Felicitări cu 8 Martie 2021

  • di

Felicitări cu 8 Martie 2021

Felicitări cu 8 Martie , dragi femei!

E putin sa fii o floare,

E naiv sa fii o stea,

E absurd sa fii craiasa,

Dar Femeie- e ceva!

Femeia este esenta fara de care viata nu ar exista

Ea este fiinta gingasa care umple vise si in fata careia si viata abdica, oferindu-i victorie. Stimate Doamne, Domnisoare, Mame, Surori, Fiice, Bunicute si toata jumatatea slaba fara de care nu ar exista jumatatea puternica, cu prilejul apropierii frumoasei sarbatori de 8 Martie, va doresc sa fiti mereu adorate, alintate, pline de gingasie si finete, sa debordati de delicatete si invincibilitate, prin viata sa treceti cu gratie si tenacitate, sa fiti innobilate cu cele mai sublime calitati, iar cele mai frumoase binecuvintari ale lui Dumnezeu sa se rasfringa asupra voastra si sa nu uitati:

Mai inalta ca povata Si mai scumpa decit viata, Doar FEMEIA poate fi!!!!!Toate florile sunt pentru voi, un 8 Martie luminos, binecuvintat si frumos!

Felicitări cu 8 Martie 2021

Astăzi, de ziua ta, nu suntem lîngă tine să te strîngem in brațe, dar te îmbrățișam cu gîndurile noastre cele mai bune! Ești o soție minunată, o mamă superbă pentru fiicele tale și o persoană puternică! Îți mulțumim că mereu ai găsit vorbele potrivite și ai știut să te bucuri sincer de reușitele noastre, ne-ai dat increderea care uneori ne-o pierdeam. Esti minunată așa cum ești și ti-as dori să poți vedea și tu acest lucru, sa vezi fericirea din ochii persoanelor din jurul tau pe care ii faci să se simtă bine fără să realizezi! Iti dorim să fii împlinită, să te ferească Dumnezeu de tot ce este rău si să-ți lumineze fiecare pas, fiecare vis sa se finiseze cu o adeverire, iar fiecare furtuna cu un curcubeu ,să nu renunti niciodată, să lupți pentru ceea ce ai si iubești pînă nu vei mai putea…La multi, multi ani!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.