Skip to content

La Multi Anișori, copii- (The Most important 1)

  • by
la multi anisori

La Multi Anișori, scumputul nostru !

La Multi Anișori, scumputul nostru !

Domnia ta asupra împărăției sufletelor noastre domină deja de 3 anișori. Deja! Parcă mai ieri cerșeam primele zâmbete și primele gângureli, ca astăzi deja să ne completezi toate golurile și să ne faci toate zilele cele mai fericite.

Lumea a redevenit nouă odată cu venirea ta în ea. Tu ne-ai făcut să ne dorim să luăm viața de la început. Ești ca o cheiță care a deschis ușa spre lumină. Tu ești un alt motiv pentru care existăm, zâmbim și vrem să ne trezim în fiecare dimineață. Tu ești cel care ne oferi experiențe prețioase zi de zi.

Zâmbetul tău topește orice supărare și dărâmă orice bariere. Îmbrățișările tale sunt cel mai bun antidot și mai eficient medicament. Inocența ta ne alină sufletele și ne umple inimile de bucurie, iar dragostea ta este unul dintre cele mai de preț daruri.

Mulțumim că ne-ai ales ca părinți… noi te iubim enorm și-ți vom oferi rădăcinile responsabilității și aripile independenței. Mereu vom fi prezenți pentru tine oriunde și oricând.

La Multi Anișori, scumputul nostru !

Așa cum cifra 3 este considerată cifra perfectă, fiind asociată cu Sfânta Treime și marcând armonia dintre trup, minte și suflet, îți dorim un an perfect. Fericirea să te găsească în fiecare zi, fiecare zi să te învețe cele mai frumoase lucruri, cele mai demne, nobile și pline de valoare. Să te învețe să plantezi semințele respectului de sine, a încrederii , toleranței  și optimismului .

Câte stele sunt pe cer, atâtea dorințe să ți se împlinească, să înveți din înțelepciunea lui Solomon, ambiția și perseverența lui Ștefan cel Mare, să dispui de puterea lui Hulk, iar viața să te binecuvânteze cu tot ce este mai bun și frumos în ea. La mulți anișori, Ștefănuț!!!

La mulți anișori, sufletel frumos!

Sa porți mereu haina frumuseții care te definește ca fiind unică, cea a omeniei care te face demnă, cea a feminității, care te face specială! Să ai parte de cele mai sincere binecuvântări și mereu alături un înger păzitor. Te iubim și te cuprindem cu drag!

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.