Atitudinea este totu-Jeff Keller (Important Life Lesson)

Lecția bine învățată este următoarea: schimbă-ți modul de a gândi și îți vei schimba viața. Vei deveni ceea ce gândești!”, spune Jeff Keller în cartea Atitudinea este totul. Tot în această carte iluminată , autorul ne pune la dispoziție 2 Pasi Pentru Obtinerea Rezultatelor Dorite. Doar 2? Da, doar 2!

De câte ori nu te-ai gândit, așezat pe fotoliu, cu telecomanda în mână, cum ar fi să câștigi la loto și să ai mulți, mulți bani? Și recunoaște că deja te vedeai pe o insulă din Caraibe. Cu un pahar de șampanie în mână, așezat/ așezată strategic sub umbreluță. Însă ți-ai dat seama că, ce să vezi, nu ai jucat niciodată la loto.

De câte ori nu ai visat că ți-ai schimbat locul de muncă și că lucrezi într-un mediu unde ești respectat? Unde ai parte de deplasări prin alte țări și de prime consistente de sărbători? Dar, ce să vezi, ești înțepenit în același loc de muncă, cu șefi și colegi care-ți fac zilele fripte de atâția amar de ani.

Și atunci, tu, cel care stai în fotoliu și tot răsucești în mână telecomanda, nu vrei să vorbim puțin și despre atitudine? Cea care face diferența între ce ești și ce ți-ai dori să fii? Hai să-ți dau un punct de reper: cartea Atitudinea este totul, a lui Jeff Keller.

Atitudinea înseamnă putere. Atitudinea înseamnă performanță. Atitudinea înseamnă să strălucești și, până la urmă, oricât ar fi de greu, să învingi. Uitați-vă la marii sportivi pe care-i admirăm în diverse competiții! Credeți că lor le este ușor? Credeți că ei nu au dureri, că ei nu sunt extenuați, că nu sunt tentați uneori să renunțe? Dar nu o fac și aici intervine un anume tip de atitudine.
Cartea ”Atitudinea este totul”- Jeff Keller

Pentru că pe mine mă ajută mult puterea exemplului, voi invoca meciul de la Australian Open, din 28 ianuarie 2020, dintre elvețianul Roger Federer și americanul Tennys Sandgren. Ceea ce a facut Federer pe teren înseamnă atitudine. Marele campion a revenit, în finalul partidei, cu șapte mingi de meci atunci când nimeni nu-i mai dădea vreo șansă.

Gândurile bune emană bucurie și pozitivism!

Sunt sigură că te-ai uitat – uneori, ușor uimit – la persoanele din jurul tău care emană bucurie și care pur și simplu radiază de fericire. Să fie acești oameni lipsiți de orice problemă? Oare cum reușesc să găsească în fiecare zi un motiv pentru a zâmbi, când tu ești mai mereu posomorât și irascibil, de parcă întreg universul apasă pe umerii tăi?

Jeff Keller vorbește despre doi pași importanți care te vor ajuta să devii o persoană pozitivă și să obții rezultatele dorite.

PASUL 1. Citește în fiecare zi literatură motivațională! Este primul sfat pe care ni-l dă Jeff Keller, autorul povestind din proprie experiență cum s-a transformat dintr-un om care ajunsese să-și urască meseria de avocat într-o persoană care a ajuns să vorbească în fața oamenilor despre cât de mult te ajută atitudinea și despre cum îți poți transforma viața.

Nu aduce la înaintare suprema scuză că nu ai timp de așa ceva. Acordă-ți, în fiecare dimineață sau seara – dacă este mai confortabil pentru tine – 15-30 de minute pentru cititul acestor cărți.

PASUL 2. Ascultă în fiecare zi audio books motivaționale! Nu este nimic complicat. Le poți asculta în mașină sau acasă, înainte să pleci la muncă sau când revii de la job. Trebuie doar să vrei! Autorul ne dezvăluie însă și un mic secret: repetiția este cheia! Partea bună este aceea că atunci când asculți aceste mesaje tot timpul, ele devin parte din tine. Începi să le aplici fără să-ți dai seama și, în timp, observi la tine o nouă gândire, o nouă personalitate și chiar o nouă atitudine.


Nu trebuie să uităm că nimic cu adevărat valoros nu vine fără efort. Toți spunem că ne dorim schimbarea, susținem că ne dorim să fim fericiți, optimiști, pozitivi, însă în realitate suntem nervoși, irascibili, pesimiști.

Continuare: https://stefanutalexa.eu/doi-pasi-pentru-a-deveni-pozitiv-jeff-keller/

Cartea lui Jeff Keller, Atitudinea este totul, îți spune exact pe ce butoane trebuie să apeși și ce anume trebuie să completezi în puzzle-ul vieții tale, astfel încât să ai o atitudine de învingător și, de ce nu, să atragi iubirea în viața ta.

14 februarie 2021. Ziua Îndrăgostiților. La TV, reporterii aleargă după fericitele posesoare de trandafiri, iar restaurantele sunt pline ochi de cupluri care mănâncă prăjitura iubirii la lumina romantică a lumânării. Dragostea plutește în aer, dar tu te simți, ca de obicei, singur și nefericit.

Cartea ”Atitudinea este totul”- Jeff Keller
Abia aștepți să treacă și ziua asta în care se tot vorbește despre iubire. Iubirea pe care tu spui că te-ai săturat s-o aștepți și după care alergi ca un Don Quijote după morile de vânt.

Nici măcar nu înțelegi de ce. Ai putea să juri că ești chipeș, înalt, tandru și mișto. Însă, ceea ce omiți să spui este că te-ai obișnuit să te plângi tot timpul, să vorbești încontinuu despre bolile tale și să rămâi în fiecare seară, fie că ai sau nu treabă, la job peste program. Vrei, nu vrei să recunoști, viața ta personală se rezumă la câteva ieșiri cu colegii de muncă.

Ei bine, cum ziua de astăzi te-a sărit la cheltuieli pe trandafiri, cadouri și prăjituri, te invităm să citești – uneori, cititul este cel mai bun elixir pentru inimi frânte – cartea Atitudinea este totul a lui Jeff Keller. Citind-o, vei fi purtat printr-un adevărat labirint al sentimentelor, al trăirilor, al acțiunii, al unor situații nu tocmai favorabile, dar din care poți ieși învingător, autorul concluzionând într-un final că atitudinea este cheia.

Continuare: https://stefanutalexa.eu/cum-sa-atragi-iubirea-in-viata-de-cuplu-jeff-keller/