Skip to content

Felicitări din suflet pentru cei dragi (With Love 1)

  • by
felicitari

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Felicitări cu haina Botezului!

Odata cu primirea hainei botezului, ai primit si un inger pazitor care va veghea asupra ta toata viata. Micutul nostru, iti dorim sa fii binecuvântat, iar drumul tau sa fie o aventura binecuvântata. Sa ai curajul de a merge pe drumul propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si incredere in puterile tale. Drum bun in viata! Iar nanutilor si tuturor oaspetilor-multa sanatate, fericire si cer senin oricând.

La mulți anișori, îngerașul meu!

Se zice că Dumnezeu dă fiecăruia ceea ce are cu adevărat nevoie și cînd are nevoie! La început îmi părea absurdă ideea, căci, noi, oamenii vrem totul și dintr-o dată . Iar acum înțeleg mai mult decât bine că Dumnezeu ni te-a dat fiindcă aveam nevoie de tine, ca de o gură de aer proaspăt…Și acum ai devenit totul nostru, acea esență fără de care n-am exista . Ești nucleul sufletelor noastre, viața ce ne curge prin vene, te iubim enorm cât nu se mai poate  

Te iubim cu toate “nazbâtiile ” ,care ne mai zguduie, ca să nu fim prea liniștiți . Caci după sa te apropii cu splendide imbratisari și saruturile mai dulci ca mierea, care, pur și simplu ne topesc, indiferent cât de obosiți n-am fi . Te iubim cu toată energia și curățenia din sufletelul tău, ești minunat asa cum ești, iar pentru noi esti totul!

La multi anisori, nazbâtiosul nostru scump ! Să ai parte de tot ce-i mai frumos in lumea aceasta, doar zile liniștite. Iar curcubeul copilariei să-ți strălucească în cele mai frumoase culori pentru tine. Să zâmbești, să te bucuri, să fii fericit, iar noi vom fi mereu alături să contribuim la toate acestea, la mulți anisori, ingeras!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, prietenă dragă!

Anii trec ,iar fiecare virsta are frumusetea ei. Astazi este ziua care-ti apartine totalmente .La multi ani! Iti doresc fericire fara limite, sa ramii mereu “tu”: vesela, optimista. Sa fii conectata doar la bucurii, distractie,zimbete, intelegere, destinul sa-ti mai daruiasca doar ani frumosi. Cei apropiati si dragi sufletului tau sa-ti fie mereu aproape si sa te inspire in realizarea dorintelor.

Felicitări ,oameni frumoși la suflet!

Nimic nu este întîmplător in viață! Nu este doar o expresie, ci o realitate de care m-am convins sută la sută! Și tot haosul din jurul nostru, cel care ,uneori ,ne intretaie căile , pina la urma deține un echilibru . Multe se aranjează prin întîlnirea persoanelor noi, prin întâmplarea anumitor lucruri .

Drumul vieții noastre este lung și la fiecare oprire întîlnim oameni noi, fiecare dintre ei avînd un scop, și nici unul nu este întîmplător . Unii îți schimbă viața, de la alții înveți careva lecții, alții te ajută sa-ti revii. Să redevii cel de altădată, aratindu-ți calea, de care, poate, nici nu erai conștient că există și scot din tine ce ai mai bun…. Alții, însă, sunt total nesemnificativi …

Imi plac persoanele de la care ai ce învață, cu care ai ce discuta și care te înțeleg din priviri, fără să scoți vreun cuvînt . Sunt persoane pe care le cunosc de puțin timp, dar parcă le știu de o viață . Cu bune și mai putin bune, cu ele timpul zboară frumos și împletește timpul cu cele mai plăcute arome ! Viață și așa e scurtă si trebuie trăită la intensitate și cu plăcere .

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Felicitări cu prima zi de școală!

Bun revenit în lumea cunoștințelor pentru toți copilașii care astăzi reîncep activitatea școlară! Multi sunt fericiți și plini de emoții, alții nu prea încîntați . Știind că odată cu inceputul orelor copilăria intră în pauză, asta e… Dar e mai minunat gindul că aceste ateliere fabricante de cunoștințe vă așteaptă să vă învețe ce este ordinea si chibzuinta, să vă cultive gîndirea frumos.

Aceste ateliere si-au deschis usile pentru a putea pregati copilașii de astăzi să devină oamenii de miine. Sa-i învețe cum să se orienteze corect si să acționeze eficient pe cîmpul de luptă al vieții. Aici se deșteaptă destoinicirile intelectuale in sufletul copilului si doar trecînd prin această fabrică de cunoștințe veti putea transforma oglinzile in ferestre . Curaj, forța, răbdare și cu Doamne Ajută!

Felicitări cu prima zi de toamnă!

Miroase a toamna ! O mireasma adusă pe aripile vintului potolit. E punctuală anul acesta și de ce n-a mai zăbovit pe undeva?!  Probabil știa ca era mult așteptată de copii, care nu aveau rabdare să meargă la școală, (doar pentru primele zile, după , lucrurile se schimba). Sau a vrut să ne ofere plăcerea de a ne delecta privirile cu cele mai frumoase culori. Caci ea este cea care poartă gratia pe obrazul ei, care nu se găsește în celelalte anotimpuri ,are propria adorație prin care incepe transformarea .

Ea este însuși artistul, cu toate că a inspirat nenumărați poeți și scriitori. Iar cele două sunete inconfundabile: foșnetul frunzelor rigide si crancanitul ciorilor ne lasă încontinuu cu starea adorabila a auritei toamne.O toamna frumoasă tuturor ! Ploaia de toamnă să vă aducă liniste sufletească. Vîntul sa va alunece spre visele voastre, iar asa cum frunzele cad din copaci, sa scăpați si voi de griji si preocupări.

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Week-end minunat!

Acolo unde am fost legănati pentru vise de apele care alergau grăbite ca intr-o cursă, fredonînd, parca ,o melodie de noapte bună! Acolo, sub împărăția cerului plin de stele care părea o misterioasa tranzacție între infinitatea sufletului si cea a universului. Un trilion de astericsuri care nu au nici o explicatie .

A noastră a fost noaptea cu toate stelele ei, strălucind intr-o ordine asemănătoare unui imn. La oraș intuneciunea noptii pare nenaturala ,ostilă și amenințătoare cu exploziile sale de lumini. Pe cind cea din sinul naturii este prietenoasă și familiară, umblînd de mina cu luna si stelele! Si totusi , natura ne ofera gratuit milioanele ei de stele, iar noi suntem mereu în cautare a celor 5 stele di hotele pentru a fi fericiți, oare asta este fericire?  oare nu constă în a-ți gasi cu adevarat locul si rostul ?

Iar ceea ce a urmat noptii cu o indecenta grabă au fost zorii . Acel răsărit al soarelui care dezbracă natura de umbra noptii. Care naște de fiecare dată cu ceva nou, cu o îmbrățișare a naturii si o noua respirație a spiritului către pamint.

E frumos in sinul naturii. Petrecînd acel timp putin, dar prețios alături de persoane care cunosc la perfecțiune semnificația noțiunii “odihna” și excelează în a le plăcea tot ce tine de frumos si adevarat!Și ce poate fi mai convingător ca totuși weekend-ul a reușit, decît nenumăratele întrebări ale copiilor: cind mai revenim? Mai putem sta un pic? De ce trebuie să plecăm? O săptămînă usoara tuturor si cu forțe noi !

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Natura ne aparține!

După o seară zbuciumată, cel mai potrivit este un refugiu în împărăția naturii. Acolo unde totul este la superlativ! Unde plămînii înfloresc de prospețimea aerului, iar ochii zîmbesc la toata frumusetea din jur. Acolo unde se află secretul păstrării ecologice a lumii. Unde orice lumină are umbra sa, un adevărat Paradis regăsit.

În fața măreției naturii emoțiile sunt imense!. În natură nu există urît, tot ce a săvîrșit Dumnezeu este desăvîrșire. Orice piatră pare o capodoperă. Iar acești munți imensi, care se par ca nu mai au vîrfuri ,sunt ca un templu care primește cu drag mulțimi de oameni. Este ceva minunat ,ceva ce ne umple cu bine, totul este enigma! Natura, se pare ca s-a ingrijit de toate,o placere o înlocuiește pe cea dintîi . Aici nimic nu se pierde si nu se cîștigă, aici totul se transformă!!!

Felicitări cu nunta de tinichea!

Căsnicia este nodul destinului în care se înnoadă rațional firele a două vieți. Chiar acolo unde nu mai suntem capabili să înțelegem această rațiune! Căsnicia care a atins frumosul jubileu de 10 ani este dovada încrederii și rezistenței cuplului în fața încercărilor vieții . Ați depășit deja primul prag cu brio ! Testul celor 10 ani de” fericire împreună “,asa numita “Nunta de tinichea”, denumirea poate părea ironică,dar o tinichea din aluminiu are marea calitate că nu rugineste!!!

Patina timpului nu o atinge. Vă doresc ca căsnicia voastră să cîștige valoare, ajungînd și la cea de platina. Transparența să rămînă calitatea de bază a relației voastre. Confortul si căldură să fie reperele relației. Și tot ce este in jurul vostru să fie sinonim cu rezistența ,stabilitatea, fericirea și armonia. Căsnicia să vă fie mereu acea ceașcă de cafea pe care o sorbiti in fiecare dimineață și încă vă mai place. Caci o vorbă înțeleaptă spune: nu te căsători cu o persoană alături de care poți trăi, ci cu una fără de care nu vei putea trai!!!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, frățioare!

A avea un frate este mai vital decît a avea un înger! Si chiar dacă viata ne-a îndepărtat la mii de kilometri , sîngele apă nu se face. Ai fost, esti si vei fi mereu fratiorul meu! Iar pentru tot ceea ce esti, îți doresc ca viața sa-ti scînteie ca șampania în pahar. În drumul tău să întîlnești doar oameni demni și să mergi în dreapta lor!

Bunătatea să-ți fie răsplătită cu împlinirea dorințelor. Perseverența sa-ti devină cheia succesului , iar optimismul sa-ti fie un motivator spre drumul bunăstării . Soarta să fie generoasă cu tine ,oferindu-ți prosperitate și confort, niciodată să nu suferi și întotdeauna să fii fericit . Norocul să te ameteasca și să mergi doar cu îndrăzneală ,lăsînd viața sa-ti rîdă! Ești și vei fi mereu vrednic de titlul celui mai bun . Ia tot ce-i mai frumos de la viață, iar singura ta datorie să fie de a trăi frumos!!!La multi ani !

La mulți ani, fetiță ghidușă!

La multi ani pentru cea mai ghidusa fetiță pe care am cunoscut-o. Esti ca un personaj din desenele animate. Și după cum viața în desene animate e fără griji, așa sa fie si pentru tine, să crești intr-o lume plină de culoare și bunatate. Sa-ti irosesti energia pentru lucruri facute cu drag si din suflet, pentru aventuri distractive care-ti vor colora copilaria.

Lumînarea de pe tort suflata astăzi să-ți să marcheze noi realizari mici, dar importante. Să-ți păstrezi îndrăzneala, sinceritatea copilariei si neinfricosenia, aceste calități te fac specială. Să trăiești viața încît să nu-ți pară rau de nimic,iar părinții să fie mindri de tine. O sărbătoare frumoasă, cu cele mai largi zîmbete și cele mai dulci momente!!!

O zi frumoasă, tuturor!

Fiecare zi reprezintă un nou început, o nouă mică viață. Această nouă zi ne oferă ocazia de a învăța ceva nou .Căci există lucruri care ni se vor întîmpla doar o singură dată în viață și depinde de noi dacă vom ști să profităm . În viața lucrurile se fac usor, de fapt, doar ideea greșită că ar fi greu ne oprește să fim extraordinari .

Fiecare experiență de viata, fiecare lecție pe care o învăț ,este cheia spre viitorul meu și am mai descoperit că dacă iubești viața , și viața, la rîndul ei te iubește pe tine . Ea devine o lumină în mîinile noastre. Iar noi trebuie să o facem să ardă cu cea mai mare strălucire posibilă pentru a o putea preda generațiilor viitoare frumos !!! Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima, căci viața e doar una! O zi frumoasă și binecuvîntată tuturor!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Mama cu pici este…

Mama cu pici este cea care toata ziua face totul ,dar nu se vede nimic. Este invizibilă ceea ce face ea ,este cea “mai odihnita” decit “cel “care merge la serviciu! Ea face toată ziua ceea ce nu poate fi măsurat ,ea, pur si simplu răspunde cu răbdare tuturor .Ea este cea care-și învață puiul despre ce înseamnă lumea, despre dragoste necondiționată. Creeaza punctul de plecare spre viitorul celui mic.

Si, oricum , multora li se pare ca este nimic. Iar nimicul de azi adunate cu toate celelalte milioane de nimicuri de zi cu zi, 24 din 24, formează educația copilului, creșterea demnă și pregatirea pentru viață. Si chiar dacă toata ziua constă din pampersi schimbați, terci , spălat, mincare, călcat și lista poate continua… Dragi mamici cu pici, măsurati ziua, nu în sarcinile îndeplinite, ci în zimbetele primite din partea celor mici .

Iar pentru toti cei care cred că o mămica nu facem nimic toată ziua, să știți . Grija pentru copii înseamnă să oferi necontenit timp,răbdare, muncă, efort, să te oferi în întregime!!!

O zi frumoasă , tuturor!

O bucătărie bună ,alături de un vin extraordinar este ca o bucățică ruptă din rai .Iar cînd sorbiti vinul amintiti-va că beți din sîngele vitei de vie, puterea pămîntului si eternitatea soarelui. A celui care astazi ne-a îndrumat in lungul drum în inima munților, acolo unde am rămas fascinați de frumusețea naturii. A fost ca o evadare in frumusețea lumii deasupra altei lumi.

Aceste catedrale a pamintului ,ziduri de stinci ,mozaic de flori, coruri de izvoare ,bolta de stele, fac ca rasariturile, amiezile și amurgurile să nu se repete, de fiecare data find pline de splendoare unică . Munții sunt cei care oferă cu generozitate bucuria de a trăi frumos.

Ei ne-au unit astăzi intr-o familie numeroasă, dar armonioasă,o uniune a spiritelor in care sentimentul de bine se dublează! Ne-am umplut cu energie pozitivă și dispoziție frumoasă pentru încă o săptămână!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

Felicitări cu sosirea verii!

Vara are cei mai mulți admiratori și nu e de mirare. Este un rai al florilor, al cerului pictat de nori în imensul senin, al rasariturilor spectaculoase și apusurilor pătate de prea multă culoare ! Creează acea convingere familiară ca viața începe din nou vara. Și tot ce este mai magic se intimpla vara, pina cind și lenevia devine respectabilă . Frumusețea verii e aproape amețitoare si ma intreb: “cum ar fi să trăiești intr-o lume in care e mereu vara !

Felicitări pentru finuțul nostru!

Astăzi începe o nouă aventură a vieții tale, in această zi bombardata de emoții pozitive venim și noi cu un mesaj de felicitare din indepartata strainatate : finutu ,îți dorim ca începînd cu ziua de astăzi să ai parte de tot ce-i mai bun și mai frumoas alături de frumoasa familie.

Să rămîi acea persoană determinată și toleranta, să gîndești mereu pozitiv, totul în toate sa-ti reușească, să fii urmarit doar de succes, echilibru, prosperitate și bunastare,să nu cedezi niciodată în fața niciunui obstacol și sa-ti ții mereu familia la inaltime, La multi ani!!!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, surioară!

La multi ani, surioara!!! Chiar dacă cifra vieții s-a schimbat, uită de ea, căutînd inspirație in gasirea sensului vieții! Îți doresc să ai parte de noroc nestapinit, să aluneci pe valurile succesului, să poți impartasi entuziasmul vieții cu cei dragi, oferindu-le zi de zi, zimbete calde și imbratisari fierbinti.

Bătăile inimii să-ți aducă mereu inspirație, energie, scintei de iubire infinita și nu te lasa niciodată înfrîntă in fața dificultăților vieții, esti puternică și poți sa spulberi tiparele, să crezi in visele tale și să le urci sus de tot pina-si vor gasi împlinirea. La multi ani frumosi si binecuvintati!

La mulți ani, suflet frumos!

La multi ani, suflet frumos, să ai parte doar de momentele cele mai frumoase ale vietii, mereu un cer senin asupra capului, prieteni adevarati și oameni cu suflet curat, dragostea celor dragi sa fie cu tine pretutindeni și sa fii urmărită de cele mai sfinte binecuvintari ale Domnului, totul in toate sa-ti reușească și sa fii apreciata așa cum meriti, la mulți ani, cumetrita draga !

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, soțul meu,37 ani!

37 pare un număr oarecare, dar în esență conține o încărcătură spirituală incredibilă. Cifra 3 este cifra atribuită omului, iar numărul 7 este atribuit lui Dumnezeu , simbolul celor mai adînci mistere.

Astăzi ai unit in aceste cifre viata si anii tăi , familia iti dorește ca cărarea vieții să fie plină de victorii și recunoaștere, sa știi sa realizezi toate problemele cu pricepere, sa ai succese în toate inceputurile, secunde constante de bucurie, să fii bun in fapte și cuvinte, să depășești cu brio toate dificultățile, banii sa nu-ți încapă în portmoneu, treburile- în agendă și minutele petrecute cu cei dragi să te ajute să găsești Da-uri pentru toate. La multi ani gloriosi!

La mulți ani de ziua copilului!

Copiii sunt cheile paradisului, iar cele mai mari daruri pe care le putem oferi copiilor sunt radacinile responsabilității și aripile independenței, La multi ani pentru toti copilașii lumii !

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani pentru surori gemene!

Astăzi ziua se dublează cu emoții pozitive, iar zîmbetele si imbratisarile oamenilor dragi va vor incalzi sufletele, toată ziua astăzi este pentru voi! Sunteți atît de diferite și, totodată va completați perfect, sunteți minunate așa cum sunteți!

Familia noastră vine cu un mesaj de felicitare, urindu-vă ca viața să vă ofere mii de oportunități, să meargă încet ca melcul ,dar frumos ca un cîntec. Rămîneți grațioase, pastrindu-vă valențele feminității, iar fericirea să cadă la picioarele voastre.

Fiți iubite, respectate și apreciate. Să aveti parte doar de uși deschise catre succes, suficientă putere și entuziasm in realizarea planurilor, echilibru in familie. Să fiți urmărite de tandrețe, simpla fericire femeiască și stabilitate in portofel. Să nu regretati de nimic niciodată, iar singurele probleme adevarate să fie blugii vechi și coafura de dimineață!!! La multi ani!

Zîmbește, viața e frumoasa!

La toate greutatile vieții tale caută in tine puterea de a le invinge: la ispita frumuseții- sa ai înfrinarea, la greutatea muncii- curajul, la vorba rea-rabdarea!”( Epictet).

Reflectind asupra acestor cuvinte, am ajuns la concluzia ca viața uneori te pune la pămînt și te tine acolo, doar daca ii permiți. Scopul vieții este să o trăiești integral, să iei parte la tot ce înseamnă ea cu toata ființa ta, să iei contact cu lumea printr-o gindire deschisă și o inimă sinceră pentru a primi cele mai inedite și bogate experiențe ce ți se pot oferi.

Dar daca alegi sa zâmbești, in ciuda tuturor greutăților și să faci un pas inainte, devii mai puternic . Trebuie sa-ti controlezi emoțiile inainte ca ele sa te controleze pe tine si vei depăși greutățile cu mai mare ușurință. Continuă sa rizi cind poti, cit de mult poți, continuă să zâmbești oriunde ai fi si trăiește clipa, că, intr-un final, toate revin la locul lor.

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, fetița mea!

Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copil drag, ne-ai schimbat viata pentru totdeauna, ziua in care ai intrat in viata noastra, ziua in care te-ai nascut…Eu ti-am dat viata, iar tu mi-ai dat mult mai mult, desi ai crescut, mereu vei ramine fetita noastra draga!

Iti dorim sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mindria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume. Sa dai aripi viselor cu inocenta si speranta copilului din tine, iar drumul tau in zbor sa te duca cit mai departe in viata. Sa traiesti ca si cum paradisul ar fi pe pamint, sa ai fericire,optimism, ambitie si determinare, sa obtii rezultate remarcabile si sa devii o persoana demna .

Noi vom fi mereu alaturi de tine si te vom sprigini in ceea ce faci, caci te iubim cu disperare si fara margini, cu instincte de fiara amestecate in dulceata de trandafiri, pina dincolo de orice limita ,La Multi Ani, scumpa noastra!

La mulți anișori, suflețel mic!

A trecut deja un an de cind faci viața familiei tale luminoasă si mai plina de viață, esti încă un ingeras ce aduci binecuvintare si momente dulci alaturi de fratiorul si surioara ta.

La mulți anișori sufletel mic, sa ai parte de o viata plina de bucurii si zimbete, sa nu stii de griji si necazuri, iar sentimentul copilariei sa joace in culorile curcubeului, te iubim si te cuprindem cu drag !

La mulți ani, îngeraș!

Cind spun fericire, gindul ma duce la tine, sufletel mic, dar atit de scump. Cu toate ca ne faci noptile albe si scurte, cu toate ca ne ocupi tot timpul neavind ragaz nici pentru o cafea in liniste, esti cel mai drag si prețios, iar zimbetul tau sterge toata oboseala si tristetea. Te iubim enorm, la mulți anisori si lunite omulet micut si scumput!!!

La mulți anișori, dragă fetiță!

La mulți anisori, scumpa noastră , esti o fetiță minune, o raza de soare a familiei, o campioană adevarata! Iti dorim multa,multa sanatate, curaj si putere in drumul vietii si sa fii mereu o învingătoare, sa fii urmarita doar de succese, zile frumoase si o copilarie cit mai colorata si zglobie, esti cea mai dulce si cea mai increzatoare ființa mica, te iubim mult !

La mulți ani, dragă nașă!

Astăzi, de ziua ta, nu suntem lîngă tine să te strîngem in brațe, dar te îmbrățișam cu gîndurile noastre cele mai bune! Ești o soție minunată, o mamă superbă pentru fiicele tale și o persoană puternică! Îți mulțumim că mereu ai găsit vorbele potrivite și ai știut să te bucuri sincer de reușitele noastre, ne-ai dat increderea care uneori ne-o pierdeam.

Esti minunată așa cum ești și ti-as dori să poți vedea și tu acest lucru, sa vezi fericirea din ochii persoanelor din jurul tau pe care ii faci să se simtă bine fără să realizezi! Iti dorim să fii împlinită, să te ferească Dumnezeu de tot ce este rău si să-ți lumineze fiecare pas, fiecare vis sa se finiseze cu o adeverire, iar fiecare furtuna cu un curcubeu ,să nu renunti niciodată, să lupți pentru ceea ce ai si iubești pînă nu vei mai putea…La multi ani!

Felicitări din suflet cu diverse ocazii pentru dragi

La mulți ani, nănuță!

Astazi nu este o zi oarecare, este ziua ta, a unei sfinte cu chip de femeie! Esti o făptură minunata,caci minunate sunt lucrurile care le faci! Esti o femeie puternica care te-ai ridicat de fiecare data cind viata te-a pus in genunchi, esti o mamă excepțională cu suflet mare care emana caldura nu doar pentru copiii ei, dar si pentru altii care au nevoie si vorbesc de noi, care mereu ai gasit cuvinte de incurajare si calde, ai retrait alaturi de noi momentele mai grele, iar acele mesaje regulate de: Ce faceti? Sunteti sanatosi? ” valoreaza cit mii de imbratisari !

Esti o persoana cu valoare, ai in tine puteri nebănuite de a incalzi si infrumuseta alte suflete! Astazi primeste virtual din partea noastra urarile de bine, asezonate cu cele de impliniri si bucurii, sa fii mereu impacata cu viata, sa traiesti fara regrete si frustrari, sa te bucuri de fiecare clipa traita in prezent, liniste sufleteasca, Domnul sa-ti incinga bratele cu putere, sa-ti poarte pasii pe cararile lui, iar fiecare zi sa-ti fie sarbatoare, La multi ani !!!

Imagine: www.pixabay.com