei să-ți trăiești viața și concentrându-te zilnic asupra acesteia, vei deveni motivat să acționezi și vei ști încotro te îndrepți. Așa cum spune și proverbul .” O călătorie de o mie de mile începe cu un prim pas.”

Nu poți să-ți clădești o reputație pe ceea ce urmează să faci. E simplu, fantazează, repetă, apoi ieși în lume și FĂ-O !

Henry Ford

Sursa.” O viață nouă în 7 zile”- Paul McKenna

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.