Skip to content

Legea Echilibrului (The Most Important 1)

  • by
Legea Echilibrului

Legea Compensatiei sau Legea Echilibrului spune că suntem compensați direct proporțional cu ceea ce oferim celor din jur, cu ceea ce dăm Universului.

Legea Echilibrului

Este foarte important de reținut că primești întotdeauna ce are nevoie Sufletul cu adevărat pentru a experimenta și pentru ca tu să evoluezi. Nu primești neapărat ceea ce îți dorești tu ca om, căci dorința poate veni dintr-o perspectivă limitată, ce nu ia în considerare misiunea Sufletului.

De aceea, nu trebuie să fii supărat că nu ți se rezolvă o anumită problemă sau situație. Întotdeauna primești ceea ce ai nevoie cu adevărat în acel moment, nu ceea ce tu crezi că ai nevoie.

Legea Compensatiei- cum funcționează ?

În momentul în care oferi ceva, să nu faci asta așteptând ceva la schimb sau cu un gând de vinovăție în spate. Intenția din spatele gândului, cuvântului, emoției sau faptei tale este ceea ce contează foarte mult. Oferă fără așteptări, oferă fără să-ți spui :” Trebuie să dau, că Legea mă va recompensa !”

Să oferi cu principalul scop de a primi ceva înapoi generează energie (negativă), care va reduce semnificativ răsplata ”investiției„ tale energetice. Dacă oferi cu sinceritate, din inima ta, fără a avea vreo așteptare, vei primi ”înzecit” sau amplificat.

Legea Compensatiei- utilizarea incorectă

Aplicând Legea Compensatiei incorect te dezechilibrezi energetic. Să vedem câteva exemple când se îtâmplă acest dezechilibru:

  • Când intenția din spatele acțiunii este una incorectă

Dacă simți să dai bani, dar nu o faci, pentru că presupui că îi va da pe băutură, atunci blochezi fluxul de energie benefică care vine către tine și nu pui Legea Compensației în mișcare. Refuzi să fii un canal pentru această nouă energie. Când ești zgârcit și îi respingi pe ceilalți, de fapt, te respingi pe tine.

  • Simți să dai bani, dar o faci cu inima strânsă

Și în acest caz nu pui Legea în mișcare și , ca rezulat, nu primești nimic. Din contra, îți vin mai multe situații în care să te simți vinovat conform Legii Atracției, până în momentul în care îți rezolvi problema de vinovăție.

  • Atunci când dăruiești prea mult sau nu dăruiești destul

Nu este corect să devenim săraci de la prea multă dăruire. O persoană care oferă prea mult și nu are grijă de corpul sau de Sufletul ei va rămâne, la un moment dat, fără resurse ca să poată continua. Dezechilibrează. Încalcă legea Compensatiei. Pe lângă faptul că această persoană intervine în lecțiile altora, pentru că nu îi lasă să aibă singuri grijă de ei și să poată evolua, se epuizează și ea. Aceași situație este valabilă și pentru relația părinte-copil.

Atunci când nu dăruiești destul, Legea Compensatiei are grijă să îți arate unde și cum dezechilbrezi.

  • Atunci când ai emoții negative pentru un timp îndelungat

În acest caz ne dezechilibrăm, în primul rând, în domeniul sănătate. Atunci când cineva se îndepărtează de Sufletul său și face alegeri doar cu mintea, se dezechilibrează. Mânia este un dezechilibru emoțional interior care duce la o boală de ficat, bilă, colon sau cancer. Depinde unde este zona mai sensibilă. Acolo apare boala.

  • Atunci când uiți să-ți dăruiești ție, uiți să ai grijă de tine!

Ca să stăpânești Legea Compensatiei și cea a Primitului înzecit, atunci prima oară îți oferi ție și mai apoi celorlalți. Nu le vei oferi altora mai mult decât trebuie, pentru a nu interveni în lecțiile lor. Făcând asta, vei echilibra energia.

  • Atunci când nu faci plățile cu o inimă recunoscătoare

În momentul în care plătești ceva, este absolut necesar să o faci cu o inimă recunoscătoare. Dacă îți plătești facturile cu o inimă recunoscătoare și cheltuiești banii fără frică sau îngrijorare, atunci Universul îți va da mai mult. Evident, aceasta nu înseamnă să fii nechibzuit.

Eliberează-te de orice datorie. Dacă ai împrumutat ceva bani sau altceva și ai promis că, atunci când vei avea banii necesari ca să plătești, o vei face, atunci fă-o și nu încălca această Lege.

Când îi ții la saltea și nu-ți plătești datoriile, în scurt timp vor apărea cheltuieli neprevăzute care te va obliga să cheltui banii pe care îi aveai în plus din același motiv. Fără să fii conștient, ai aplicat Legea Compensatiei incorect.

Legea Compensatiei- renunți la ceva pentru a câștiga altceva.

Totul trebuie să se echilibreze, de aceea este nevoie să renunți la ceva pentru a câștiga altceva. Iată câteva exemple:

  • Renunți la privitul la Tv și alegi să citești cărți, elimini convingerile negative, îți ridici nivelul de conștiință. Câștigul va fi că vei atrage oameni, situații care îți vor îmbunătăți calitatea vieții.
  • Renunți la luxul de a face credit pentru a cumpăra o mașină nouă azi, ca să poți cumpăra o garsonieră pe care să o închiriezi. Câștigul va fi venitul pasiv care va veni în fiecare lună, renunțând la confort sau chiar la un moft.

Important: Nu trebuie napărat să pierzi într-o parte, ca să câștigi în alta. Acest lucru se poate evita menținând un echilibru pentru ambele părți. Tu ce alegi?

Legea Echilibrului-la Legge dell’Equilibrio-Equilibrium law

Sursa: Secretele întregii vieți, Vol2.- Elena Iuliana Neagu și John Yorgos

Legea Intentiei- Dorinte corecte

https://www.trezireaspirituala.ro/?gclid=CjwKCAjw5P2aBhAlEiwAAdY7dNC8okCDPW2TuiY1wWi69TKOj9B9Zubu9VZwSJVjvj5p1G2PKDbL0RoCYmwQAvD_BwE