Skip to content

Felicitări pentru mame scumpe- New 1(The Most important)

  • by
felicitari pentru mame

Felicitări pentru mame scumpe !

Mama, doar patru litere, dar o semnificație eternă. Nichita Stănescu a numit-o ” cea mai scumpă de pe lume”, iar pentru întreg Universul este comoară divină. Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele și în inimile copiilor.

Felicitări pentru mame

Mama este începutul tuturor începuturilor, fântâna creației.

Doar mama are o vârstă unică. Căci nu există mame tinere sau mame bătrâne, mame frumoase sau mame urâte, există doar mame.

Numai mama poartă cheile sufletelor noastre cu ele toată viața. Doar inimile lor nu au nicio cumpătare la recunoștință și nici la iubire. Doar inimile lor sunt un adânc abis la capătul căruia găsești de fiecare dată iertare, înțelegere și mângâiere.

Doar mamele sunt cele care pot lua locul oricui, iar ele nu pot fi înlocuite cu nimeni.

Mama este o binecuvântare, cuvântul sacru în toate limbile. Nu există suficiente cuvinte pentru a exprima dragostea de mamă. În fața lor trebuie doar să îngenunchezi și să spui :” Mulțumesc pentru viață, scumpă mamă!”

Felicitări pentru mame

Astăzi, de ziua ta, întreg Universul s-a contopit pentru a-ți spune La mulți Ani ! Auzi cântecul păsărilor ? Ele cântă astăzi pentru tine ? Privește norii ! Ei dansează dansul bucuriei serbării zilei tale. Întinde-ți brațele spre soare, căci el te mângâie cu razele sale calde și duioase, trimițându-ți binecuvântări divine ! Privește florile, care s-au adunat azi toate într-un buchet al iubirii și frumuseții ! Privește toată această uluire și acceptă urarea mea de La mulți Ani !

Scumpă mamă, suflet minunat, mă-nchin în fața ta și-ți mulțumesc pentru viața mea . Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate , pentru omul care sunt. Îți mulțumesc pentru iubirea ta, pentru răbdarea ta, pentru grija ta, protecția și înțelegerea. Ești suportul meu angelic și norul sub care este mereu soare.

Cu această ocazie deosebită și nu numai, îți doresc să înforești în fiecare zi, fiind în continuare motivul de fericire pentru noi toți. Să ne luminezi zilele cu simplele tale zâmbete și să porți mereu iubirea în priviri.

Felicitări pentru mame

Viața să-ți fie un pahar plin cu abundență, iar casa să-ți fie plină de belșug. Fericirea să cadă la picioarele tale, cei mai buni îndrumători să-ți fie : credința, optimismul și norocul. Să porți parfumul demnității și amprenta grației divine.

Să strălucești mereu ca paharele de cristal în lumina soarelui, iar Domnul să-ți încingă brațele cu putere, încredere și speranță. Să fii supravegheată de îngerii de lumină care-ți asistă toate manifestările sublime în această realitate și să cunoști beatitudinea.

Să plutești în oceanul încrederii de sine și să curgi în fluxul divin, privind viața prin ochii recunoștinței.

Să te scalzi în câmpul tuturor posibilităților și să ții pasul cu visele tale.

La mulți ani, ființă triumfătoare, minunată și cea mai scumpă !

Felicitări pentru mame

E ziua mamei mele
Și totu-i plin de flori.
Îi simt aici prezența
Ca de atâtea ori.

Suavă ca un ghiocel,
Obrajii de lalea,
Parfumul ei de trandafir-
Așa e mama mea.

Te iubesc, măicuța mea,
Pentru tot ce-mi dăruiești
Te iubesc, măicuța mea
Așa cum ești.

Aș vrea să-i dau o floare
Să semene cu ea.
Dar nicio floare-n lume
Nu e ca mama mea.

Soare azi de ziua mamei
Mai frumos să străluceşti
Şi din cerul cel albastru
Pe toţi norii să-i goneşti.

Vreau să fie ziua mamei
Cea mai mândră dintre toate.
Pentru dragostea ei mare
Şi nespusa-i bunătate

Îţi doresc dragă măicuţă
Mult noroc şi sănătate.

Te-ar putea interesa și: Felicitare pentru femei și mame de 8 martie și ziua femeii.