Skip to content

Carolina Herrera Good Girl -elegantă și enigmatică ( Love is The Best)

  • by

Carolina Herrera Good Girl -elegantă și enigmatică

Parfumurile vin sub mai multe forme, concentrații, compoziții diferite și au multe denumiri diferite. De bază și cele mai vândute sunt următoarele 4 tipuri:

  • Parfum(P)
  • Apa de Parfum(EdP)
  • Apa de toaleta(EdT)
  • Apa de colonie(EdC)

Ce este Apa de Parfum sau EdP ?

EdP este un termen prescurtat al termenului francez Eau de Parfum, apa de parfum in limba romana. Eau de Parfum (apa de parfum) este un amestec de ulei parfumat pe bază de alcool, care conține o proporție de uleiuri între 8-15% și aproximativ 85% alcool. Parfumurile desemnate ca Eau de Parfum au a doua cea mai mare concentrație imediat după parfum (Extract). Prin urmare, prețul de vanzare al apei de parfum este ușor mai scăzut datorită conținutului mai mic de uleiuri parfumate, dar intensitatea aromelor menține în continuare un standard ridicat. Dacă achizitionati o Apa de parfum de bună calitate și o păstrați corect (adică bine sigilata într-un loc răcoros și întunecat), acesta va dura doi-trei ani avand aceeași calitate.

Apa de parfum Carolina Herrera Good Girl

Apa de parfum Carolina Herrera Good Girl inspirată din conceptul dualității femeii moderne, reflectă contradicții și contraste pentru orice personalitate: fie elegantă și enigmatică, fie îndrăzneață și sexy sau bună și rea. Senzualitatea misterioasă GOOD GIRL creează un parfum modern și sofisticat, care subliniază întotdeauna latura dvs. feminină!

  • un parfum floral oriental, de fiecare zi
  • exprimă caracterul dual al femeii
  • un flacon unicat, în formă de pantof cu toc stiletto

Aroma apei de parfum Carolina Herrera Good Girl :


Într-o armonie perfectă, notele de vârf prezentate de migdalele energice sunt combinate cu fațeta luminoasă și înviorătoare a iasomiei de Sambac și a tuberozei. Compoziția captivantă este încheiată cu tonurile calde și gurmande a boabelor de tonka și cacao, reprezentând latura femeii moderne.  

Povestea cuceririi unei lumi :


Sticla parfumului Good Girl, albastră-fumurie, completează look-ul de „femme fatale” și sfidează legile atracției pământești, exprimată prin simbolul suprem al puterii: tocul auriu stiletto! „Dacă îi dai unei fete pantofii potriviți, ea poate cuceri lumea.”

Dați frâu liber laturii dvs. rebele cu Apa de parfum pentru femei Carolina Herrera Good Girl . Este, pentru toate fetele bune, o provocare de a nu-și ascunde nicio fațetă a personalității lor. Bucurați-vă din plin de acest parfum plin de contraste, în care complexitatea personalității dvs. se regăsește pe deplin.

1 thought on “Carolina Herrera Good Girl -elegantă și enigmatică ( Love is The Best)”

  1. Pingback: Cadoul fantastic pentru EA - Armani Sì Passione (With Love)

Comments are closed.