Skip to content

Cheia Succesului- cele 17 principii (The Most Important )

cheia succesului

Cartea ”Cheia succesului-Gândirea pozitiva” de Napoleon Hill și W. Clement Stone, este cartea care ne deschide un secret universal: Puterea Uimitoare A Gândirii Pozitive- idei esentiale

Cheia Succesului- Gândirea pozitiva- Napoleon Hill și W. Clement Stone

În mintea ta se află un talisman invizibil, secret. Pe una dintre feţele lui sunt imprimate literele GP gândire pozitivă, iar pe cealaltă literele GN gândire negativă. Gândirea pozitivă atrage în mod natural ceea ce este bun şi frumos. Gândirea negativă te va lipsi de toate lucrurile datorită cărora viaţa merită trăită.

Succesul, sănătatea, fericirea şi averea depind de felul în care gândeşti!

 Atunci când pionierul literaturii motivaţionale, Napoleon Hill, şi milionarul W. Clement Stone şi-au unit forţele pentru a crea unul dintre cele mai însemnate parteneriate ale tuturor timpurilor, rezultatul a fost Cheia Succesului. Gândirea Pozitivă, o carte-fenomen care transmite lumii că oricine îşi poate realiza visurile, având atitudinea corectă.

Iată ce ne mărturisesc autorii: ,,Acest talisman invizibil are două puteri uimitoare: pe cea de-a atrage bogăția, succesul, fericirea și sănătatea și pe cea de-a le respinge – de a te lipsi de tot ceea ce face ca viața să merite să fie trăită. Prima dintre aceste puteri, GP, este cea care le permite unora să ajungă în vârf și să rămână acolo. Cea de-a doua îi ține pe ceilalți la pământ sau îi trage în jos, dacă au reușit să se cațăre până în vârf.”

Astfel, succesul tău, sănătatea, fericirea, bogăția ta depind de felul în care-ți folosești talismanul norocos al gândirii pozitive.
Cheia succesului-Gândirea pozitiva-Napoleon Hill

În cartea Cheia Succesului. Gândirea pozitivă găsim cele 5 principii universale într-o formă motivațională:

1. Orice nenorocire conține în sine sâmburele unui câștig egal sau mai mare decât acesta.
2. Numai cei mistuiți de o dorință arzătoare de a atinge țeluri înalte reușesc să cunoască măreția.
3. Succesul vine doar la cei care perseverează neîncetat, gândind pozitiv.
4. Indiferent de domeniu, pentru a deveni un om de succes, trebuie să exersezi, să exersezi și iar să exersezi.
5. Cea mai mare putere dată omului este puterea rugăciunii.

17 principii ale SUCCESULUI

Fie că recunoaștem sau nu, toți ne dorim să găsim cheia succesului în domeniile în care lucrăm. Uneori, lucrurile nu merg așa cum ne-am dori și renunțăm. În fiecare dintre noi trăiește însă speranța unei povești de succes. Șansa poate apărea oricând, condițiile de bază fiind să asculți și apoi să aplici anumite lucruri.
Astfel, Napoleon Hill și W. Clement Stone vorbesc despre cele 17 principii ale succesului.

1. Cheia spre succes o reprezintă gândirea pozitivă.
2. Pasul al doilea este să avem un scop bine definit.
3. Disponibilitatea de a face un efort suplimentar
4. Gândirea precisă
5. Autodisciplina
6. Stăpânirea propriilor gânduri
7. Credința aplicată
8. O personalitate plăcută
9. Spiritul de inițiativă
10. Entuziasmul
11. Focalizarea atenției
12. Lucrul în echipă
13. A învăța din greșeli
14. Viziunea creatoare
15. Justa alocare a banilor și a timpului
16. O minte sănătoasă într-un corp sănătos
17. Folosirea puterii universale a obișnuinței (lege universală)

Dacă îți asumi responsabilitatea de a adopta și de a aplica aceste 17 principii în fiecare zi, cu siguranță vei putea să-ți dezvolți și să păstrezi permanent o gândire pozitivă. Așa că, te sfătuim să analizezi pe care dintre aceste 17 principii le-ai folosit până acum și pe care le-ai neglijat.

Îți poți schimba lumea! Cu condiția să nu dai vina pe ceilalți pentru nereușitele tale. Reține această frază-cheie care te poate călăuzi în viață: ,,Dacă omul e la locul lui și lumea lui va fi la fel.” Așadar, este lumea ta la locul ei?

Ceea ce mintea poate concepe și crede poate și realiza, prin GP.
Avem nevoie, mai mult decât oricând, de forța gândirii pozitive. Avem nevoie de o reîntoarcere la noi înșine, dar și să ne păstrăm mintea sănătoasă într-un corp sănătos. Dacă tu, omule, ești la locul tău și lumea ta va fi! Fii încrezător!

Cumpără cartea aici

Imagine: www.pixabay.com

Comments are closed.