Citate de ziua îndrăgostiților

  • di

Cele mai frumoase citate de ziua îndrăgostiților

Citate de ziua îndrăgostiților

Stii ca este iubire cand tot ce iti doresti este ca cealalta persoana sa fie fericita, chiar daca nu faci parte din fericirea ei.

1. Cand realizezi ca vrei sa-ti petreci tot restul vietii cu cineva, vrei ca restul vietii tale sa inceapa cat mai repede posibil.

2. Iubirea nu are nicio legatura cu ceea ce astepti sa obtii, doar cu ceea ce astepti sa dai, care este totul.

3. Pune-ma ca pe un semn in inima ta, ca pe un semn pe bratul tau. Iubirea este puternica precum moartea si manie amara precum infernul. Carbunii ei sunt carbuni de foc; violente sunt vapaile ei.

4. Daca esti iubit cu adevarat de cineva, devii mai puterninc, iar daca iubesti pe cineva cu adevarat, devii mai curajos

5. In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina – lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele.

6. Stii ca este iubire cand tot ce iti doresti este ca cealalta persoana sa fie fericita, chiar daca nu faci parte din fericirea ei.

7. Nu conteaza cat timp am fost blocati intr-un sens al limitarii noastre. Daca mergem intr-o camera intunecata si aprindem lumina, nu conteaza. Daca in incapere a fost intuneric pentru o zi, o saptamana sau zece mii de ani. Aprindem lumina si camera este luminata. O data ce detinem controlul asupra capacitatii noastre in ceea ce priveste dragostea si fericirea, e lumină!

Cele mai frumoase citate de ziua îndrăgostiților(imagini)

La mulți Ani de ziua îndrăgostiților, Sf. Valentin, Dragobete

Astăzi este acea zi cînd se presară cu pupici și multă dragoste, cel mai frumos sentiment dintre toate.

Anume dragostea este degetul lui Dumnezeu pe umărul omului. Dragostea este atunci cînd fericirea altei persoane este esențială pentru propria fericire, dragostea este un singur suflet în care locuiesc două trupuri. Ea este singura care te determină să te schimbi, să îl pui pe celălalt înaintea ta și să trăiești prin el, nu prin tine.Ea te face să renunți la ego-ul tău și este singura care face din doi unul, o matematică imposibilă!

După cum zicea Roque Schneider : Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieții. Fără ea am fi eterni afoni în corul imens al omenirii.

Am putea discuta la infinit despre acest sentiment prin care devenim ușori încît prindem aripi, de aceea cred că se merită să sărbătorim astăzi această zi îndrăgostită și vă doresc tuturor să vă păstrați în inimioare această foame de a iubi și să fiți iubți, să fiți adorați și să adorați, dragostea dintre voi mereu să contribuie la soluționarea neînțelegerilor și supărărilor, Felicitări!!!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.