Skip to content

Confesiunile Unei Fete Rele- lecții de viață (With love 1)

Confesiunile unei fete rele

„Confesiunile unei fete rele”- Anays M, volumul 3, este o carte care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă. Încadrată atât în categoria de cărți erotice, cât și în cea de cărți de dragoste, este o lecție despre regăsirea curajului inimii și a asumării, despre iubirile trecutului, despre obsesiile care-ți zdruncină sufletul. Să vedem împreună despre ce este vorba !

Confesiunile Unei Fete Rele


De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.

Anays M. se va rătăci și redescoperi deopotrivă într-o confesiune pe cât de puternică, pe atât de răvășitoare. Dintr-un duo al iubirii ajunge într-un trio cu un simbolism ce pălește în fața iubirii. Iar de aici mai este doar un singur pas până la a pierde totul, dar a găsi ceea ce credea cu adevărat pierdut.

O Anays M. mai umană, mai complexă, dar însoțită în continuare de acel cinism prin care s-a făcut remarcată de fostele iubiri și de viață. „Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, te vor dezechilibra pe neașteptate din iluzia mariajului perfect.

”Confesiunile unei fete rele ” este o poveste de viață condimentată cu picanterii, iubiri aflate la limita dintre eternitate și fantezie, aventuri pierdute în atâtea așternuturi și mirajul fericirii în doi.

Anays este cea care face regulile în iubire. Dar în fața iubirii adevărate  chiar și un suflet răzvrătit ca al ei , care cată de obicei trupuri goale în care să răsune ecoul inimilor impulsive, nu poate ceda. Obsesia iubirii eterne alături de N o  urmărește de-a lungul vieții , cu visurile sale atârnând de un fir subțire din croiala sufletului. Până când fata rea spune ”DA” și se lasă învăluită de iluzia fericirii.

Dar găsește oare cu adevărat bărbatul care știe cum să o iubească  după placul inimii ei sau este adevărat că iubești o singură dată în viață, definitv și irevocabil ?

Recenzii de la cititori despre ” Confesiunile unei fete rele” de Anays M

O lecție de viață care ne ridică mii de întrebări „Când ești sincer , spui adevărul și lupți pentru el, uneori ești perceput ca fiind rău/dur. Poate că adevărul doare, dar mai bine ai curaj să-nfrunți realitatea, decât să te ascunzi în spatele unor măști și să trăiești dominat de ipocrizie. Citind „Confesiunile unei fete rele” vei înțelege ce înseamnă puterea, dorința, voința și respectul. Anays M. subliniază ideea că viața nu iartă pe nimeni, apoi te scutură din vorbe și te-ncurajează să te pui pe picioare. Este o lecție de viață care ne ridică mii de întrebări, la care doar noi putem să răspundem.” – Mihaela

Confesiunile noastre, ale tuturor femeilor „Am devorat cartea în două zile. Astăzi mi-am revenit și sunt mai puternică, mai frumoasă, mai seducătoare decât niciodată. Confesiunile tale sunt, de fapt, ale noastre, ale tuturor femeilor.” – Ionela

Captivante „Nu cred că există o femeie în lume să nu se regăsească în cărțile astea. Poate să fie mult prea ipocrită să nu recunoască. Felicitări, sunt captivante, le-am primit ieri după-masă și acum încep volumul 2. Nu ai cum sa le lași din mână!” – Aura

O incantație continuă „Cartea asta parcă e o incantație continuă, de la început până la sfârșit. O incantație care te dezbracă de văluri, de minciunile pe care ți le spui singur, de măștile sub care te-ai pitit. E o carte pe care parcă aș fi scris-o eu dacă aveam cuvintele necesare și curajul de a trăi…” – Camelia

Un exemplu pentru toate femeile „Ești un exemplu pentru toate femeile. Ești atât de provocatoare și totodată te joci cu mintea bărbaților. Sunt la volumul 2, încă îți cunosc tainele provocatoare și rafinate. Ești minunată!” – Adriana

Despre autoare

Anays M. este una dintre cele mai citite scriitoare române contemporane. Primele două volume ale sale, „Confesiunile unei fete rele”, s-au vândut în peste 35.000 de exemplare, fiind o lecție pentru independența femeilor, oferită de o fină cunoscătoare a spiritului uman.

Anays M. a scris o confesiune a inimii sale, un jurnal al greșelilor trecutului și un ghid al prezentului. Astfel, a reușit să câștige inimile cititorilor săi pentru că a reușit să pună în cuvinte declarația de independență a sufletului, printre iubiri, suferință și transformări. Fără perdea, fără măști, fără metafore și fără prejudecăți. Doar trăiri, fantezii și dorințe ascunse.

Ai renunța la iubire astfel încât să poți descoperi adevărata fericire?

Fragment din cartea ” Confesiunile unei fete rele”, vol.3:

” Viața e prea scurtă. Ce facem ? O trăim cum ne taie capul și inima, fără să ținem cont de nimic, sau ne responsabilizăm pentru deciziile luate și pentru promisiunile făcute? Fericirea vine din trăiri la întâmplare, neprevăzute, sau din construcții durabile și nu neapărat mereu ademenitoare ?

Da, viața e prea scurtă ca să beau cafea proastă sau vin răsuflat.

Viața e prea scurtă ca să bag în seamă răutățile și inepțiile. Chiar și pe acelea care mă vizează direct.

Viața e prea scurtă ca să nu-mi fac timp în fiecare zi pentru mine.

Viața e prea scurtă ca să nu mă bucur de lucrurile mărunte pe lângă care, de obicei, cu toții trecem în viteză.

Viața e prea scurtă ca să am regrete sau frustrări.

Viața e prea scurtă ca să nu am curajul să ies din casă nemachiată și să mă simt bine în pielea mea așa…

Viața e prea scurtă ca să nu zâmbesc dimineața și să nu văd în ea un mic început de lume pe care nu trebuie decât să-l fac să conteze!

Viața e prea scurtă ca să-mi pese ce crezi tu despre mine.”

Așa se nasc greșelile cele mai mari. Pe nesimțite. Câte puțin în fiecare zi, până când te trezești că sunt atât de mari, că te sufocă. Și că nu prea mai ai loc de întors. Iar în cuplu se greșește la dublu aproape tot timpul. Nu există ”eu nu sunt vinovat”. Există o responsabilitate care se sprijină pe umerii amândurora, și mai există o lașitate care se hrănește din slăbiciunile amândurora.

Am plecat nu din plictiseală, nu din frică sau din lașitate, ci pentru că mai am multe de învățat despre mine și despre oameni, despre încredere, minciună și modul în care acestea se manipulează reciproc.

Nu mă voi autolimita niciodată la cele mai triste, dureroase sau urâte lucruri care mi se întâmplă. Dar nici nu le voi nega existența, căci se dovedesc, în timp, cei mai buni profesori.

Continuare aici

Citate din cartea ” Confesiunile unei fete rele”-vol.3

Regretul are prostul obicei de a distruge tot ce a fost bun și frumos, pentru a transforma totul în ruine.

Cuvintele sunt arme grele, ai grijă cum le manevrezi, căci nici nu-ți dai seama cât de repede se pot întoarce împotriva ta!

Pofta de a trăi liber și plenar fiecare clipă este nemuritoare.

E bine să nu abdici niciodată de la tine însuți.

O fi iertarea darul sufletelor nobile, dar prefer un suflet puternic, chiar dacă asta înseamnă să fie mai puțin nobil.

Citate despre regrete si alegeri

Regretul are prostul obicei de a distruge tot ce a fost bun și frumos, pentru a transforma totul în ruine.

Cuvintele sunt arme grele, ai grijă cum le manevrezi, căci nici nu-ți dai seama cât de repede se pot întoarce împotriva ta!

Pofta de a trăi liber și plenar fiecare clipă este nemuritoare.

E bine să nu abdici niciodată de la tine însuți.

O fi iertarea darul sufletelor nobile, dar prefer un suflet puternic, chiar dacă asta înseamnă să fie mai puțin nobil.

Păcatul are gust de libertate doar atunci când ai inima deschisă și ești lipsit de mustrări de conștiință.

Meriți un bărbat care să nu te compare niciodată cu alte femei…

Întotdeauna, alegerile proaste nasc povești interesante !

Există multe feluri de iaduri, și toate coexistă aici, pe pământ…

Există momente în care orgoliul, chiar dacă nu te ia în brațe noaptea, te ține la distanță de mincinoși și de trădători.

Singura formă de fidelitate viabilă este cea față de tine însăți.

O partidă de sex este cel mai greu de uitat ”adio”.

Nu cunosc loc mai bun să mă ascund decât la vedere, în mulțime…

Sunt trenuri care nu trec de două ori prin aceeași gară…

Cumpără toate cele 3 volume aici