Skip to content

Legea Intentiei- Dorinte corecte (The Most Important 1)

 • by
Legea Intentiei

Legea Intentiei- The law of intention- La legge dell’intenzione

1. Legea Intentiei- Câmpul tuturor posibilităților

Peste tot în jurul nostru se află Energie. Iar noi , oamenii ne folosim de această energie ca să creăm. Această Energie formează un câmp în jurul nostru. Un câmp în care avem posibilitatea de a crea orice și oricând, numit Câmpul tuturor posibilităților.

Acest câmp abia așteaptă să fie pus la treabă ca să te ajute la creare, punându-ți la dispoziție toată Energia, sub toate formele de care ai nevoie.

Legea Intentiei spune că Energia din acest Univers poate fi direcționată către ce vrem noi, ca să ne aducă precum un magnet, prin Legea Atracției, ceea ce ne dorim. Direcționarea Energiei este primul pas al Creației.

Introducerea unei intenții în acest câmp este primul lucru care trebuie învățat să fie făcut corect, dacă vrem să obținem ceea ce ne dorim într-un timp record.

2. Legea Intentiei: Intenție sau dorință?

Pentru ca dorința ta să devină realitate, cel mai important este să răspunzi corect la întrebarea : ” De ce îmi doresc acest lucru ?” Dacă răspunzi corect la această întrebare, dorința ta are șanse foarte mari să fie împlinită. Dacă nu răspunzi corect la această întrebare, ori nu se va întâmpla nimic, ori vei primi altceva, ori nu vei avea parte de ceea ce vei primi.

Intenția determină direcția. Nu te vei urca la volanul unei mașini fără să ai o destinație în minte. Nu trebuie să știi care sunt toate escalele, detaliile, dar știi direcția căte care te duci.

3. Ce face o intenție să fie corectă sau incorectă.

Sufletul nostru își dorește creștere, evoluție, progres spiritual pentru a simți ce este el cu adevărat (iubitor, abundent, armonios, blând, generos, unic, talentat, sănătos, curajos). Deci, orice intenție care nu este în acord cu ce vrea Sufletul nostru, orice intenție care nu ajută la creșterea nivelului tău evolutiv se consideră o intenție incorectă.

4. Legea Intentiei: Dorințe cu intenții incorecte
 • Eu vreau să atrag persoana potrivită în viața mea ca să nu mai fiu singură.

Nu este nimic rău în această dorință, dar trebuie să înțelegem dedesubturile ei. Când te simți singură înseamnă că tu nu ai o relație cu Sufletul tău, nu ai o relație cu Dumnezeul din tine și cauți să îți umpli acest gol prin căutarea unui partener care, crezi tu, poate să ți-l umple. De aici rezultă că Sufletul tă nu este de acord cu această intentie pentru că te îndepărtează exact de scopul tău,acela de a te regăsi pe tine ca Ființă Divină.

 • Eu vreau să atrag persoana potrivită în viața mea ca să scap de acasă și să mă mut la el, pentru că nu mai suport să stau cu ai mei.

Dacă nu ți-ai învățat lecția cu familia ta, atunci nu vei putea intra într-o relație în care să fii fericită. Pune-ți întrebarea : ” Ce vrea să-mi arate această situație?” Ce te enervează la mama/ tatăl tău? Să zicem că țipă, sunt agresivi, încăpățânați, orgolioși. Dacă tu nu îți rezolvi agresivitatea, încăpățânarea, orgoliul cu primii tăi profesori pe care ți-ai ales ca Suflet înainte de întrupare, mama și tata, te vei duce în relațiile tale cu aceste probleme.

Conform Legii Corespondenței, dacă ceva te enervează, înseamnă că și tu ai acel ceva care trebuie rezolvat la tine. Odată ce vei face pace cu acea emoție și nu o vei mai simți, înseamnă că ți-ai învățat Lecția și nu vei atrage un iubit care este asemenea tatălui sau o iubită asemenea mamei.

Dacă vrei să intri într-o relație, caută să îți rezolvi relația cu părinții, să ajungi la acceptare, înțelegere și iertare.

 • Eu vreau bani ca să ies din sărăcie.

Atunci când spui că nu vrei să fii sărac, tu declari că ești sărac. Dacă nu te consideri bogat, înseamnă că nu te identifici cu Sufletul încă, ci cu mintea limitată. Încearcă să îți schimbi intenția și să spui : ” Eu vreau bani pentru că simt că banii m-ar ajuta să experimentez o viață frumoasă.”

5. Legea Intentiei: Dorinte cu intentii corecte.
 • Eu vreau să atrag persoana potrivită în viața mea, alături de care să cresc, să evoluez și să ajung să trăiesc în armonie.
 • Eu vreau bani ca să am mai mult timp să îmi pot folosi talentele.
 • Eu vreau bani ca să pot face ceva pentru oameni.
 • Eu vreau bani ca să pot oferi familiei mele un trai decent și o educație pe măsură.
 • Eu vreau bani ca să pot dărui altora momente de neuitat.

Atunci când formulăm intenția corect, Sufletul nu poate decât să fie bucuros și îți va oferi tot timpul resurse pentru a evolua.

Intenția ta determină rezultatul. Ea poate să apară ori din iubire, ori din opusul iubirii.

O intenție este incorectă atunci când apare din niște porniri negative ce provin dintr-o minte limitată. Atunci când vrem să obținem ceva doar pentru că vrem să ne răzbunăm, să le demonstrăm altora că suntem mai buni, atunci când avem niște răni și setăm intenții de gelozie, invidie, frică, rușine, vinovăție, orgoliu…vom avea doar de suferit.

Atunci când ai ocazia să setezi o intenție corectă, care are legătură și cu alți oameni în afară de propria ta familie, fă-o , pentru că așa îți vor veni mai multe resurse.

Legea Intentiei: Există 3 riscuri în setarea unei intenții incorecte:
 1. Dorința să nu se îndeplinească.
 2. Să atragi acel ceva doar ca să-ți iei o lecție. Să plătești un preț prea mare, poate timp, energie, sănătate.
 3. Să primești acel ceva, dar la scurt timp să-l pierzi.

Sursa: Secretele întregii vieți, Vol. 2- Elena Iuliana Neagu & John Yorgos.

Legea Dharmei-The Law of Dharma

https://www.trezireaspirituala.ro/?gclid=CjwKCAjw2OiaBhBSEiwAh2ZSP-IytX2otrs_PS8-tusXGRNCWoBlWm7diBJRPKQmL–AZM2ZuJXxOxoCp1QQAvD_BwE

1 thought on “Legea Intentiei- Dorinte corecte (The Most Important 1)”

 1. Pingback: 2 New Secretele Întregii Vieți- PDF (The Most Important Love)

Comments are closed.