Skip to content

Manualul Femeii De Succes (The Most Important)

 • by
Manualul Femeii de Succes

Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean. Când Esti La Unison Cu Eul Tau Superior ! Tu ești o prioritate în viața ta ? Dacă nu, atunci poți să începi chiar de astăzi transformarea cu cartea Manualul Femeii De Succes- Un nou început pentru tine, Vol.II, de Andra Olarean. Este o carte care te va învăța să îți recâștigi încrederea în tine și să începi să te iubești cu adevărat.

Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean

Ne concentrăm mereu la ce zic și ce simt ceilalți despre noi, uitând că cea mai importantă părere este de fapt cea pe care o avem noi însene. Pentru că, în funcție de asta, ne vom stabili standartele și limitele după care ne vom ghida în viață. Vom lupta pentru ceea ce ne face fericite, pentru visul nostru sau ne vom mulțumi cu mai puțin decât merităm.

Citind cartea Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean vei afla cum să:

 • Îți găsești puterea să schimbi ceea ce astăzi te face să suferi, pentru a fi fericită din nou;
 • Îți impui punctul de vedere, să îți aperi interesele și să setezi limite sănătoase în relațiile cu cei dragi;
 • Nu îți mai condiționezi fericirea de așteptările celorlalți, pentru a putea trăi liber, exact așa cum îți dorești;
 • Începi să te iubești cu adevărat și să renunți să te mai compari cu ceilalți;
 • Ai din nou încredere în tine că ești capabilă să realizezi tot ceea ce îți propui;
 • Îți schimbi percepția despre eșec și să îți găsești motivația pentru a-ți urma visul;
 • Să îți faci timp pentru ceea ce este important pentru tine și să renunți să te mai sacrifici la nesfârșit;
 • Să conștientizezi că meriți dragostea, respectul și cariera pe care ți le dorești, și că trecutul nu îți definește valoarea;
 • Să îți urmezi intuiția ca să descoperi ceea ce te împlinește cu adevărat.

Prin această carte, autoarea vine în fața noastră să ne ofere cea mai mare provocare din viețile noastre: NE PROVOACĂ SĂ REDEVENIM LIBERE !

Dacă îți dorești să fii din nou fericită, să îți recapeți încrederea în tine și curajul de aspune DA tuturor oportunităților și visurilor ce stau ascunse undeva în sufletul tău, atunci cartea aceasta este pentru tine. Va fi greu, ne asigură autoarea, dar acesta va fi primul pas pentru a -ți transforma viața pentru totdeauna. Ești pe cale să începi o nouă viață , care, DA , va fi exact așa cum ți-o dorești !

Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean oferă răspunsuri la multe din întrebările , care ni se par că nu găsim răspunsuri:
 1. Ce te poate determina să rămâi într-o relație, deși ai fost trădată?
 2. Cum depășești o decepție în dragoste?

Descoperim că relațiile nu se destramă dintr-o dată. Că veștile -șoc pot fi anticipate. Iar pentru aceasta este nevoie să fim mai atente la ce se întâmplă, să vedem semnalele-cheie și chiar să prevenim finalul nedorit.

Dacă am începe să acceptăm realitatea, iar când lucrurile nu sunt roz, am avea curajul să punem cărțile pe masă și să purtăm discuții deschise cu partenerul, am avea mai multe șanse să trecem peste o situație dificilă, decât să așteptăm să se rezolve de la sine.

Un capitol aparte este dedicat adevărului despre frică. Este interesant să descoperim că conform unor studii, 85 % dintre fricile noastre nu se materializează niciodată, iar 15 % ramân chestiuni care pot fi controlate sau ocazii care oferă lecții de viață prețioase.

Eckhart Tolle spunea că de multe ori suntem nefericiți nu pentru ceea ce ni se întâmplă cu adevărat, ci din cauza aceea ce mintea noastră ne spune că se poate întâmpla. Se poate să observăm că tocmai anumite gânduri pe care le avem frecvent ne declanșează frica.

Cea mai mare lecție a învățătorilor spirituali din acest secol este invitația de a începe să ne observăm din exetrior: ce gânduri produce mintea noastră în timp ce simțim frică.

Ai credință că ceva mai bun te așteaptă !-Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean

Niciodată nu poți ști ce oportunitate se ascunde în spatele a ceea ce tu azi numești EȘEC. Dacă ești respinsă și simți că nu îți mai găsești loc acolo unde te afli astăzi, nu dispera ! Nu a fost să fie. Te așteaptă altceva mai bun.

”Fă-ți curaj și mergi mai departe. Fă dintr-o provocare o oportunitate. De fiecare dată când îți este greu, întreabă-te: ” Cum mă va ajuta această experiență să fiu un om mai bun ? Ce lecții pot învăța? Ce oportunitate ascunde, de fapt?”

Fiecare capitol al cărții Manualul Femeii de Succes, Vol. II finalizează cu exerciții și cât un rezumat- concluzie. Este o carte scrisă de o femeie pentru toate femeile lumii.

Când Esti La Unison Cu Eul Tau Superior

Cum te poți pune pe primul loc ? -Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean

Atunci când renunți la scopul vieții tale, la misiunea pe care o ai pe pământ, te condamni singură la o viață nefericită. Deși am vrea, viața nu este o tablă de șah în care toți să ne contabilizăm mișcările. Fiecare acționează cum simte și, din păcate, asta nu este întotdeauna în favoarea noastră. Viața noastră înseamnă mai mult decât Eu.

Fecare femeie trebuie să aibă grijă mai întâi de ea, ca să poată avea grijă și de cei pe care îi iubește. Pentru că, atunci când continui să îți exeternalizezi fericirea și să oferi celorlalți tot ce ai, la un moment dat vei rămâne goală pe dinăuntru. Și fără să îți dai seama, o să aștepți să primești și ceva înapoi, iar asta se poate manifesta sub diverse forme.

”Viața ta astăzi este formată din suma tabieturilor tale. Cât de fit ești sau nu este tot suma tabieturilor tale. Cât de fericită ești sau nu, este tot suma tabieturilor tale. Cât succes financiar ai sau nu, este tot suma tabieturilor tale. Tot ceea ce faci repetitiv te formează ca om.”

James Clear

Cum știi dacă ești pe drumul cel bun ?- Manualul Femeii de Succes, Vol. II de Andra Olarean

Emoțile tale sunt busola vieții tale. De fiecare dată când nu știi dacă ești în locul potrivit, închide ochii și ascultă-ți emoțiile. Ce simți ?

De fiecare dată când nu esti la unison cu eul tau superior, iei decizii care pe termen lung se dovedesc a fi nepotrivite pentru tine. Exact ca un balon de săpun care inițial te-a fascinat, dar apoi se transformă într-o băltoacă lipsită de farmec. Așa se întâmplă și cu entuziasmul tău. Crezi că faci alegerea perfectă, dar pe parcurs îți dai seama că nu e tocmai ce ai nevoie.

Așa se întâmplă când faci alegeri din frică. De exemplu, din frica de sărăcie, te mulțumești cu un job prost plătit și care nu îți place, dar care este ”sigur„. Din frica de singurătate, rămâi lângă un partener care te face nefericită. Sau din frica de eșec și din lipsă de iubire de sine îi lași pe alții să hotărască pentru tine cum să îți trăiești viața.

Când tu îți ești cea mai bună prietenă a ta, nu vei mai tânji după prezența altora. Te vei pune pe primul loc și vei respinge tot și pe toți cei ce nu te vor trata cu respectul pe care îl meriți. Și nu vei mai face alegeri din frică, pentru că vei ști că ce este al tău e pus deoparte. Ești specială și trebuie să te vezi cu lentila potrivită atunci când te uiți în oglindă. Schimbarea propriei percepții îți va transforma complet viața și pentru totdeauna.

Cumpără cartea aici și schimbă-ți complet viața !